Scudo Sports

''sözün bittiği yer -bıçkıdere-''

ozan bizim acelemiz yok bu topik güncel 4 olmaz ise 11 ,olmaz ise 18 -25 diye gidecek ama sonunda balığı tutacağız bıçkıdere hep yaz ve bahar aylarında oldu sıcakta gittik ve tempo hızlı yaptık aşırı su kaybettik ama kışın soğuk havada üstelik bide yağmur yersen ayaklar su alırsa aynen yatar hasta olunur, kış aylarında sürat yapan arkadaşlar bence evde ağırlık çalışacak kol ve bacaklar için yoksa jimnastik salonlarına gidecek ...eğer evde treynırları varsa treynır çevirecek artık kış geldi aralık, ocak, şubat ve mart aylarında uzun mesafeler riske girdi anca kuru soğuk yakalarsak bi pazar bıçkıdere olacak bura en iyi ağır antreman etabı anadolu yakada ve üstelik tam ring ,,gidiş farklı dönüş farklı benim anlayışım bu, bisiklette giderken farklı olacak dönüş farklı olacak ,,,

Scudo
evet beyler,,,bu sabah antreman başka oldu evde 6 kiloluk halter çalıştım yalnız bayağı zor oldu epey zaman sonra 10 dan fazla kaldıramadım ,,,sonra eşortmanları giydim koşmaya gittim bi güzel kesildim ve bankta oturdum ,,yahu unutmuşuz koşmayı ayrıca spd pedal kullanmanın dez avantajı bu çekerek koşulmaz basarak koşulur bu nedenle kasları yavaş yavaş alıştırmak gerekiyor yalnız gerçekten koşmak zevkli,,,,,

Ben bu sabah kalktım fakat yolları ıslak görünce geri yattım. Öğlene doğru 45 dakika koştum haftasonunu kurtardım :) Antrenmanların arasını açarsak performans hızla düşer. Zor kazanıyoruz kolay kaybetmemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Çagatay Çimşit

çağatay bey iyi akşamlar ,,,,
evet doğru ,,,,hafta içi 3-4 gün biniyorum beni motive ediyor ama kısa mesafe yapıyorum kadıköye kadar uzanıp geliyorum 16 km bi şey değil tabi rampa yok bi şey yok rampa için çamlıcaya doğru rotayı çeviriyorum ora iyi geliyor,,,,
evet bu gün sağ gösterip sol vurmak istedi hava sahrayı cedid erenköyde yerler kuru idi, ama ümraniye taraflarında yağmış ,,,4-11-18-25 hangisi havanın insafına gelirse bıçkıdereye uzanacağız,,,,

abi hafta sonları nedense yağmura denk geldi acısını ilkbahar yaz sozununda çıkarırız

@bahtiyar közen

bahtiyar eninde sonunda buluruz bi pazar yaparız ,,bi arkadaş yol bisikleti ile gitmiş geçen cumartesi ayaz çok imiş bıçkıdereye uğramış yüksel bey selam söylemiş bize

Details for Sunday, December 04, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Plenty of sunshine

High Temperature
13°C

RealFeel®
14°C

Winds
S 8

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear

Low Temperature
10°C

RealFeel®
9°C

Winds
S 10

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

4 aralık böyle olursa bıçkıdere,,,sabaha kadar durum belli olmuyor aporta geçelim gene bakalım,,,,

Bisiklet üzerindeki tehlike büyük

(link),

AVRUPA Otomobil Kulübü’nün (ACE) Almanya çapında yaptırdığı bir araştırmaya göre çocukların yüzde 69’u kask takmadan bisiklet kullanıyor. Ülke çapında 129 okulda, 5. sınıfa giden 10 bin öğrenci üzerinde yapılan araştırmada çocukların yüzde 54’ünün kıyafetlerinin de bisiklet kullanmaya uygun olmadığı belirlendi. Çocukların renkli giysiler yerine koyu renkli giysileri tercih ettiğini belirten ACE yetkilileri, bununda bisikletli okul çocuklarının otomobil sürücüleri tarafından fark edilmelerini zorlaştırdığını açıkladı. Çocukların yüzde 16’sının okul çantalarını omuzlarına taktığının veya direksiyon üzerine koyduğunun belirlendiğini bildiren uzmanlar, bu durumun bisiklet süren çocuğun dengesini bozduğunu bildirdi. Her 4 bisikletten birinin lambasının çalışmadığı dile getirilirken, Almanya’da 2010 yılında 19 çocuğun bisiklet kazası sonucu yaşamını yitirdiği kaydedildi. Takılacak kaskın kafaya alınabilecek darbeleri yüzde 80 azalttığını açıklanırken, ailelerin bu konuda dikkatli olması geregine işaret edildi.

evet şile yolu üzerinde siyah scott uzun kollu işe yaramaz mavi açık renk yağmurluğu giymece aslında sarı renk en uygunu ,,,,,,,trafiğin yoğun olduğu yerlerde farkedilmek önemli,,,,,,

evet zati sürat yaptığımız için kask takacağız,,,,,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Sunday 12/4/2011
Sunny
High Temperature: 12°C
RealFeel: 11°C

evet 4 aralık saat 06.00 da durum yukarısı gibi olursa 3 kişi ile dudulluda saat tam 09.00 da buluşuyoruz 6 ay boyunca bıçkıdere ring etapları devam edecek hava muhalefet olursa erteleme olacak bütün kış artık bıçkıdere olacak başka zor etap anadolu yakada yok evet mayıs ayının son pazarı 262 km ye soyunacağız,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Abi Üsküdar-Riva-Polonez-Bostancı ring var o da sağlam ve zevkli bi etap, hatırlatayım dedim :D :D

• Beğen
@semir karabulut

semir tersten alacağız dudullu dönüşü çekilmiyor artık ,yani sabah dudullu ordan polinez ve kavacık istikametten beylerbeyine ve acı badem,,,,

bahtiyar, erkan ,semir 4 aralık sabahı saat 06.00 da hava durumunu buraya düşeceğim ona göre bıçkıdere aport olacak,,,
son durum budur,,,,,,,,,,,,

Plenty of sunshine

High Temperature
14°C

RealFeel®
10°C

Winds
SW 18

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear

Low Temperature
9°C

RealFeel®
5°C

Winds
SW 23

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

3 gün sele üstünde idik hava gerçekten çok güzel kuru soğuk akşama ayaz çıkıyor evet bu günde hava çok güzel hafta sonuda güzel ve önümüzdeki hafta çarşamba bozmakta...
evet 4 aralık sabahı 06.00 da içtima var burda ,,,,sabah buraya bakarak harekete geçeceğiz durum yukardaki gibi olursa bu işi bitireceğiz,,,,,bekle bıçkıdere,,,,
rüzgar kuvvetli sw -18 km bu iyi giderken şilede itecek ama dönüşte duvar olacak güney batı

saat 23,35 itibariyle hava durumu accudan iyi gözükmekte ,10 derece hissedilecek bütün gün güneşli,,,
rüzgar aynı şimdilik durum bu ,,,,evet bu pazar bu işi temizleme olayı,,,,
100 km lerin üstüne çıkmak durumundayız aksi takdirde kartepe otel yalan olur,,,,,,,,,bütün kış yatarsak mayısa olayı unutmaca,,,,,onun için stratejik çalışma yeri bura,,,,,,,bahtiyar ve erkan çalışmalar devam edecek ve semir aksatmadan bu dört kişi çalışalım derim ve mayısta kartepe oteli alalım bize 160 km lik bi yorgunluk verecek bıçkıdere,,,,,,,,,,2 inci alternatif bize 222 km ye patlayacak,,,,,,,yani bostancı-kartepe otel ordan suadiye ve gölcük karamürsel topçular,,,,,,,,,,,,

Plenty of sunshine

High Temperature
14°C

RealFeel®
10°C

Winds
SW 18

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

Clear

Low Temperature
9°C

RealFeel®
5°C

Winds
SW 23

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

durum iyi gidiyor ,,,,,,,,,,,,bu pazar inşallah son anda bozmaz,,,

sürüş prosedürü,,,,,,,,,,,,,,,,

erenköyden saat 08.00 de evden çıkarak inönü caddeden bostancı sanayine doğru ordan iç erenköyden dudulluya kadar uzanacağım durmadan geleceğim saat 08.30 da buluşmaca durmadan geleceğim için beni gördüğünüz an pedala basın ve durmadan devam ederek şile otobana durmadan rampaları devireceğiz ve ömerliye kadar durmadan devam durma yok ömerlide ve kömürlük girişine kadar durmadan basacağım şimdi kopma olursa önden yolu biliyor bahtiyar ve erkan ama ben en öne geçersem ve kömürlük girişine önce varırsam orda bekleme yapacağım oraya semirin ve bahtiyarın ve erkanın çabuk gelmeleri gerekecek dönüş yolu uzundur ayrıca rüzgar güney batıdan esecek bu da çok ters bi durum dönüş için, giderken arkadan 18 km ile rüzgar bizi itecek bu çok iyi olacak,,,,
evet dostlar,,kömürlüğe mümkün olduğu kadar çabuk ulaşma durumu vardır toplam 44 km yi 2 saatte devirmeliyiz evet 08.00 -çıkış durma yok saat 10.00 bıçkıdere ,,evet geçikme durumunda kömürlük girişinde toplanacağız saat çok geç olursa o vakit bıçkıdere olacak dönüş aynı yerden olacak ama zannetmiyorum zamanında bıçkıdereye ulaşacağız 2 saatte bu işi kotaralım o vakit saat 16.00 ya kadar vakit epey var , dönüş karanlığa kalmayacak,,,

Üsküdar'dan hareket için alternatif rota. Ben gelirsem bu rotaya yakın bir yol izlemeyi düşünüyorum.

(link)

Cumartesi de uzun bir sürüş planlıyoruz o yüzden Pazar için kesin konuşamıyorum. Belki Bıçkıdere kahvesinde karşılaşırız :)

Herkese kolay gelsin

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Ben yarın ufak bi rampa denemesi yapıcam Kudret Abi, sıkı da rejim uyguluyorum, kendime güvenim tam olmasa da yarımdan fazla :D :D :D

• Beğen
semir,,,yarın sen bi takıl,,, bu arada ekrem çağatay beyi yakala evet hazırlanıyoruz nihai hedefi almak için kartepe otel gerçi var ama çabuk geçer çabuk,,,,,,,,,,,,,,,,

:in: :in: :in: :in:

Geri