Scudo Sports

Specialized big hit 2010 DH upgrade!

güzel bisikletin 1 resimini koymak çok mantıksız.biliyorsunuzki her okuyan daha ayrıntılı fot isticektir.en azından yandan tamamiyle güzel resim çekseniz o bile yeterli.

bu arada güle güle kullanın...

Scudo
@selimmerdan

Hehe, beni yanlış anladınız.Türkiye de DH yarışı yapılıyormu?Kablolu km/saat bu kadar üst sevıye malzemelerın içerisinde sönük kalmış, kablosuz daha çok yakışır bence. ;) Ayrıca kullanım ve montaj bakımından daha rahat edeceğinizi düşünüyorum...

evet gecen ay kartepede yapıldı, harcadıgım binlerce eurodan sonra fazladan bi 20 euro daha verip kablosuz alabilirdim tabi ama kabloya guveniyorum:)

İçimin yağı eridi..:) Ayrıntılı fotoları bekliyoruz..:). Kazasız belasız mutlu umutlu sürüşler..:)

iyi günlerde kullanın.çok ağır ama çok sağlam duruyo.

boxxer maşa harbiden cook güzel duruyodur belki daha fazla göremiyorum anca tahmin ediyorum :D

O bir iniş makinesi , teknoloji harikası bir yapı , çok şık bir tasarım ve mühendislik.

Eee Specialized.... :)

çift amasörlü bisiklet yormuyormu abi ya, 19 kilo bide, bence bunu satıp daha hafif bi sabit kadrolu bir bisiklet alın. ama yinede hayırlı olsun.

Hayırlı olsun.Çook sağlam bir bisiklet olmuş gerçekten.Güle güle kullanın.Zevkli inişler.

@selimmerdan

hehe :D buda bu yoruma alacağım en mantıklı cevap :D her çift amortisörlü bisiklet konusunda ''bu seni yorar en iyisi bunu sat sabir kadrolu bişey al '' diyen birileri mutlaka olur bunlardan biri ben olayım dedim maksat gelenek bozulmasın :D

onun dışında bisiklete yorum yapacak bişey bırakmamışsınız. ben specializedin takım sürücülerinin altında bile bunun gibisini görmedim :D görüşmek üzere.

Güzel olmuş.Bence sana bir direct mount boğaz şart.Birde lastikleride mudy mary ile değiştirsen tam olur.3 mevsim çamur var istanbulda yazında çok iyiler.Benim big hitlede chunderlar gelmişti çamurda çok başarısızdı.Hemen eski lastiğime geçtim.Ona istinaden söylüyorum.Birde code frenler olsa tam olurdu:) Ayrıca Dh Fr Ağır Silahlar Bölümünde görmek isteriz detaylı fotoğraflarınla Bighitini.Burada harcanmasın xclerin yanında :cool: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=27497&page=2 Güle güle kullan.

• Beğen
Tepkiler: selimmerdan
Göz alıcı makine,kazasız belasız uçuşlar :D

Sen gel biz yinede sana seni yormayacak düz ayak bir bisiklet verelim.Çift amortizörrlüüü hemide bu,yorulursun bununla spd de yok ama zevk meselesi neyse hayırlı olsun:D işin espürüsü olsun

Dh makinelerini özellikle incelerim gercekten cok güzel,keyifli kullanmalar dileyelim:)

Çok farklı ve çok güzel bir bisiklet. Ağır olabilir belki ama inişlerdeki verdiği keyif kimbilir nasıldır. Kazasız belasız sürüşler dilerim...

@Özgür Tunalı

direk mount cagrı getiriyor bi tane ayırttım kendime lastik konusunda haklısın big bettyler bile daha az çamur topluyor bunlardan. zaten az bi ömürleri kaldı chunderların bitince mudylere gecicem. evde ön arka code seti oyle duruyor elixirlardan memnumum padleri bitince o zaman degiştiririm :)

Geri