Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Yusuf Ziya Özen

dostum yusuf
evet geçen sene erkan ile çok geç başlamış idik ta yalovadan saat 09.00 da çıktık ve saat tam 12.30 da suadiye merkez camisine vardık 3 saat 30 dakika 3 mola oldu çok kısa
tempo oldu ama çok süratli değil idik ,
şimdi bu sene saat 06.45 de topçulardan çıkacağımız için mesafe 60 km de kalacak ve tabi burada mola olmayacak ve saat tam 09.45 de suadiye köyünde olacak şekilde tempo yapma durumunda olacağız ,
alternatif olarak yolda olursunuz
evet bizim tempo orta hızda olacak ,

Scudo
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/404716_574523002580278_1810715399_n.jpg

12 'inci sefer,,
kartepe----istanbul ekibi,,
1300 rakım
204 km ,,,,,

liste

1- kudret-28 jant hibrit karbon 44 diş
2- erkan közen 50 diş scott yol

hava durumuna bakacağız ,
nisan sonu-mayıs sonu aralığında olacak ,
saat 04.30 bostancı çıkış -
ct günü olacak -
kısa mola anlayışları ve tempo ,
topik sürekli güncellenecektir,

arslanbey ekibi

1- melih çolak

kocaeli ekibi

1- berksan

gölcük ekibi,

1- yusuf ziya özen
2- tahir keskin

etaplar,,

(link)

(link)

(link)(link)(link)

Kudret abey hadi hayırlısı şimdiden çalışmalara başlayalım 100 km etaplarda çok ter dökeceğiz anlaşılan

@Erkan Közen

diğer topikte tabi organize olacağız
ama havalar gördüğün gibi kötü şubat fena ,hafta sonu koşacağım sabah erkenden burada 40 tur atarım parkta koşu bandı var kaslar kuvvetini yitirmesin evet evde treynır aslında çok iyi olurduda ama tabi sahada çalışmak gibi varmı ,

@Muzaffer K.

kartepe türküsü şahane oldu tabi,,:alkis:
evet yokuşlarını hep sevdik bundan sonrada seveceğiz,,,,

karbon hibrit yada yol harici 14 kiloluk mtb ile trek 3700 3900 sedona 731 741 vs ile çıkanlar varmış

karbon hibrit,karbon mtb yada karbon cyloo, yol ile eskihisar kartepe yapılmazsa zaten neden alınır ki 2000 3000 4000 euro verip

sahilde 15 25 km gidip gelen neden alır ki sırf gösteriş işte

hayır birde bakışları falanda tepeden yanlarında gitsen hareket yapıyorlar alaycı bir şekilde geç geç diye :evil:sen 5 6 7 mılyar vermişşin 10 20 km duz yol sahıl bisikletçisisin bir de performasçıyım diyorsun ama gösteriş meraklısısın demek istiyorum bu havalılara kudret babo

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@İsa İhsan Akdoğan

isa hoş geldin topiğe
burada polemik yapmak niyetinde değiliz zati
biliyorsun benim tarzımı ,
200 km ler hedefimdi ve de hep öyle oldu
2008 senesi mart ayı sonu idi 4500 lira gitti bu karbona ama ne yaptık 11 sefer kartepe aslında bu 14 'ncü sefer
diğer 2 sefer güneyden alındı ama sadece suadiye rampalarının başına kadar gittim tur orada bitmiş idi yani
ekip dağıldı o gün,
50.000 km yi çoktan geçti bu kadro ,ve kendini amorti etti,
şimdi kartepeler bitmez valla altında yol olan gelsin derim
çünki bu etapta anca yol gider ve 50 diş
yalnız kondüsyon şart olacak tabi
çünki ikili sistem olursa ayna kolda hiç kondüsyonu olmayan 99 km sonra 16 km rampada aynen çakılır kalır ,

gelellim gösteriş meraklılarına onlar biliyorsun burada yok onlar genelde face 'de örgütlenmişler ben çok gördüm istanbulda altında karbon olan yol bisikletlilerinide ama nedense onları kartepe rampalarında göremedim
bu istanbulun kartepe organizatörü aslında benim
benim işim kartepe organizatörlüğü yapmak
burada bisiklet forum var olduğu müddetçe ,benim büyük bir yeminim var kartepeler 1000 kez alınacak ölmek var dönmek yok ,
bazıları yıllarca dondurmacı aliye gider bisikleti ile bende yıllarca burada var olacağım ve bir sürü kartepe etabını burada açacağım bu bir iddadır ve benimle kim gelir ise aynen iddalı olur bu etapta ,

Maşukiye’nin yolları asfaltlanıyor 2013 de bu faliyetler oldu ,,
http://www.kartepegazetesi.com.tr/kartepe/big/masukiyenin-yollari-asfaltlaniyor.jpg 10 Aralık 2013
Kartepe Belediyesi ekipleri yağışsız havalarda Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında ilçe genelinde belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarının bir ayağı da Maşukiye Soğuksu Mahallesi’nde 2 sokak üzerinde gerçekleştirdi

(link) (link) (link) (link) (link) (link)

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibi Soğuksu Mahallesi Çitlenbik ve Küpeli Sokak üzerinde 320 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 340 ton asfalt sererek yenilediği yolları vatandaşların kullanımına sundu.

İlçe genelinde alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda devam ettirilen asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Havaların elverdiği sürece birçok hizmet ve yatırım ile beraber asfalt çalışmalarımız da devam ediyor. Kartepeliler için en iyi olanı yapma hedefinde bir karşılık beklemeden hizmetleri tek tek görmekteyiz. Halkımızın duasını almak için süren yol iyileştirme çalışmalarımız yağışsız günlerde aralıksız sürecek” dedi.

şimdi burada suadiye köyünde kartepe otele olan yol hakkında bilgi yok aynen stabilize olarak kalmışta olabilir süpriz bizi bekleyebilir tabi,

@Muzaffer K.
ooo kaymak gibi olmuş artık burda uçarız

http://www.bizimyaka.com/foto/20131209111745asfalt.jpg

evet uçmaca özellikle inişte aynı yer olacağı için daha kısa zamanda ineriz geçen sene berbat idi yahu,,

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/321608_574524172580161_648906932_n.jpg

buradan çıktık buradan indik eski hali,

goggle 'dan araştırma yapıyorum şevkatiye ve örnekköy taraflarında asfalt çalışması acaba yapıldımı
ayrıca suadiyeden kartepe çıkış yoluna asfalt döküldümü hala haberi bulamadım
bulursam resimleri koyacağım ,

@Melih Çolak

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/404716_574523002580278_1810715399_n.jpg

23 nisan 2013 de ki yolun durumu bura ya yama oldu yada asfalt döküldü bura artık zirve oluyor ,,

@Tahir Keskin

valla tahir dostum öncü keşifçiler olarak gölcükten bi hareket yapabilirsiniz ,tabi şimdi zirve acaip soğuktur ,

@Kudret Kurtcebe

Zirveye kadar çıkmayız tabii ki, yolun başından bakıp döneriz. :D

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

aynen katılıyorum babo

zaten o facedeki malum kişiler bellidir herkes için demiyorum istisnalar kaideyi bozmaz hafta sonu 2 + 2 km sahil yolunda gitmek için ben bu bisiklete 20 mılyar verdım 26 mılyar verdım diyen ve her gorduğu bisikleti benim kilidim daha pahalı bu bisikletten diyen hatta 2 3 bin liralık bisikletlere bile benım lastik jant setim daha pahalı diyerek 25 mılyar verdim ama 6 mılyara satarım diyerek mantıksızca konuşanlar oldu benimle o yüzden buraya yazmak zorunda kaldım hayır bisiklet ile ilgili forum yada facebook sayfası olduğunu bile bilmiyor bu dediğim kişi ve kişiler

kendi aralarına kendi üst sınıflarından olmayanları da almıyorlar sahil yolunda 2 3 kişi var böyle yanlarında yada bir kaç metre arkasından gidenlere bile dayanamıyorlar karizmaları sarsılıyor sanırım

tanıdığım kişiler bu forumda kimse tanımaz kendi grupları var zaten onlarda malum facede vs de takılmıyorlar bu yazdıklarımıda görmezler başkaları üstüne alınmasın

polemik çıkması için buraya yada face de grupta oolmaları bu yazdığımı görmeleri lazım ama bu dediğim kişiler internete bile girmeyen facebook hesabı dahil olmayan kişiler zaten onlarla irtibatı kesdim uzun süredir

neyse konu dağılmasın abi sen 50 bin km yaparak inan 3 yerli araba parası benzin tasarrufu yapmışsın 50 bin km yaparak

benim 2010 2012 arası kullandığım aracın benzini su gibi içiyordu km de 1lira yakarsa seviniyordum 50 bin km yapsaydım 50 bin lira yakıta ve motoru yenilemek içinde bir ton masraf yapmam gerekirdi bu da 3 yerli araba parasına gelirdi

15 bin dolar vermiştim tabi dolar 1.30 idi bir o kadarda masraf yaptım benzini masrafı bakımı boyası vs derken en son 5 mılyar masraf çıkardı serviste bıraktım kaçtım sattığım kişi de serviste 1 hafta bekleyip almış sonra bana motosiklet aldı birde 2500 lira sat bu arabayı ben uğraşamam dedi sattık galeriye şimdi hala galericide

ben aldığım motoru honda idi 10 bin civarıydı 2007 model 2.500 lira masraf yaptım 600 luk olduğundan benzin de az da yemiyordu en son 2012 ağustosunda kullandım 2013 ekim ayına kadar kapıda yattı motor ve onuda motorcuya honda mototale bıraktım 15 gun sonra biri aldı gitti

anlayacağın abey 4 teker olsun 2 teker motor olsun doğaya zarar sağlığa zarar keseye zarar sinire zarar bilumum zarar

bisikletçi dukkanı açardım 3 yılda harcadığım para ile daha öncede şirkette muhasebe ve patronun özel söferüydüm 2002 den 2008 e kadar senede 100 bin km ye yakın yol yapıyordum arabaya ihtiyacım yoktu şirket işlerinden işten ayrılınca kendime şahsi araba aldım yeni işimde karşıda olunca gidip gelmek için ama ocağıma incir ağacı dikince 1 yıldan sonra sattım motosiklet aldım o da sağlığıma göz dikti kapıda yatırdım onuda sattım

6 aydır benzin tüketen herhangi bir araç kullanmıyorum bundan sonra ya bisiklet ya bisiklet

bu arada abey kartepeye gelebilecek bir kuzenim var hollandadan gelicek nisan da trye

almanyada şu anda danimarka, belçika, işviçre ve hollandada bisiklet kullandı senelerce orada yaşıyor

her sene artık emekli olduğundan yazları burda bana da sordu uzun turlara çıkan gruplar varmı istanbulda diye bende var dedim ama gerçekten çok iyi benim 2 katım gibi 400 500 km bisikletle gittiği yolların fotolarını bana yolluyor kartepe dedim ona bana yazın egeden akdeniz yapar gitmeden gelirim kartepeye beraber gideriz dedi ama ben sanırım gidemem anca eskihisara araba ile getirecem bisikleti dönüştede feribpt pendik ordan da deniz otobüsü ile eve geçicem anca o 16 kmyi çıkarım gibime geliyor

sahil yolunda bile

• Beğen
Geri