vusalazeroglu
Aktif Üye
- Tepki
- 474
- İsim
- Vusal
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur

Ben genel olarak memnunum ama aynı yerdeki bollaşma bende de var. Şu anlık rahatsız edici bir durum oluşturmuyor ama kullanılan malzemede bir sıkıntı var demek ki.Sora tekstile olan olan güvenim bitmiştir arkadaşlar. Tayt geldi. Kasık kısmındaki dikiş erimesini tamir etmişler ama paça kısmındaki bolluk devam ediyor. İnsan bari oradaki 3 kuruşluk parçayı yenisini ile değiştirir. Sanki armadillo ped kısmını yenile diyoruz. Zaten kargoyu gönderdim 3 gün ses soluk yok. Siteden yazdım cevap yok. Telefon ettim açan yok. 4-5 gün sonra lütfedip bir arkadaş telefonu açtı da o zaman farkına vardı. Sözde paça kısmını 1 cm kadar daraltırım falan demişti ama sanki elini sürmemiş gibi duruyor. Hatta ve hatta gönderdiğimde bu kadar bile bol değildi. Alışveriş yaparken 3 kere düşünüp yapın derim. Bir tayta 300 küsur lira veriyoruz adamlar dandik bir paça bandını bile sıfırı ile değiştirmeye yeltenmiyor. Yazık yok yazık.
4 aydır kullanıyorum taytı herhangi bir sorun yaşamadımTulumda böyle bi durumla karşılaşmadım, tayta özgü bişey sanırım
Taytın ped kalitesi nasıl abi?233430 dosyayı görüntüle233434 dosyayı görüntüle
Jordan red te kullandım ama bu Sora kalitesi gerçekten bir başka. İçlikte gerçekten güzele benziyor.
Ufak bir not düşeyim içlik biraz düşük yaka daha yukarısında gözüken siyahlık beni doğal bitki örtüm. 😂 😂
sele değil sele borusundan kaynaklı olabilir bence. sele aralıklı bir sele mi?Ritchey marka. Evet bir sürtünme mevcut belli ki fakat bu kadar çabuk olması garibime gitti
Hayır hocam aralıklı değil. Selemi biraz ileri aldım. Böyle deneyeceğim tayt gelincesele değil sele borusundan kaynaklı olabilir bence. sele aralıklı bir sele mi?
E gönderdim demiştin , neden ciddi ciddi kontrolünü yapmazlarki, hep sevenlerini üzerler hemde haklarında vatandaşı yanlış yoruma sevkederler. Olmadı tekrar gönder kardeşim . Bakalım bu kez halledeceklermi. En fazla zaman kaybın olur.Paça kısmını tamir etmeden geri yolladılar. Arkadaş gözden kaçırmış tekrar gönderin düzeltelim diyorlar.
İnsan gerçekten hayret ediyor.
pardon anlayamadım. Neyin yorgunluğu? Koca kış dinlenselerdi... Her seferinde 35 - 35 kargoyu ben bayılıyorum.Belli ki yogunluktan dolayı pek üstünde durmamislar ancak ne kadar meşgul olursa olsunlar yine de marka adına bu şekilde yalap şap hareket etmemeleri gerekirdi. Sora bu sonuçta bizlerde hatrı sayılır bir yeri var.
Neden kargoyu siz ödüyorsunuz ? Garanti kapsamında işlem yapılıyor anlaşmalı kargoyla alıcı ödemeli gönderin. Kargoyu ödeyin dediler mi?pardon anlayamadım. Neyin yorgunluğu? Koca kış dinlenselerdi... Her seferinde 35 - 35 kargoyu ben bayılıyorum.
Öde veya ödeme demediler. İşim görülsün diye ben ödeme yaptım. Kurumsal bir firma olsa zaten bu tür şeyleri belirten cevaplar yazar.Neden kargoyu siz ödüyorsunuz ? Garanti kapsamında işlem yapılıyor anlaşmalı kargoyla alıcı ödemeli gönderin. Kargoyu ödeyin dediler mi?
Öde veya ödeme demediler. İşim görülsün diye ben ödeme yaptım. Kurumsal bir firma olsa zaten bu tür şeyleri belirten cevaplar yazar.