@Bugsbunny
eyvah herkez öğrendi gerçeği,,

ama ogün acaip hızlı inmeye başladım ayrıca düz yolda randıman çoğaldı ve rampada durum değişti bu balatalı disk sistem asfalt için bence ideal değil gözünü seveyim ben şehir bisikletinin somunlu sistemini teker çok hızlı dönmeye başlayınca azda olsa bi balatalar diske deymekte , dediğim gibi acaip gitmeye ve akmaya başladı dört gün boyunca dik yerlerden inerek talim yaptım çok dik yerlerden inerken ve virajlı tabi ön frene fazla asılmama talimleri yapıldı ön disk çok büyük olduğu için zımba gibi duruyor, arkaya v fren olmuyor çünki arkadan iki adet çıkıntı yok bu karbonada kaynak olmaz,,,zati bu jantlar v fren sistemine göre yapılmamış bu abd liler çok uyanık tamamıyle dağa göre tasarımlamışlar bunu şimdi sayko krosa doğru yönlenmece evet paramız olursa scott yol sayko kros bisikletler ideal her yolun bisikleti o offroada bile giriyor türkiyede bunları kullanan az olsa gerek,,benim tarzıma çok uygun o bisiklet galba alacağız ,,,evet 28 e doğru yola gelmek adam olmak lazım artık onunda en rajonunu almak sayko kros yol bisikleti her yolun bisikleti ,,
http://www.scott-sports.com/service/files/images/products/products/photos/i59CjgeHHy1L84Rh6oKnsxDyPJ5i0PoJ.jpg
evet olay bu sayko cros her yolun bisikleti 28 jant sürat bisikleti amaç bu artık,,,,olay değişiyor,,,,