Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

Pazar
(link)Rüzgârlı, sağanak yağışlar. En yüksek 8°C. Rüzgâr KD, 30 - 50 km/saat. Yağmur ihtimali %60.

Pazar gecesi
(link)Rüzgârlı, sağanak yağışlar. En düşük 5°C. Rüzgâr KD, 25 - 40 km/saat. Yağmur ihtimali %40.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası7 | 38 | 27 | 27 | 2
Rüzgar32 km/h KD34 km/h KKD31 km/h KD26 km/h KD

kerim -erkan
hava kötü zati bizim için üst üste çalışma gerekmiyor ,15 günde bir yapacağız ,
sistem istediğimiz gibi olacak 6 nisan 58 km tekrar non stop dönüşü darlık rampalarından alacağız ama bu sefer bekleme yok tekede ilk varan 15 dakika bekleyecek ,tabelanın orada ,ve dönüşe kesin olarak darlık rampalarından yaparak darlık köye dönecek sola ,oradan mudarlı köyü ve ovacık köyü ve soldan formula yoluna çıkacak evet göçbeyli köyüne girmek yok artık ,,

(link)

,,burada 6 nisan ve 20 nisanda çalışmaca non stop pedal

(link)

istanbuldan kontenjan kapanmıştır

1- kudret -28 hibrit karbon kartepe organizatörü.
2- erkan közen 28 yol- yol takım kaptanı,
3- kerim 26 jant mtb takım kaptanı

saat 04.30 buluşma yeri bostancı deniz otobüsleri önü,
26 nisan ct..

Scudo
@Kudret Kurtcebe

Güncelleme kudret abi kartepeye 4 tane powergel 4 tanede proteinli çikolata alacağım bakalım bulabilecekmiyiz

@Erkan Közen

erkan ,
senle gürsel akayın bisiklet dükkanında buluşacağız oradan gnc mağazasına gideceğiz 2 tane alana bir tane bedava 4 adette ise biri bedavaya gelecek para olarakta 20 lira vereceğiz ,

şimdi iki adet altın çörek olabilir 30 kuruş halk ekmeklerde var yolda muz yeriz manavdan ,3 adet çukulatalı power barlar evet onlar olacak dönüşte benzincide powerade içme durumu
aytekin erzan kesin geliyor 26 nisana bi şey kalmadı bu arada sen kesin olarak bende kalacaksın tarih 25 nisan cuma günü,,

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/t34.0-12/10149858_10203301106428786_1779268006_n.jpg?oh=13b10e860e939ed282422d2b63eb792c&oe=53348E1E&__gda__=1395943546_79b9d84fab5af61d1d3f275b18722a05

türkiye yarışlarına katılacak altındaki makine bu olacak evet kadim dostum ultra şampiyon aytekin erzan 400 km nin fatihi analar ne evlat doğuruyor evet bizim ile kartepe etap yolunda olması bizim için şefer olacak asla kartepe deyince yerinde duramaz o ,,

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/p417x417/1972506_747842155248361_491809657_n.jpg

evet erkan bu iş zevkli yahu kartondan çıkarıyorsun takıyorsun parçaları sedona monte ettik..

abi benimde almam lazım bu takviyelerden yoksa yolda kalırız demir zati az :)

@Kerim A.

şimdi kerim bir hafta içinde bol bol ıspanak yüklen üşenme yap ya da annen yapsın ve brokoli-karnabahar-
kartepeye gitmeden bir hafta içinde yükleneceksin ,karbonhidrat olayının faydasınıda görmüş idim beş tabak kıymalı makarna ile üstelik tereyağ ile yaptım kıymanın kendi yağı ile tereyağ beni fişeklemiş idi şile rampalarında ve mercimek kıymalı keza öylede tabi bunlar hafta içinde yüklenilecek ,ne kadar yüklensekte yolda yüklenme şansımız yok 6000 kalori dedim ama dahada fazla gidebilir bunun hepsini bir günde almamız zati imkansız geliyor bana 3000 alabilirsek iyi yolda marketlerde kesin mavi powerade ve manavlardan muz götürmece tek tek alıp yemece ,kuru üzüm felan fındık tamamda karşılarmı şüpheliyim,
geçen sefer suadiyede lokantada mercimek çorbası içtim 30 km nasıl bastım bilmiyorum ateşledi ,dönüşte mercimek içmece olabilir lokantada suadiye köyünde var,şimdi esas olay gerçekten energel sıvı içecek geçen pazar ömerli rampalarında uçtum ayakta çıktım darlık rampaları üzerine ,darlıkta ayakta çıktım ama çok asılmadım nedeni ömerli rampası idi gücü oraya sakladım iyide oldu ,4 adet energel kesin yanıma alacağım ,katı yeme olayı ise 3 adet olabilir gnc mağazalarında satılan çukulatalı power bar katı bir yiyecek bu ,üzerime fazla çıkın almayacağım ağırlık yapacak çünki ,
sadece 4 adet energel onlarda bisiklet formanın arkasında olacak orta boy bel çantada 3 adet power bar olacak başka bi şey almayacağım tabi matarada su hazır olacak ,

(link)

Apr 6

Clouds giving way to some sun 67°Lo 50°

evet 6 nisan kartepe hazırlık antremanı ,,hava iyi
13 nisan paris-rube seyredeceğim ,ve 20 nisan son antreman olacak artık,,

(link)

Apr 26

Sunny 62°Lo 50°

26 nisan ct kartepe için uygun hava,,

Kudret abi, 310'u canlı olarak incelemiştim, Kadro yapısı boyası renkleri çok hoşuma giden bir bisikletti, tam uzun turluk bisiklet :)

@Kudret Kurtcebe

[h=3](link) [h=4]Apr 20 Mostly sunny 63°Lo 47°

kerim -erkan
20 nisanda iyi hava son antremanı yapar ondan sonra geriye sayım aynen 6 gün kalır tabi bozmaz ise hava,,

Kudret abi iyi aksamlar istanbul kontejan doldu yazmisin abi ben topik acildigindan beri takip deyim hatta bikere de kartepe icin sizinle yazismisdik sozunuz var bana unutmayin vede ben tek basima calisiyorum topik acildigindan beri avrupa yakada mahsuru yoksa benide yazin kadroya bisikletim 26 jant mtb iyi aksamlar takipdeyim :)

@yunus polat

yunus dostum ,istanbul listesi tutulmuyor ,
şimdi saat 04.30 da bostancı deniz otobüs iskelede olur isen kerimde oraya gelecek onunla bizi bekleyin ben erkan ile geleceğim ve yola çıkacağız yalnız 04.30 dan sonra kalınmayacak ,yunus dostum şimdiye kadar 160 km lik antremanlar yapmış isen zamana karşı ve kısa mola anlayışında sorun yok ama yapmamış isen aynen sorun var ekip kimseyi beklemeyecek ben erkan kerim topuklayacağız ,kuralları baştan yazdım bu kuralları kabul eder isen sorun yok ,lastiğin patladığı zaman teksin ve anında değiştirecek ve ekibe yetişeceksin ,şimdi kartepe gezi değil tamamı ile performans turu olacak ,önümüzde 27 gün kaldı ,,

(link)

Apr 6

Sunny 60°Lo 45°

6 nisan 58 km non stop pedal ,,

kerim erkan hazır olalım ,,saat 08.00 dudullu kesin çıkış,,

(link)

,,burada 6 nisan ve 20 nisanda çalışmaca non stop pedal

(link)

@yunus polat

yunus dostum,
6 nisan pazar günü bostancı deniz otobüsleri terminaline gelir isen saat 07.30 da senle antreman çıkış noktasın gideriz ve 58 km non stop yapılacak daha önce yapıldı eğer 58 km boyunca pedal gitmeden devam eder isen ve ekip temposunu yakalar isen sorun yok ekip çok çalıştı ve son 2 antreman var ondan sonra 26 nisan ct günü ağır etap başlayacak
ayrıca şile teke köyüne ilk varan 15 dakika bekleyecek ve hemen dönüşe geçecek durma olmayacak ,,

erkan 26 nisanda müsait idin geriye sayım yapar isek 12 nisan ct serbest oluyorsun şimdi beyin fırtına yapalım ,,

Apr 12

Partly sunny14°Lo 3°

hava iyi evet 6 nisan pazar son antreman ve aynen 12 nisan ct 1300 rakım 11 nisan cuma bendesin ,,senle buluşuruz gürsel akay bisiklette ,,
kerim hazır olur herhal,,
21 km rüzgar ,

erkan süreyi fazla uzatmadan işi bitirmece ,10 mayısta ısı 23 derece evet artık sıcaklara kalmadan bu işi bitirelim ,,

• [*=center](link)

Apr 26

Increasing cloudiness16°Lo 9°
    [*=center]
    [*=center]26 nisan hava iyi gerçi...14 km rüzgar,,16 derece ısı ,,
    [*=center]kerim erkan tercih sizin ya 26 nisan ya da 12 nisan

@Kudret Kurtcebe

Abi gazı verdin ateşlendim 12 de olabilir aslında bakalım erkan ne diyor :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

evet şimdi,21 km rüzgar bizi etkilemez ,istanbulda ise 26 km olacak süre uzadıkça artık ateş sönüyor bu işi artık bitirelim derim evet inşallah bozmaz 12 nisan hava ,,

Bende 6 nisanda sizin le olmak isterim vede bi aksilik olmassa gelicem gelimki kadroya girelim girebilirsek :) bencede erken olmasi iyi olur bi an once fet edelim kartepeyi bekle bizi kartepe

@yunus polat

o.k yunus saat tam 07.30 da bostancı deniz otobüs iskelesinde olur isen seni alacağım esas çıkış noktasına gideceğiz oradan tam 58 km pedal basarak devam edeceğiz ve teke köyünde mola sadece 15 dakika lingi incelersen gidiş ve dönüş etab o olacak ,şimdi çalıma yapmak lazım ,evet 12 gün kaldı artık tarih kesin olarak 12 nisan ct ,yağmur yağar ise erteleme 26 nisan ct ye olacak

(link)

(link)

6 nisan pazar son antreman olacak ,

(link)

Apr 6

Some brightening 18°Lo 9°

32 km rüzgar..18 derece hava,son çalışma olacak ,,

erkan,,,
aytekinin telefonu sende olacak idi ,irtibat olacak onla,,
biz saat 06.45 de kesin topçulardan çıkışta olacağız ve oradan telefon çakarız ,aytek kuzeyden gelecek izmite devam edecek ve maşukiyeden çıkacak iki kez 17 km lik rampayı alacak 1300 rakımda hasret gidereceğiz aytekin erzan ile bol bol resimler çekilecek tabi ..kartepe fatihi ile 1300 rakımda olmak bizim için aynen şereftir onurdur ,,:in:

cebi bende yok abi tekrardan verirsen sevinirim 12 nisan 26 nisanda evet boşum

Geri