Scudo Sports

''sözün bittiği yer -bıçkıdere-''

Scudo
@Kudret Kurtcebe

O zamn yapacak bişey yok Abi ben de pendik sahil yoluna inip ordan dönecem yapacak bişey yok :p

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ekrem Erten

ekrem genelde hep poyraz olur şilede bizi yakalar bu gün ekstra oldu dönüşte lodos batıdan esti evet zorlandık,,şimdi bi dahaki sefer gene tahminen poyraz olur sadece gidişte muhatab olacağız dönüşte hep arkadan esecek bu en iyi olayı yaşadık daha önce ,,,şimdi ben sevmiyorum trafiği onun için dönüşü şileye getirmek istemiyorum,,,,

arkadaşlar fotoğraflar gezi ve tur fotoğraflarında düzenlemek zor oldu

kudret abi evden çıkış 07:38,eve dönüş 15:40 tam 8 saat ama çok yorulduk katılan arkadaşlara teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@bahtiyar közen

bahtiyar sen arnavutköyden geldiğin için sana daha fazla yazdı 130 km üstüne çıktın bu da 160 km yi geçtin demektir ekrem öyle daha fazla yaptı ekrem ama şunuda unutmayalım eğer bostancıdan maşukiyeye gidecek isek sonunda 18 km rampa çıkacak isek dönüşü topçulara yapacak isek olayın zorluğu ortada ama tek avuntumuz bostancıdan maşükiyeye kadar bu gün devirdiğimiz rampalar kadar rampa yok rampa 113 km sonra bizi bekliyor,,,20 mayısa hazır olmak istiyorsak bu bıçkıdere kampı bizi bekliyor,,,

fotoğraflar gezi ve sehirler arası fotoğraf bölümünde makina bozuk olduğu için bukadar çekebildim

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
@bahtiyar közen

biliyorsun bahtiyar biz basıyoruz resim çekme için gitmiyoruz 3-5 resim yeter burayada koyabilirdin şimdi nihai amaç için bıçkıdere kampında daha var olacağız başkada çare yoktur,,,

@Kudret Kurtcebe

Pedallarınıza sağlık. Tura katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Sabah erken saatte olduğu için hareket, bu seferlik gelemedim. İnşallah bi dahaki sefere artık.
Kudret abi turu tamamlamış evine dönerken yolda karşılaştık :) Arka freni olmadan o yokuşlardan kazasız belasız inmiş, valla helal olsun. :in: :)

@Bugsbunny

eyvah herkez öğrendi gerçeği,,:) :) :) :) ama ogün acaip hızlı inmeye başladım ayrıca düz yolda randıman çoğaldı ve rampada durum değişti bu balatalı disk sistem asfalt için bence ideal değil gözünü seveyim ben şehir bisikletinin somunlu sistemini teker çok hızlı dönmeye başlayınca azda olsa bi balatalar diske deymekte , dediğim gibi acaip gitmeye ve akmaya başladı dört gün boyunca dik yerlerden inerek talim yaptım çok dik yerlerden inerken ve virajlı tabi ön frene fazla asılmama talimleri yapıldı ön disk çok büyük olduğu için zımba gibi duruyor, arkaya v fren olmuyor çünki arkadan iki adet çıkıntı yok bu karbonada kaynak olmaz,,,zati bu jantlar v fren sistemine göre yapılmamış bu abd liler çok uyanık tamamıyle dağa göre tasarımlamışlar bunu şimdi sayko krosa doğru yönlenmece evet paramız olursa scott yol sayko kros bisikletler ideal her yolun bisikleti o offroada bile giriyor türkiyede bunları kullanan az olsa gerek,,benim tarzıma çok uygun o bisiklet galba alacağız ,,,evet 28 e doğru yola gelmek adam olmak lazım artık onunda en rajonunu almak sayko kros yol bisikleti her yolun bisikleti ,,

http://www.scott-sports.com/service/files/images/products/products/photos/i59CjgeHHy1L84Rh6oKnsxDyPJ5i0PoJ.jpg

evet olay bu sayko cros her yolun bisikleti 28 jant sürat bisikleti amaç bu artık,,,,olay değişiyor,,,,

@Kudret Kurtcebe

Sana yakışır Kudret abi. Hem ne amortisörle uğraşırsın ne de hidrolik frenle...Hafiflik te cabası. İstanbul'un ikinci sınıf kalitede asfalt yolları için de çok uygun bi seçim bence. Görüntüsü de çok hoşmuş. :)

@Bugsbunny

biliyorsun ogün ben fox maşayı sattım 500 liraya yüzlük idi yav şimdi amortisöre ne gerek var yolda o ne için dağ için sayko krosu pek bilen yok bu ülkede ama zannedersem pahalı bide bunun karbonunu almam artık aliminyumu olacak ve en hafifi 8 kiloya tamamız ,,yeter, daha aşağısını ne yapacam 700 gram eksik olsa colnagoya denk olsa ne olur yani karbona önemli olan hafiflik değil kondüsyon zati asla hafif bisikletin bi avantajı yok çok zorlu yollarda iş selenin sütündeki adamda biter,,,,evet bakalım bu paraya ulaşabilecekmiyim piyangoya devam,,,

:) :) :) :)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=94289

aralık ayı bıçkıdere tamamlanmıştır sekiz saatte alınmıştır nihai hedef 200 km olan kartepe oteldir bu benim açıdan iyi olmuştur bahtiyar çok yorulduğunu söylemiştir çünki onun dönüş yolu eve kadar çok uzaktır ayrıca anladığım kadarıyle ekrem bu işi kotaracaktır evet arkadaşlar kartepe dönüşü çok önemli eve kadar olan mesafeleri göz önüne alın ayrıca bıçkıdereden daha fazla yorgun olacaksınız benim durumum ise hafif bi yorgunluk olacak yani çakır keyif,,bu normal,,, ama ocak ayı bi adet daha bıçkıdere olacak ,,gene 8 saatte alınacak,,,,böyle böyle yaklaşacağız mayısa her ay bi tane ,,,,,,

abi antıramansız olunca sonlara doğru ayaklar gitmiyor antıraman şart kudret abi bizim erkan başlarda kesiliyor ama motoru açınca tutulmuyor birde rüzgara karşı anadoluhisarı son durak ilk işim kilometre saati almak kaç km yaptığımızı bilelim

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
yakışır sana kudret abi bisikletin de fektorü var benim bisiklet yolda yağ gibi kayıyor yeterki kondüsyon olsun

@bahtiyar közen

bahtiyar antreman antreman antreman napolyon gibi para- para -para hikayesi,,her ay bi tane bıçkıdere şimdi ocağa odaklanalım ,,,

İlk defa Bıçkıdere'ye gittim havası,yeşilliği bir harika Gitmeyenlere şiddetle öneririm ama yolları için aynı şeyi söyleyemeyecğim. Göçbeyline kadar yollarda irili irili her yerde mayın tarlası gibi çukurlar var aman yokuşlardan inerken dikkat edin.

@19tunahan93

Konu 2011 senesine ait burda hep varızda kimse yok,,,,

Bostancı çıkış, Bıçkıdere

Bickidere bizim kalemiz ,Bostancıdan bi allahın kulu çıkmadı niye çünki 100 artısı var ,bu gün Kadikoye indim maşallah herkes olmuş sahilci,Bickidere diyorum ora nere diyorlar,,2011 senesinden beri biz orda idik ispatı bu konu hortlatalim bakalım kaç kişi gelecek önümüzdeki pazar,

Biz burada 7 yıldır tepiniyoruz nerde anadolu yakasının yolcuları,?:eek:

Semir karabulut,ogün ,erkan bahtiyar kerim furkan korcan ne bastık biz o yollarda beraber tırmandık biz bickiderenin ölüm rampalarinda pedal kesmeden,

Geri