Scudo Sports

Sora Tekstil

Baselayer fiyat olarak bana inanılmaz yüksek geliyor. Giymemin fayda sağlayacağını düşündüğümden dolayı ufak bir araştırma sonrasında Decahtlon'da Run Dry koşu atleti aldım. 1 beden küçük alarak base layer gibi kullanabilirsiniz. Fiyatı da 40TL. Ben uzun süredir kullanıyorum.

Scudo
Alan oldu mu indirim koduyla şuan almaya çalışıyorum geçerli indirim kodu girin diyor. 06.05.2021 23:59da başlangıç diyo bu gece mi başlayacak acaba🤷‍♂️

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Alan oldu mu indirim koduyla şuan almaya çalışıyorum geçerli indirim kodu girin diyor. 06.05.2021 23:59da başlangıç diyo bu gece mi başlayacak acaba🤷‍♂️
evet hocam 6 mayısı 7 mayısa bağlayan gece başlıyor. 7 mayıs 23:59 da bitiyor

Arkadaşlar soranın şu baseyaler

263062 dosyayı görüntüle
Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.
Abi kesinlikle öneririm. Kışın sıcak, yazın serin tutuyor. Terlediğin zaman üst katmanın vücuda yapışmasını önlüyor ve çabuk kuruma sağlıyor. Tayt askısının omuzu tahriş etmesini de önlüyor. Bir kere alışınca yokluğunu arıyorsun. Alırken bir beden küçük alabilirsin ki tam sarsın.

Ben de bu jeste karsilik baselayer alicam. Cok guzel bir davranis ve yaklasim. Helal olsun.

Baselayer ürününden bende memnun kaldım tavsiye ederim.

baselayer ürünü kullanışlı gerçekten. yaz kış kullanıyorum, hatta yedekli kullanıyorum.

@fse peki kalıbı, formalardaki regular fite mi classic slim fite mi daha cok benziyor?

Yani beden olarak sizce nasıl almalı?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
M bedeb formaya M beden aldım. Tam üzerime göre ikisi de. Şahsen aynı bedende almanızı tavsiye ederim.

M bedeb formaya M beden aldım. Tam üzerime göre ikisi de. Şahsen aynı bedende almanızı tavsiye ederim.
Regular formada M beden, Slim formada L giyorum. Peki hangisine göre seçim yapmalıyım M mi daha uygun olur o_O

• Beğen
Regular formada M beden, Slim formada L giyorum. Peki hangisine göre seçim yapmalıyım M mi daha uygun olur o_O
regular beden daha gerçeği yansıtıyor. Size katılıyorum, hafif göbekli biri olarak Slim bedende xl, regularda l kullanıyorum. Baselayer olarakta l beden kullanıyorum. Ancak tayttan sonra 2. Gerekli ürün diyebilirim :)

Baselayer konusu acilmisken renk olarak ne tavsiye edersiniz?

Pocket yazlık bisiklet taytı için ne düşünüyorsunuz kullanan hiç var mı ? Telefon yazlık formamım cebine tam sığmıyor taytın cebinde acaba çok rahatsız eder mi sizce. Kullanışlı duruyor onun dışında da pro yazlık taytlarla bir farkı yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Aqua zero kullaniyorum manta pedli. Yani istanbul daha hakkiyla soyle bir kisa giremedi. Sabah 5 derecede iyi ama aksam 15 derecede terletiyor dogal olarak. Kumas cok esnek, konforlu. Aqua zero yu waterproof olarak dusunmemek lazim bence. Hafif yagmurda sikinti olmuyor ama sagnak yagmurda su geciriyor bir yerden sonra. Sizin taraflar icin biraz fazla olabilir ici polarli oldugu icin sanki ama ben genel anlamiyla cok memnunum. Ustte boost+ altta aqua zero ile butun kisi gecirecegim sanirim. Diger kisliklari kullanmaz oldum.

Fırat hocam size bu aqua zero hakkında bir sorum olacak, ben de satın almayı düşünüyorum. Yıkamaya bağlı olarak kumaş bu su itici özelliğini yitirdi mi hiç?

İndirim kodu aktif oldu. Ben forma siparişini verdim. Vade farksız 3 taksit de varmış, iyi oldu.
Görmeyenler için indirim detaylarını tekrar yazıyorum. Kod yaklaşık 24 saat sonra geçerliliğini yitirecek, bilginiz olsun.

Kampanya kodu : bisikletforum
Başlangıç Tarihi : 06.05.2021 23:59
Bitiş Tarihi : 07.05.2021 23:59
İndirim Değeri : %15

Boyum 173, kilom 55. Beden tablosuna göre regular formayı, xs almam gerekiyor. Var mı bilgisi olan? Xs küçük gelmesin. :)

• Beğen
Boyum 173, kilom 55. Beden tablosuna göre regular formayı, xs almam gerekiyor. Var mı bilgisi olan? Xs küçük gelmesin. :)
Ben oğluma M beden aldım iki tane. Biraz büyük geliyor. Ama giyiyor. Nasıl olsa büyüyecek. Sen sanki daha ufalacaksın. Xs small ufak gelir Medium al derim. :)
Çocuğu olan babalar için giyim tavsiyesidir. :koptum:

İndirimle beraber Red Velvet Pro Yazlık Bisiklet Taytı sipariş ettim 365 liraya geldi bayramdan sonraya kalacak gibi kargo kalmasaydı iyiydi neyse zaten o zamanada yasaklar bitmiş olur :D

Ölçüleriniz ile Sora instagram hesabına yazdığınızda direkt dönüş yapıyorlar çok kısa sürede. Hosuma gitti bu durum alisverisimde de etkili oldu. Forest regular formadan tam emin olamadım alırken. Kullanan varsa rengi sitedeki gibi midir normal kullanımda duruşu vs nasıl?

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
@necmeddin Abi decathlonun m beden forması bir tık büyük geldi. Biraz da yapışsın, estetik olsun istiyorum. :D S beden 2 tane sipariş verdim bakalım. İnşallah bayrama kalmaz. :)

• Beğen
Geri