amasseia
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.815
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Emeği geçenlere teşekkür ederim, ihtiyaçlarım vardı iyi oldu. Fiyatlar fazla gözüküyor ama maalesef memlekette uygun fiyatlı ürün yok, indirim kovalayıp dururken yaşlanıyoruz.
Kıyafet konusunda aliexpressi tercih etmiyorum, diğer ürünlerde ilk baktığım yer.aliexpresste güzel ürünler var.
Kuzey Londra laciverttir. Come on Spurs,come on Tottenham263247 dosyayı görüntüle
Ben de Sora'dan Arsenal forması aldım.Wenger'i göndermeyeceklerdi.
İndirim kodu 7 saat sonra bitiyor. Bu gece 12'de.
kod: bisikletforum
Tekrar yazıyorum görmeyen varsa diye.
Harry Kane gitsin de, Tottenham'ı o zaman göreyim bir de!Kuzey Londra laciverttir. Come on Spurs,come on Tottenham![]()
Askılı tayta alışınca askısızları kullanmak istemezsiniz.Dayanamadım, son dakika cepli tayt siparişi de verdim. İnstagram üzerinden sorularıma kısa sürede dönüş yaptılar.İlk askılı taytım olucak. Merakla bekliyorum. Herkese güle güle giymek nasip olsun.
Ben kipeonun askılı taytını kullandım, hiç beğenmedim. Omuzlardan çok baskı yapıyordu. O yüzden askısız taytlar daha rahat geliyor bana. Belki sora nın askıları rahattır, denemem lazımAskılı tayta alışınca askısızları kullanmak istemezsiniz.
Vücudunuza uyan bir tayttan bahsediyorum tabi, diğeri kesinlikle rahatsız edici olacaktır. Askılara kumaş ekleyerek bir miktar rahatlatabilirsiniz askıları bu arada.Ben kipeonun askılı taytını kullandım, hiç beğenmedim. Omuzlardan çok baskı yapıyordu. O yüzden askısız taytlar daha rahat geliyor bana. Belki sora nın askıları rahattır, denemem lazım
Olabilir hocam, kışın sadece ulaşım için bisiklet sürüyorum, o yüzden bisiklet kıyafeti de giymiyorum. . Bisikletle uzun mesafe turlar benim için Nisan ayında başlıyor. Ama şu pocket taytların cepli olması çok hoşuma gitti. Sırf o yüzden askılı tayt alabilirimVücudunuza uyan bir tayttan bahsediyorum tabi, diğeri kesinlikle rahatsız edici olacaktır. Askılara kumaş ekleyerek bir miktar rahatlatabilirsiniz askıları bu arada.
Yazın çok büyük bir sıkıntı değil ama askısız taytlar özellikle kışın beliniz açıldığında sizi rahatsız edebiliyor.
İyi bir tırmanışçı olabilirsinizBenim de çok sevdiğim söylenemez![]()
Gören ya da duyan herkes aynı şeyi söylüyor ama 10 senedir günde 1 paket sigara içtiğimi öğrendiklerinde ona rağmen gene de iyi gidiyosun haa diyorlarİyi bir tırmanışçı olabilirsiniz![]()
12 yıl sigara kullandım. 10 yıl oldu bırakalı.Gören ya da duyan herkes aynı şeyi söylüyor ama 10 senedir günde 1 paket sigara içtiğimi öğrendiklerinde ona rağmen gene de iyi gidiyosun haa diyorlar![]()
2014de dediğiniz gibi belki o hevesle bırakırım umuduyla başlamıştım tekrardan bisiklete, henüz gerçekleşmedi ne yazık ki.. En kısa zamanda başarıcam ama bunu, inanıyorum kendime.12 yıl sigara kullandım. 10 yıl oldu bırakalı.
Evet zor bırakmak. Sigaranın zararlarını saymaya gerek yok ama bir bisikletçinin performansını ne kadar çok etkileyeceği net...
Bence bisiklet sevgisi sigarayı bırakmak için size yeter...
Eğer Decathlon'daki ürün işini iyi yapıyorsa değerlendirmekte fayda var çünkü fiyatı gayet uygun. Teşekkürler.Selamlar, ben de Sora'dan baselayer sipariş ettim, henüz gelmedi, şüphesiz bu ürünü de güzeldir.
Koşu için Adidas techfit baselayer kullanıyorum ve kesinlikle spor için gerekli bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Vücudunuza yapıştığı için teninizde soğuk sıcak dengesini çok iyi ayarlıyor ve ıslak formanın üzerinize yapıştığı zamanki rahatsızlık hissini engelliyor.
Baselayer maalesef piyasada pek yok ve Sora'nınki de biraz pahalı. Alternatif olması açısından geçen hafta yine forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile Decathlon'dan aşağıdaki ürünü de sipariş ettim ve bugün trainer'da 2 saate yakın kullandım. Benden tam not aldı. Fiyatı da indirimli şu an. Ihtiyacı olan arkadaşlar daha uygun fiyata bu üründen alabilirler.
Kendi bedeninizi sipariş edebilirsiniz. Dar kesim ve vücuda yapışıyor. Kumaşı çok yumuşak ve rahatsız edici dikişleri yok. Ben çok beğendim.
(link)
Bu sayfada paylaştığım için Sora firması kusura bakmasın artık. Seni de ayrı seviyoruz Sora...