Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Kudret Kurtcebe
Evet bu pazar etabı çözelim
Kudret abi benimde başım bağlı iş güç foruma sadece mesajları okumak için giriyorum bu pazar görüşürüz cumartesi akşamı netleşiriz

• Beğen
Tepkiler: Kerim A.
Scudo
@Erkan Közen

o.k erkan evet bende bu gün gene koşturacağım inşaat firması ile görüşme yapacağım

Kudret abi seninle kartepeye Bisikletle, koşarak uçarak her türlü gidicez ekipce basarız evi valla :) sensiz kartepe olmaz...

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
evet ekip,
son jübile turu ve sonra ekip yoluna gider
topik olayı kapanıyor ve özelden oluyor
evet bu pazar saat 08.30 da dudulluda
170 km bana yazar

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 9C. Rüzgâr GD, 10 ila 15 km/sa.

hava ve rüzgar müsait ,,

http://mediacdn.shopatron.com/media/mfg/15635/product_image/thm/t648_c1d62b597463790dec88c98e32301082.jpg?1362608154

şimdi ,mart sonunda bi adet yeni maxxis over driver 700 x 32 alacağım
artık bu teker bitti ,şurada 2 ay var 2 ay sonra iyice kevgire dönecek ,evet çok uzun zaman dayandı sayılır ,,
28 yuro çifti herhalde
84 lira

(link)

Bu yollarda hep dağ bisikleti kullanılır gibime geliyordu.28 jant bisikletlerle kullanıldığı hatta arkadaşın yol bisikleti ile gitmesi heryerde dağ bisikleti kullanlır imajımı değiştirdi açıkçası.umarım başlangıç düzeyi şehir bisikletleri bu tip yollarda uymulu olur.

• Beğen
@mavinehir

isminizi bilmiyorum,
yol bisikleti her yolda asla gidemez hele hele tavşanlıda hiç gidemez konforlu olmaz
özellikle 23 hacimli bisikletler pek işe yaramıyor ağır stabilize yollarda yukardaki teker 700 x 32 dir ben bu tekeri düz toprak zeminde kullandım ve de ağır stabilizede banamısın demedi bende alimiyum çatal var ve de çatal ile girdim düz toprak zeminlere ve de stabilizelere
esasında bu işin rajon bisikleti bi kere cyclo cross 28 jant bisikletlerdir bu bisiklerler asla yol ayrımı yapmaz standard tekeri 700 x 32 de kalır isteyen 23 ile dalar tabi paris -rube de ki proların aynen yaptığı gibi, arnavut kaldırıma düz toprak zeminlere ,
istanbulda altında yol bisikleti olanlar sadece yolda gidecek başka yerde gidemez zati konforlu olmaz ,
çok sert zemin diyenler aynen mtb alır ,dağ bayır ormana dalar,
bu gidişle orman kalmayacak istanbulda hedef artık güney tarafları istanbul dışı yalova tarafları
şehir bisikletleri daha uygun olabilir tabi düz toprak zeminde ve de stabilize yollarda

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 8C. Rüzgâr KD, 10 ila 15 km/sa.

evet hava iyi antreman olacak

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası6 | 47 | 38 | 47 | 4
Rüzgar16 km/h KKD10 km/h DKD11 km/h KD10 km/h Doğu

(link)
bu da bana yazacak toplam km
sabah 9 km dudulluya artı bostancıdan eve 3 km hepsi 155 +9 + 3 =167 km
hata payı 3 km der isek 170 km 'ye bağlanırız

(link)

evet 100 km non stop etabı

Kudret abi birkaç gündür takip ediyorum ben gidiciyim benden bu kadar tadında veda yazıları yazıyorsun. İş hayatına girmiş olabilirsin ama forumdan kopman ve uzaklaşman hatta dahada ötesi bisikleti bırakman forum açısından bir kayıp olacağı gibi senin de intiharın olur diye düşünüyorum. Seni yaşıtlarına göre zinde tutan bir sporu bırakman ruhsal ve fiziksel sağlığın açısından bir yarar sağlamayacağı gibi geriye gidişinede sebeb olur. Bir kez daha düşün derim.

• Beğen
kartepe demek ne demek ,,

1- 16 km rampa demek
eğim 7 demek
2- istanbulda 16 km rampa varmı tabi yok
istanbulda 1300 rakımlı dağ varmı yok
3- 1976 rakımda yapsanız istanbulda ve de hatta 2200 rakımda toplasanız bu dağa çıkmaya benzemez,
4-onun için istanbulda yapılan etapların hiç biri kartepe gibi olmayacaktır ,
5- biz burada baştan kuralları koyduk
bunlar ne idi 160- km de çalışma yapmış olanlar
ve herhangi bi rahatsızlığı olanları kabul etmiyoruz
ve 18 yaş altınıda kabul etmiyoruz
6-kartepe bundan sonra yer altına inecek
burada yapılacak antreman çalışmaları bizi sadece motive eder ama kartepe için herkes şunu düşünecek evet zora gidiyorum

@mehmetsunu

mehmet dostum ,
evet kafe idi ve de bu büro işi idi bunlar ile uğraşacağım evet hiç binmemek benim için çok büyük kayıp olacağı aşikar
tabi bu konuda biraz daha düşünmem gerektiğine inanıyorum ,
mehmet dostum sen benim için değerli bi insansın ne kadar uzakta olsak burada düşüncelerimiz seninle hep aynı kaldı ve dostum ihtiyar tabi o da almanyada ve de sevdiğim bi kişilik ankaralı dostum derya bey ,
evet mehmet dostum kesin olarak forumu bırakmayacağım yalnız özelden hareket olacak bundan sonra topik açmayacağım

sağol kudret abi.başlangıç olarak dağ bisikleti veya şehir bisikleti seçmem gerekiyor.şehir bisikletininde bu tarz yollarda kullanılabilceğini okudum.bozuk ,taşlık,mıcırlı,topraklı,hafif stabilize yollarda çok sorun teşkil etmeyecenğini bu yüzden dağ bölgelerinde fazla kullanılmayacaksa şehir bisikleti almak daha uygun olurmu diye merak etmiştim.malesef gelişimi ağaçları yok etmekle sağlanacağını düşünme sonucu heryer beton bloklarla çevrildi.nefes alacak yerlerimizi daralıyor aslında.

• Beğen
evet ekip
artık kesin olarak özelden antremanlar olacak ve kartepe etabı senede iki kez yapacağız ekim ayı ve mayıs ayı,
evet bu arada tavşanlı olacak tabi gene özelden herkese günü ve saati vereceğim burada topik olayı kapanmıştır ,
tecrübelerimide asla paylaşmayacağım ,
burası performans bisiklet forumu değil ,burası gezi amaçlı bol molalı ve yemekli sazlı sözlü bisiklet turlarının olduğu bir forumdur burada kendimi donkişot gibi hissetmeye başladım ,yel değirmenlerine karşı saldırıya geçiyoruz sonunda kafa göz dağılacak ,:rolleyes:
kartepe ile gündeme geldik burada hiç kimsenin akıl edemediğini bu foruma üye olduğum zaman 2009 da yaptım ,
işi zati 12 den vurduk baştan ondan sonra millet beni taklit etti burada
önce yapacaktın arkadaş derler adama
illa biri çıkacak bu işi yapacaktı zati o da ben oldum ,ha benden önce istanbuldan kartepeye giden varmı bilmiyorum tabi,ama bu forumda olayı ben ateşledim ,
zor ise buyrun zorun adı bu
senelerce bisiklete binmeyenler birden bire kafalarına taş düşüyor ondan sonra seleye geçiyor benim kafama taş 1976' da düştü ve sene 2014 hala kafamda taş var benim ,
evet bundan sonrada 70 de' de animallah olur benim kafamda taş
sözlerim taş gibi savrulur benim ,
evet ekip özele gireceğiz artık ,
yalnız ekip elemanlarından isteyeceklerim var bunlar

1- herkes performans için yeni aksesuarlar alsın
2- spd pedal herkes de var artık
3- ve zamanla herkes 26 janttan çıkarak 28 janta bağlansın

aksesuarlar
uzun kışlık taytlar olacak herkesde ve üzerinizde rüzgarlık olacak
evet erkan tüm eksikliklerini tamamladı yeni spd ayakkabısı 10 numara oldu o ayakkabı eski bir bisiklet sporcusunun ayakkabısı,,,yaşamını bisiklet sporuna adamış olan selim giraud'un

@Ferhat Köse

ferhat dostum,
aynen faceden özelden söyledi,
bu arada kaza olmuş yarışta
kaza aytekine vakit kaybettirmiş
aytekin kaza yapmamış ,grup içersinde biri kaza yapınca arkadan gelenlerde çarpınca o hızda kurtarmakta zor olur ,hem yarışıyorsun hemde önündeki adamın hatasını kollayacan zor iş tabi,

kartepe antreman serisi 100 km non stop ,,,,

(link)

23 şubat ta olay olacak bu pazar kesin olarak etabı birlikte çözeceğiz ve öğreneceğiz ve ayın 23 ünde dananın kuyruğu ,aynı etabın 100 km sinde kopacak ,evet hatırlayın 50 km non stop olayını bunu burada yapacağız ,biz öyle zart diye 170 km non stop basıp ayağımızı sakatlayacak ekip değiliz işi bilerek yaparız ve limitlerimizi biliriz ,,
evet 162 km non stop zati olmayacak ama 100 km non stop olayı olacak
bu 162 km olayı içinde 16 km rampa olacak burada sistem zati non stop değil en fazla 10 dakika ara olacak o da suadiyede ve de 1300 rakımda başka mola sayıları fazla olabilir ama 3-4 dakikadan fazla olmayacak kartepe olayında sistem budur,

etap kartepe

(link)
ilk 57.8 km ,,
(link)
zirve 1300 rakım kartepe otel 16 km rampa eğim 7
iniş aynı yer,,
(link)
dönüş 71. 8 km yalova feribot iskelesi,

kartepe antreman güzergahı
kesin çalışma alanımızdır
evet 100 km non stop etabı
(link)

(link)
bu da bana yazacak toplam km
sabah 9 km dudulluya artı bostancıdan eve 3 km hepsi 155 +9 + 3 =167 km
hata payı 3 km der isek 170 km 'ye bağlanırız

efsane gitmeden döndü :)
buralar sensiz olmaz abi antrenman topiklerine devam
ben çalışıyorum bu arada bugün 70 km yaptım yarın sabahta arazi yapacagım

kartepeye hazırlık antreman sürücüleri

1- erkan közen-28 yol
2- kerim-26
3- sinan -26
4- muzaffer-26
5- fosil kaptan :rolleyes: kudret-28

saat 08.30 dudullu çıkış etabı çözeceğimizden birlikte gideceğiz tekeye kadar
oradan darlık 'a kadar birlikte devam edeceğiz

(link)

bu haftasonu da büyük ihtimalle ben yokum durum degişirse yazarım

• Beğen
https://www.bisikletforum.com/a/img692/433/imgp0028y.jpg

nisana bellimi olur araya bi tavşanlı olabilir ,,

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7-ijl09KfC3x8oxGAwx6pmERgm-mBZ9cdEUhd_DRIHARd_Cydcg

@Kudret Kurtcebe

Aynen olsun abi kartepe öncesinde bi tavşanları kovalıyalım oksijene doyalım :)

• Beğen
(link)

evet ekip
ct akşamı malesef bayağı yağış var bu da pazar günü yerlerin ıslak olması demek erkanın tekeri 23 hacim onun için riskli olur 23 şubata bakarız artık
bi gün öncesinden yağış olmaması lazım

Geri