Scudo Sports

Sora Tekstil

Kargoya firma kodunu verseniz ucretsiz kargolardiniz.

Scudo
Anlamadığım bir nokta var

Şirket hatasını kabul edip size gözümüzden kaçmış diyerek hatasını kabul ediyor ve düzeltme yoluna gitmek istiyor siz hala neden karalama kampanyası yaratmaya çalışıyorsunuz?

2 kelime ile kargo ücret konusunu sormak veya websitelerindeki politikaları okumak zor olmasa gerek.

Mükemmel kurumsal firma arıyorsanız santini castelli raphadan 1500tl verip tayt alın birde orda deneyin şansınızı kargo tadilat tamirata italyaya gönderirsiniz bakalım ne kadar sürecek süreç ve sizle nasıl iletişim kuracaklar :)
Nereden ne alacağım konusunda senden icazet alacağımı sanmıyorum. Okumak zorunda değilim kendi hatası olduğu zaman bunu extra belirtmek zorunda.
Kargoya firma kodunu verseniz ucretsiz kargolardiniz.
Bahsetmiş olduğun konu nedir bilmiyorum. Ürünü geri gönderin derken bu kodu ve işin nasıl yürüdüğünü açıklamak zorundalar.

• Beğen
Tepkiler: Bordo
Nereden ne alacağım konusunda senden icazet alacağımı sanmıyorum. Okumak zorunda değilim kendi hatası olduğu zaman bunu extra belirtmek zorunda.

Bahsetmiş olduğun konu nedir bilmiyorum. Ürünü geri gönderin derken bu kodu ve işin nasıl yürüdüğünü açıklamak zorundalar.

Websitelerinde bulunan politikalarda gönderilen ürünlerin xx kargo ile ücretsiz şekilde gönderileceği yazıyor. Siz bu şirketten hizmet alıyorsanız hizmet şartlarını okumakla yükümlüsünüz. Bu bilgiler serinletici olsun diye yazılmıyor ilgili alanlara.. Kurumsallıksa bakınız İlgili politikalar ve kurumsallık.. her neyse size kolay gelsin umarım taytınız düzelir ve sorununuz çözülür.

Anlamadığım bir nokta var

Şirket hatasını kabul edip size gözümüzden kaçmış diyerek hatasını kabul ediyor ve düzeltme yoluna gitmek istiyor siz hala neden karalama kampanyası yaratmaya çalışıyorsunuz?

2 kelime ile kargo ücret konusunu sormak veya websitelerindeki politikaları okumak zor olmasa gerek.

Mükemmel kurumsal firma arıyorsanız santini castelli raphadan 1500tl verip tayt alın birde orda deneyin şansınızı kargo tadilat tamirata italyaya gönderirsiniz bakalım ne kadar sürecek süreç ve sizle nasıl iletişim kuracaklar :)
Hocam bu başlık altında Sora tekstile en büyük desteği veren arkadaşlardan bir tanesi @Mad Buddha dır. Buradaki tavsiyeleri okuyarak 9 yaşındaki oğluma iki forma aldım. Şu an bir sıkıntı yok.
Taytlarla alakalı aynı sorunu sanırım birkaç arkadaş belirtmiş. Bu sebeble @Mad Buddha nın karalama yaptığına inanmıyorum. Sorunu belirtiyor. İnşallah kısa sürede bu sorunlar firma tarafından çözülür.

Hocam bu başlık altında Sora tekstile en büyük desteği veren arkadaşlardan bir tanesi @Mad Buddha dır. Buradaki tavsiyeleri okuyarak 9 yaşındaki oğluma iki forma aldım. Şu an bir sıkıntı yok.
Taytlarla alakalı aynı sorunu sanırım birkaç arkadaş belirtmiş. Bu sebeble @Mad Buddha nın karalama yaptığına inanmıyorum. Sorunu belirtiyor. İnşallah kısa sürede bu sorunlar firma tarafından çözülür.
Karalama olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek olur abi zaten. Fotoğrafını dahi koydum. Kurumsal istiyorsan 1.300 e Santini al diyor. Yani 300 tl ye malzeme satıyorsun diye kurumsal olmayacaksın diye bir kaide yok. Ürünü geri gönder derken kimse bana kargo ücreti ödeyin, ödemeyin veya şu kodu kargo şirketine verin diye belirtmedi. Bilmek zorunda değilim ama onlar firma olarak bunu belirtmek zorunda. Zaten konu başlığından beri yazdıklarımı okuyanlar bu firma hakkında ne kadar olumlu yazılar yazdığımı görecektir.

Karalama olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek olur abi zaten. Fotoğrafını dahi koydum. Kurumsal istiyorsan 1.300 e Santini al diyor. Yani 300 tl ye malzeme satıyorsun diye kurumsal olmayacaksın diye bir kaide yok. Ürünü geri gönder derken kimse bana kargo ücreti ödeyin, ödemeyin veya şu kodu kargo şirketine verin diye belirtmedi. Bilmek zorunda değilim ama onlar firma olarak bunu belirtmek zorunda. Zaten konu başlığından beri yazdıklarımı okuyanlar bu firma hakkında ne kadar olumlu yazılar yazdığımı görecektir.
Sorunu yaşayıp yazmanız gayet doğal. Hepimiz öyle yapıyoruz, forumun amacı bu. Fakat kargo konusunda "şikayet" ediyorsanız eğer (35-35 ödüyorum sürekli şeklinde), hata sizde. Parayı ödeyen sizsiniz bu yüzden de sizin sormanız gerekiyor. "Kargo kodunuz var mı?, karşı ödemeli mi yollayacağım ?" gibi. Neticede en kısa sürede sorununuz çözülür umarım. Geçmiş olsun

O bollaşma kısmını daha önce de yazdığım gibi ben kendim hallettim, biraz amatörce oldu ama kullanımda hiç bir sıkıntı yok. Dikişleri açıp 1,5-2 cm daraltıp tekrar diktim. Bu tür işler elimden geldiği için uğraşmak istedim ben. Ama keşke 70 lira kargo parası verene kadar usta bir terziye durumu izah etseydin, her türlü eski haline getirirdi. Hayırlısı olsun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Cuma aksam verdigim pro team forma ve armadillo pedli taytim dun sali gunu oglen teslim edildi. İlk izlenim olarak kalite algisi, paketleme guzel; premium hissi var urunlerde. Pro team forma arkasinda siyah ufak bir leke ile geldi iadesi icin ugrasmiyacagim ama kontrol edilse paketlenirken gozden kacacak gibi degil. O yuzden biraz uzdu. Boyum 185cm kilom 80kg, her ikisini de xl siparis ettim ve uzerime tam oldu. Pro team formanin rengi gercekte cok daha canli ve guzel. Bisiklet uzerinde denedikten sonra burasi editlenir. 9D8A5105-3896-4E24-9A30-CE1FD8A0CCA7.jpegC6F11FB4-B450-493C-946F-332C0B875669.jpeg

Yeni taytım elime ulaştı. Gönderdiğim tayttaki pedi yeni taytta kullandılar. Fakat nedense bu tayt daha rahat gözüküyor. Önceki taytıma göre dikiş modelleri güncellenmiş. Umarım aynı sorunu yaşamam. Yaşarsam da selemden kaynaklı olduğu kesinleşir. Sora'nın bu denli ilgisi için tekrar teşekkür ediyorum kendilerine. Böyle satıcılara ihtiyacımız var. Siz anlayışlı olursanız onlar da anlayışlı olur. Sorun varsa konuşa konuşa, tatlı dille çözülür :)

@vusalazeroglu kalem lekesine benziyor. Poşetin üstüne bedeni işaretledikleri kalemden kaynaklıdır, formayı çıkarırken elim mürekkep lekesi oluştu.

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Şu eldiven meselesi ile ilgili bir görüş bildireyim arkadaşlar.Daha öncede dediğim gibi aero eldivenler sadece görüntü, koruma amaçlı değil diye .Bugün ufak bir kaza yaptım eldiven cort elimin içinde deri soyuldu üstelik kazada öyle eften püften bir şey di.Sora tanıtım yazısında korur felan diyor ya korumuyor bilin istedim.O eldivenlerde bir şekilde ya jel desteği yada deri türü bir malzeme kullanılmalıdır.Saygılar.

Aslinda ilk satinalma mesajimda editlerim diye dusunmustum ama kursagimda kaldi. İlk surus sonrasi sonuc boyle. Gordugunuz kisim sag ic bacak kismi. İcten de incelmesi var, yani yakinda orda delik olucak. Bisiklete tekrar bindim baktim, arka lambamin plastik baglanti noktasina denk gelmis, ilk deneme surusu 30 km sonra kaucuk surtunmesinden taytin geldigi hal. Yani hos degil, resmen hevesim kursagimda kaldi bu kadar narin yapinin bize nasil uzun zaman hizmet edecegini dusunduler ki tasarlarken? Bir kaza filan gecirip yere dussek bu parca pincik olur cirilciplak kalirmisiz. Yeni siparis edecekler bu hususa dikkat edin ona gore alin. Tayt asiri narin en ufak surtunmede 300₺’niz çöp olucaktir. Ornek olarak decathlon’un 50₺ olan taytini deflarca giyindim ve yikadim, hatta ciddi bir kaza gecirdim uzerimdeyken tek cizigi bile yok. Musteri hizmetlerine ulasmadim zaten ustteki mesajlardan tavirlari belli, ayrica duz mantik yerli esnaf olarak dusununce evet musteri hatasi. A6AEA5AB-A23D-44EF-B903-9A940ED13D3C.jpeg70027AE1-13C3-45D2-9173-4002B40A068F.jpeg

Cidden çok tuhaf, tulumun taytıda çok ince yapıda ve hiç bu problemle karşılaşmadım. 3 farklı seleyle kullandım tulumu hatta.

@vusalazeroglu Sizde ki ürünün hatalı veya kusurlu olduğunu düşünüyorum, bende uzun süredir kullanıyorum. Antrenmanlarım minimum 3-3,5 saat sürüyor, birçok kez 7,5-8 saatlik dayanıklılık antrenmanı yaptım, 1 kere olduğum yerde SPD yüzünden 1 kere de keskin bir virajda düştükten sonra 5-6 metre kadar sürüklendim. Sayısız kez makinede ve elde yıkadım. En ufak bir yıpranma belirtisi yok, ha pedi ilk kondisyonda tabi ki değil ama o da gayet doğal. Bence bir iletişim kurun, derdinizi anlatın, sizinle de ilgileneceklerine ve sorununuzu çözeceklerine eminim.
@Rhodiumm kardeşimiz de benzer bir sorun yaşamıştı ve orta yol bulundu diye biliyorum.
Bu aralar bu tip sorunlarla karşılaşanlar arttı gibi sanki. Acaba üretim departmanında çalışanlar falan mı değişti? Yoksa kumaşta kullandıkları malzeme mi? Ya da fire verdikleri ürünleri farkında olmadan mı sattılar?

@vusalazeroglu hangi esnek ve yumuşak üründe olursa olsun sürtünme var ise deformasyon kaçınılmazdır. Bisikletimiz çizilmesin diye gözümüz gibi bakarken bisiklet için kullandığımız ekipmanlarada aynı özeni göstermemiz gerektiğini düşünüyorum ve buna göre kullanıyorum belkide bundan dolayı herhangi bir sorun yaşamayanların içerisindeyimdir.

Yeni nesil likralı kotlarla ilgili bir yazıya denk gelmiştim linkini buraya bırakıyorum, (link)

Cuma günü öğleden önce forma siparişi verdim, bugün öğlen teslim edildi. İlk sürüşümü yaptım konforu ve kalitesi çok iyi, tavsiye ederim.

Aslinda ilk satinalma mesajimda editlerim diye dusunmustum ama kursagimda kaldi. İlk surus sonrasi sonuc boyle. Gordugunuz kisim sag ic bacak kismi. İcten de incelmesi var, yani yakinda orda delik olucak. Bisiklete tekrar bindim baktim, arka lambamin plastik baglanti noktasina denk gelmis, ilk deneme surusu 30 km sonra kaucuk surtunmesinden taytin geldigi hal. Yani hos degil, resmen hevesim kursagimda kaldi bu kadar narin yapinin bize nasil uzun zaman hizmet edecegini dusunduler ki tasarlarken? Bir kaza filan gecirip yere dussek bu parca pincik olur cirilciplak kalirmisiz. Yeni siparis edecekler bu hususa dikkat edin ona gore alin. Tayt asiri narin en ufak surtunmede 300₺’niz çöp olucaktir. Ornek olarak decathlon’un 50₺ olan taytini deflarca giyindim ve yikadim, hatta ciddi bir kaza gecirdim uzerimdeyken tek cizigi bile yok. Musteri hizmetlerine ulasmadim zaten ustteki mesajlardan tavirlari belli, ayrica duz mantik yerli esnaf olarak dusununce evet musteri hatasi. 235534 dosyayı görüntüle235535 dosyayı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun. Yukarıda yazdiklari gibi sürtünme olduğu için bu sonuç kaçınılmaz. Benim sele ile ilgili problem vardı. Günlerce hem telefonda hem whatsappta konuştuk Sora Tekstil'den Giray bey ile. Yeni gönderilen tayt ile ilk surusten sonra yine aşınma belirtisi gördüm ve sorunu bulmak için tekrar düşünmeye başladık. Beni çok etkileyen bir mesajını ekliyorum. IMG_20200728_093101.jpg

"sorunu çözelim de ben yeni tayt yine gönderirim"

Gerçekten o kadar güzel bir zihniyet ki , sadece beni değil sizleri de düşünüyor. Gerçekten bütün konuşmaları okusanız hayret edersiniz. Neticede son sürüşümde @sccetin 'in çektiği videolar ve fotoğraflar sayesinde selemin yüksek olduğunu ve bu sebepten kalça hareketiyle seleden aşınma yaptığını kararlaştırdık. Sele boyumu iç bacak olcumle doğru ölçüyü getirdim. Sürüş yaptıktan sonra Sora ya geri dönüş yapacağım sonucu.

Eldivenler ve kumaş açısından yepyeni ve kaliteli ürün siparişleri verilmiş. İlerleyen zamanda büyük değişiklikler olacakmış. Yani bu firma Türkiye'deki bisiklet sporu için gerçekten güzel şeyler yapmaya çalışıyor. Bir sorununuz varsa whatsapptan çekinmeden yazın. Yardımcı olacaklardır.

Sora iyidir. Bir santini, ya da castelli ile örneklendirmek doğru olmaz ama geride kalmaz diyebilirim. Üzmeyiniz lütfen kendilerini. Allah diğerlerine düşürmesin, kişiye özel diye sipariş verir en az 15 gün bekler sonra bir gönderir 2,5 ayda tekrar geri alırsınız. Oda zaten olmaz sezon biter, başka bahara kalır. Soranın yeni ürettikleri tayt ve formasını kullanmadım ama geçtiğimiz sezon aldığım tayt, formada sorun yaşamadım.

Bu arada btwin taytlar sağlam deniyor ama sakıııın. Birde güneşi arka alırsanız vay halinize. Peletonu çekmeye felan kalkmayın :ssrtcbya:

Merhabalar arkadaşlar bisiklet sporuna yeni başlayacağım soradan regular forma ve tayt almayı düşünüyorum boyum 179 cm kilo 73 göğüs 95 cm bel 84 cm basen 100 cm firmanın forma ve taytini kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim iyi forumlar

Son düzenleme:
Aliexpreste böyle bir ilan var.

1596972914180.png

• İnanılmaz
Tepkiler: Özcan
Geri