@Ekrem Erten
ekrem oraları adama kafayı yedirtir,,,,,bi tane araç yok idi....evet ekip şahane idi valla semir bir yıl bırakmasına rağmen helal olsun sondan topladı durumu sabah 08.30 da hepimiz dudulluda buluştuk ,,evet tempo bıçkıdereye kadar yapacaktık, nitekim 2 saat 10 dakikada almıştım 44 km yi bu sefer rüzgarın avantajı ile 1 saat kırk dakika yarım saat ileride oldum yalnız şu bi gerçekki rüzgar karşıdan estiği vakit son derece dez avantaj ,,,evet bıçkıderede bulamadık yüksel ağbimizi ,,neyse fazla durmadık 08.30 hareket saat 10.10 da bıçkıdere hemen 10 dakika sonra bahtiyar ve erkan geldi 10 dakika sonrada
semir geldi ekrem daha önce varırdı ama hep bekledi bende bekleme dedim
ama yolu karıştırabilirdi bi bakıma iyi oldu,,,evet çabuk bitti yahu bi anda bıçkıdereden sonra gelen rampaları aldık bi anda göçbeyliye geldik ordan formulaya gelince iş bitti....valla kartepeye giderken bu kadar rampa yok söyleyeyim,,,dümdüz yol bostancı- maşukiye bi gebzede hafif eğimler var,,,
dönüşte ben ekremi yolcu ettim incirleri götürdüm dönüş serbest oldu ve rüzgar gücünü arttırmaya başlayınca istikameti hiç sevmediğim güzergaha çevirdim pendik tersane dönüşte tam tuzla taraflarında bi baktım ogün yahu,, vayyyyyyyyy ne haber özlettin kendini,, bende dedi çalışıyorum dedi neyse helallaştık,,bu arada bu olay çabuk bitti yahu,,,