Fırat İler
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 666
- İsim
- -
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Nereden ne alacağım konusunda senden icazet alacağımı sanmıyorum. Okumak zorunda değilim kendi hatası olduğu zaman bunu extra belirtmek zorunda.Anlamadığım bir nokta var
Şirket hatasını kabul edip size gözümüzden kaçmış diyerek hatasını kabul ediyor ve düzeltme yoluna gitmek istiyor siz hala neden karalama kampanyası yaratmaya çalışıyorsunuz?
2 kelime ile kargo ücret konusunu sormak veya websitelerindeki politikaları okumak zor olmasa gerek.
Mükemmel kurumsal firma arıyorsanız santini castelli raphadan 1500tl verip tayt alın birde orda deneyin şansınızı kargo tadilat tamirata italyaya gönderirsiniz bakalım ne kadar sürecek süreç ve sizle nasıl iletişim kuracaklar![]()
Bahsetmiş olduğun konu nedir bilmiyorum. Ürünü geri gönderin derken bu kodu ve işin nasıl yürüdüğünü açıklamak zorundalar.Kargoya firma kodunu verseniz ucretsiz kargolardiniz.
Nereden ne alacağım konusunda senden icazet alacağımı sanmıyorum. Okumak zorunda değilim kendi hatası olduğu zaman bunu extra belirtmek zorunda.
Bahsetmiş olduğun konu nedir bilmiyorum. Ürünü geri gönderin derken bu kodu ve işin nasıl yürüdüğünü açıklamak zorundalar.
Hocam bu başlık altında Sora tekstile en büyük desteği veren arkadaşlardan bir tanesi @Mad Buddha dır. Buradaki tavsiyeleri okuyarak 9 yaşındaki oğluma iki forma aldım. Şu an bir sıkıntı yok.Anlamadığım bir nokta var
Şirket hatasını kabul edip size gözümüzden kaçmış diyerek hatasını kabul ediyor ve düzeltme yoluna gitmek istiyor siz hala neden karalama kampanyası yaratmaya çalışıyorsunuz?
2 kelime ile kargo ücret konusunu sormak veya websitelerindeki politikaları okumak zor olmasa gerek.
Mükemmel kurumsal firma arıyorsanız santini castelli raphadan 1500tl verip tayt alın birde orda deneyin şansınızı kargo tadilat tamirata italyaya gönderirsiniz bakalım ne kadar sürecek süreç ve sizle nasıl iletişim kuracaklar![]()
Karalama olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek olur abi zaten. Fotoğrafını dahi koydum. Kurumsal istiyorsan 1.300 e Santini al diyor. Yani 300 tl ye malzeme satıyorsun diye kurumsal olmayacaksın diye bir kaide yok. Ürünü geri gönder derken kimse bana kargo ücreti ödeyin, ödemeyin veya şu kodu kargo şirketine verin diye belirtmedi. Bilmek zorunda değilim ama onlar firma olarak bunu belirtmek zorunda. Zaten konu başlığından beri yazdıklarımı okuyanlar bu firma hakkında ne kadar olumlu yazılar yazdığımı görecektir.Hocam bu başlık altında Sora tekstile en büyük desteği veren arkadaşlardan bir tanesi @Mad Buddha dır. Buradaki tavsiyeleri okuyarak 9 yaşındaki oğluma iki forma aldım. Şu an bir sıkıntı yok.
Taytlarla alakalı aynı sorunu sanırım birkaç arkadaş belirtmiş. Bu sebeble @Mad Buddha nın karalama yaptığına inanmıyorum. Sorunu belirtiyor. İnşallah kısa sürede bu sorunlar firma tarafından çözülür.
Sorunu yaşayıp yazmanız gayet doğal. Hepimiz öyle yapıyoruz, forumun amacı bu. Fakat kargo konusunda "şikayet" ediyorsanız eğer (35-35 ödüyorum sürekli şeklinde), hata sizde. Parayı ödeyen sizsiniz bu yüzden de sizin sormanız gerekiyor. "Kargo kodunuz var mı?, karşı ödemeli mi yollayacağım ?" gibi. Neticede en kısa sürede sorununuz çözülür umarım. Geçmiş olsunKaralama olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek olur abi zaten. Fotoğrafını dahi koydum. Kurumsal istiyorsan 1.300 e Santini al diyor. Yani 300 tl ye malzeme satıyorsun diye kurumsal olmayacaksın diye bir kaide yok. Ürünü geri gönder derken kimse bana kargo ücreti ödeyin, ödemeyin veya şu kodu kargo şirketine verin diye belirtmedi. Bilmek zorunda değilim ama onlar firma olarak bunu belirtmek zorunda. Zaten konu başlığından beri yazdıklarımı okuyanlar bu firma hakkında ne kadar olumlu yazılar yazdığımı görecektir.

Öncelikle geçmiş olsun. Yukarıda yazdiklari gibi sürtünme olduğu için bu sonuç kaçınılmaz. Benim sele ile ilgili problem vardı. Günlerce hem telefonda hem whatsappta konuştuk Sora Tekstil'den Giray bey ile. Yeni gönderilen tayt ile ilk surusten sonra yine aşınma belirtisi gördüm ve sorunu bulmak için tekrar düşünmeye başladık. Beni çok etkileyen bir mesajını ekliyorum.Aslinda ilk satinalma mesajimda editlerim diye dusunmustum ama kursagimda kaldi. İlk surus sonrasi sonuc boyle. Gordugunuz kisim sag ic bacak kismi. İcten de incelmesi var, yani yakinda orda delik olucak. Bisiklete tekrar bindim baktim, arka lambamin plastik baglanti noktasina denk gelmis, ilk deneme surusu 30 km sonra kaucuk surtunmesinden taytin geldigi hal. Yani hos degil, resmen hevesim kursagimda kaldi bu kadar narin yapinin bize nasil uzun zaman hizmet edecegini dusunduler ki tasarlarken? Bir kaza filan gecirip yere dussek bu parca pincik olur cirilciplak kalirmisiz. Yeni siparis edecekler bu hususa dikkat edin ona gore alin. Tayt asiri narin en ufak surtunmede 300₺’niz çöp olucaktir. Ornek olarak decathlon’un 50₺ olan taytini deflarca giyindim ve yikadim, hatta ciddi bir kaza gecirdim uzerimdeyken tek cizigi bile yok. Musteri hizmetlerine ulasmadim zaten ustteki mesajlardan tavirlari belli, ayrica duz mantik yerli esnaf olarak dusununce evet musteri hatasi. 235534 dosyayı görüntüle235535 dosyayı görüntüle