Acedia
Aktif Üye
- Tepki
- 772
- İsim
- Habib
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
evet hocam 6 mayısı 7 mayısa bağlayan gece başlıyor. 7 mayıs 23:59 da bitiyorAlan oldu mu indirim koduyla şuan almaya çalışıyorum geçerli indirim kodu girin diyor. 06.05.2021 23:59da başlangıç diyo bu gece mi başlayacak acaba🤷♂️
Abi kesinlikle öneririm. Kışın sıcak, yazın serin tutuyor. Terlediğin zaman üst katmanın vücuda yapışmasını önlüyor ve çabuk kuruma sağlıyor. Tayt askısının omuzu tahriş etmesini de önlüyor. Bir kere alışınca yokluğunu arıyorsun. Alırken bir beden küçük alabilirsin ki tam sarsın.
Regular formada M beden, Slim formada L giyorum. Peki hangisine göre seçim yapmalıyım M mi daha uygun olurM bedeb formaya M beden aldım. Tam üzerime göre ikisi de. Şahsen aynı bedende almanızı tavsiye ederim.
regular beden daha gerçeği yansıtıyor. Size katılıyorum, hafif göbekli biri olarak Slim bedende xl, regularda l kullanıyorum. Baselayer olarakta l beden kullanıyorum. Ancak tayttan sonra 2. Gerekli ürün diyebilirimRegular formada M beden, Slim formada L giyorum. Peki hangisine göre seçim yapmalıyım M mi daha uygun olur![]()
Aqua zero kullaniyorum manta pedli. Yani istanbul daha hakkiyla soyle bir kisa giremedi. Sabah 5 derecede iyi ama aksam 15 derecede terletiyor dogal olarak. Kumas cok esnek, konforlu. Aqua zero yu waterproof olarak dusunmemek lazim bence. Hafif yagmurda sikinti olmuyor ama sagnak yagmurda su geciriyor bir yerden sonra. Sizin taraflar icin biraz fazla olabilir ici polarli oldugu icin sanki ama ben genel anlamiyla cok memnunum. Ustte boost+ altta aqua zero ile butun kisi gecirecegim sanirim. Diger kisliklari kullanmaz oldum.
Ben oğluma M beden aldım iki tane. Biraz büyük geliyor. Ama giyiyor. Nasıl olsa büyüyecek. Sen sanki daha ufalacaksın. Xs small ufak gelir Medium al derim.Boyum 173, kilom 55. Beden tablosuna göre regular formayı, xs almam gerekiyor. Var mı bilgisi olan? Xs küçük gelmesin.![]()