@İskender Şerit
valla iskender
şimdi 2 yaprak olduğu için büyük yaprak diş oranı 50 adet idi,ikinci yaprak adeti ise 34 idi 99 km sonra 16 km lik rampaya geldiğimde şunu yaptım tabi bu arada şunu belirteyim 58 km yi 2 saat 48 dakikada aldık fakat başta 50 dişte gitmedim kendimi yormak istemedim hep 34 dişte gittim , tabi tecrübe lazım,değil 2 hafta ben bu bisiklet ile en az 6 ay çalışmam lazımki ultra kartepe etabını yiyeyim
ha slx ayna kolda biliyorsun 44-32-22 sistem valla geçen sene 86 km üzerine öyle bi daldımki bismillah 10 km çıktım durmadan üstelik, ha bu sefer neden başaramadım çünki trek yolda 34 diş var önde , 34 -11 yapmadım çapraza getirdim zinciri , arka ruble ise en büyükte idi zincir çapraz durumda olduğu halde ayağa kalktım yanlardan tutarak çıkmaya çalıştım tabi 3 üncü km de durum zorlaşmaya başlayınca asla kendimi zorlamadım ve gerisin geri döndüm açıkça şu gerçek ortaya çıktıki şeytana uyup trek yolu aldık keşke almasa idim benim küheylan ile kesin 1300 rakımı alır idim ,sağlık olsun kartepe orada zati şaka bi yana benim bisiklet bana küstü bu aralar

evet slx 44 diş resmen 19 eğimlerin ayna kolu,ama düz yolda sürat yapamıyorsun şimdi tasarım düşünüyorum şöyleki öyle bi ruble olacakki düz yolda bi yol rublesi kadar bana sürat verecek ve de 19 eğimlerde süratle çıkacağım ,
https://i.hizliresim.com/4mDPqJ.jpg
evet 50 dişi dönüşte hep kullandım resmen uçtum ve hatta son 3 km de atağa geçtim bu bisiklet tam anlamı ile düz yolda yani trek yol beni uçurdu desem doğru olur ,,