@sadettin721 Sora'da jelli tayt satılmıyor bildiğim kadarıyla hocam.
Birebir aynı boy ve kilodayız bana L tam oldu. Kilo ve boydan ziyade göğüs ölçüsü tam sonuç veriyor.Ben de kısa kollu regular fit sarı forma aldım. 175 boy ve 72 kiloyum. M beden tam oldu. Üstelik bel kısmı uzun olduğu için sürerken hiç yukarı sıyrılmıyor. Oldukça rahat ve havadar. keşke daha fazla renk seçeneği ve tasarım olsa.
teşekkür ederimsadettin721
Yazmıyorlar sebebi de yazı işlemi malum ısıyla yapılıyor,kumaş yapısı ısıya dayanıklı değil,deformasyona sebep olabilir diye imiş.
Sora'ya zam gelmiş hayırlı olsun ):
Kargo ile gönderip askıları size göre uzatabilirler, e-posta ya da telefonla iletişime geçin derim.Tayt alacaklar, bedeni iyi hesap edin değişim ve iade kabul etmiyorlar hijyen sebebiyle. Elimde bir adet S beden tayt var isteyen olursa.
Edit : Özelden gelen sorulara istinaden, modeli Expedition Premium Armadillo Pad, 280 TL, bir defa prova için temiz iç çamaşırı ile denenmiştir, 30 sn falan üstümde kaldı. kot bedenim 29/32, alt oldu ama askılar kısa geldiği için kasma yaptı.
bir arkadaşıma hediye ettim, ilginize çok teşekkür ederim.Kargo ile gönderip askıları size göre uzatabilirler, e-posta ya da telefonla iletişime geçin derim.
Aynı formadan 5-6 haftadır bende kullanıyorum, o da çok kaliteli ürün. Güle güle kullanın. Rüzgarlık kumaş olarak formadan daha ince bir yapıya sahiptir diye düşünüyorum, doğru mudur? Birde katladıktan sonra ne kadar yer kaplıyor, zahmet olmazsa bir fotoğraf atabilir misiniz?
Aynı formadan 5-6 haftadır bende kullanıyorum, o da çok kaliteli ürün. Güle güle kullanın. Rüzgarlık kumaş olarak formadan daha ince bir yapıya sahiptir diye düşünüyorum, doğru mudur? Birde katladıktan sonra ne kadar yer kaplıyor, zahmet olmazsa bir fotoğraf atabilir misiniz?