şimdi herkesin bi cevabını kesin olarak bekliyorum bu nedir,
bi kere sinanın verdiği etapta kesin çalışmaya aday olacaklar mesaj atsın
ayrıca cumartesi günü kartepeye gelemeyeceklerde kesin cevap yazsın şimdi kartepeye gelemeyecek olan var ise sinanın etabında çalışmasıne gerek yok benden söylemesi,
evet sinanda zannedersem cumartesiye ayar çekebilecek ama çekemez ise onunda katılmasıne gerek yok ,evet kerim söz hakkı sende bu aralar mesaj atmıyorsun
erkan sana söyleyeceğim sadece şu olacak eğerki bu işten cayar isen benim tek başıma gitmenin bi anlamı yok 04.00 de geceyarıları tek başıma eskihisara gitmek için bana para verilmiyor ,
evet aleviniz sönmesin derim ,
sinan kesin cevap isterim
10-17-24 mayıs herkes hazır olsun bu günlerde gidecekmiş gibi şimdiden herkes işine ayar çeksin bu 3 tarihten birine kesin olacak ve cumartesi olacak 10 mayıs cumartesi günü havanın iyi olması lazım yağış bizi yorar ayrıca rüzgar bu nedenle 17 mayısada sarkabilir bu durumda kerim gelemez ise artık talihine küssün derim
evet sinan dün cumartesi belki gelemeyebilirim gibi bi ifade kullandın eğerki böyle bi durum kesin var ise seninde senin etabında çalışmanın anlamı yok biz senin etabında kartepe için çalışacağız kartepeye kesin gelecekler antremanlara dahil olsun gelmeyecekler ise bence gelmeyebilir ,anlamı yok zati,
dediğim gibi herkes işine programına ayar çekecek ve saat 04.30 da aynen dikilecek bu olayı garanti değil ise kartepe antremanlarına katılmalarınada gerek yok diye düşünüyorum herkes net konuşursa iyi olur ,,