Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

(link)

yarın 82 km de pedal kesmeyerek ne durumda olduğumu göreceğim ,evet 70.7 km 3 saat 35 dakika sele yapmış idim mesafe 11 km daha fazla olacak şubat ayından beri hareket olmadı bakalım ne olacak ,,

@Muzaffer K.

o.k muzaffer ,,

1- dudullu çıkış,08.30
2- paşaköy
3- balçık
4- mollafenari
5- denizli
6- yağcılar
7- kargalı
8- değirmen çayırı
9- çengilli
10 -teke köyü son ,,

82 km tabi goggle ' a göre,,

Scudo
saat 22.46 yarın saat 08.30 da dudulluda olacak olanlar sadece 2 adam sinan ve ben kerimden ses yok saat 23.00 de netten çıkarım yağmur bu akşam 03.00 gibi yağacak ,,evet sabaha yerler ıslak olur teker maxxis over driver benim için sorun yok evet sinan sabah mesaj atarım sende gelmez isen ,etabı tek geçeceğim görüşmek üzere,,10 dakika önceden olursan iyi olur 5 dakika beklerim en fazla ,,

o.k saat 06.00 da not düşeceğim ..

Yarın
(link)Bulutlu. En yüksek 12°C. Rüzgâr KD, 15 - 25 km/saat.

Yarın gece
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En düşük 9°C. Rüzgâr GGB, 25 - 40 km/saat.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 611 | 711 | 811 | 8
Rüzgar18 km/h KD11 km/h KD13 km/h DGD31 km/h GB

yarın sorun yok,,

@Kudret Kurtcebe

Bende gelmek isterdim ama kudret abinin dediği gibi benim için riskli yağmurda binmek

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Erkan Közen

yarın yağmur yok erkan
ama yerler ıslak olacak ,23 hacim silik teker var sende sorun orada olur evet bu akşam gece yarısı yağmur yağacak
ben etabı çalışacağım 82 km pedal basacağım dudullu-teke rotası olacak ,,

Bugün
(link)Öğleden sonra gelişen hafif yağmur. En yüksek 12°C. Rüzgâr KD, 15 - 25 km/saat. Yağmur ihtimali %60.

Bu gece
(link)Parçalı bulutlu ve rüzgârlı. En düşük 9°C. Rüzgâr GGB, 25 - 40 km/saat.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası9 | 611 | 710 | 811 | 8
Rüzgar19 km/h KD10 km/h KD14 km/h DGD32 km/h GB

evet hafif yağmur bizi bozmaz,,uykumuzu aldık,
accuya göre saat 02.00 de yağmur var idi burada yerler nemli ,yağmur burada yağmadı ,evet yarın saat 15.00 de ve -17.00 de hafif yağmur , erkan ister ise gelirde ama yerlere baktım ıslaklık var çiğ yağmış 23 hacim ve silik teker aynen kaydırabilir ,,9 martta yağmur geçişleri olacak ve 16 mart hava kapalı o gün rüzgar 23 km bugün ise rüzgar önemsiz akşama çoğalmakta bu da bizi etkilemez,,

en uygun tarih 30 marttır o gün ekip olarak çalışma olabilir ,,

(link)

Mar 30

Abundant sunshine

(link)

Apr 13

Sunny

13 nisan pazar uygun hava ,,evet nisandan 2 çalışma olacak,,

evet ekip.

bir amatör performans sürücüsünün yanına neleri alması gerektiğini bizler biliyoruz ,
bunlar iç lastik pompa ,kask ,eldiven kışlık ,uzun tayt terletmeyen içe termaller üste kışlık bisiklet forma ,üste rüzgarlık -yağmurluk-termal kar maske,
spd pedal zati kolaylık bizim için ,

saat 06.58 ,saat 07.45 de evden çıkarım ,9 km sonra oradayım saat 08.30 da ekipten kim var ise yola çıkarım ,
burada yerler kuru ,,

@Sinan Çakır

aynen yav bu goggle maps yolları bilmiyor sinan,şimdi klasik etaba döneceğiz anlaşıldı gördüğün gibi köprü altından yol yok idi karşıya ,
üstelik karşıya geçtik sağdan yalnış yola girdik kafa iyice karıştı ,dönüşte gördün tersten geldik sabah o yola zati giremez idik araçları karşımıza alamaz idik
valla şimdi 100 km lik etabı darlıktan yapacağız orayı artık uzatırız bi şekilde,,

@Kudret Kurtcebe

ne oldu kudret abi etap umduğun gibi çıkmadı anlaşılan

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
@Erkan Közen

bazı geçiş yerleri yok karşı yöne gitmeden yola girilmiyor
bazı yerlerde ters şeritte gittik
yolun büyük bir kısmında emniyet şeridi yoktu
yollar bozuk
şaşırılacak yer çok
kısacası sevmedik darlık etabını uzatıcaz artık

@Sinan Çakır

o.k rota bu,,

@Erkan Közen

yok erkan bu etap olmaz acaip ters,iyiki gittik sinan ile en azından olmayacağını anladık ,,

evet ekip,
şimdi aşağıdaki etabın ,,
sadece 71.3 km pedal kesmeyeceğim ,ve kargalı köyünde aynen duracağım
çıkış dudullu 6 adet şile rampası akabinde kömürlük-kervansaray ve bıçkıdere- akabinde oruçoğlu ve darlık köyü akabinde teke köyü ,ve devamla çengilli köyü ve de değirmen çayırı sıkı rampa var orada çıkışta,
sonra kargalı evet tam 71. 3 km pedal kesmeyeceğim haftaya kim gelirse çalışırım hiç kimse gelmez ise tek çalışırım tabi havanın iyi olması gerekecek ,,

(link)

evet bu arada nisanda belgradın toprak yollarına girecek cengaverler aranmaktadır

Geri