Scudo Sports

Sora Tekstil

@gungor17 merhaba. Sizin taytlardaki ped nasıl?

• Beğen
Tepkiler: gungor17
Scudo
Ben de kısa kollu regular fit sarı forma aldım. 175 boy ve 72 kiloyum. M beden tam oldu. Üstelik bel kısmı uzun olduğu için sürerken hiç yukarı sıyrılmıyor. Oldukça rahat ve havadar. keşke daha fazla renk seçeneği ve tasarım olsa.

Daha önce bu başlıkta yazmıştım TM Evo pedli askılı tayt almıştım. İlk askılı taytım, dün itibariyle 2 sürüşte toplam 120km(80+40) kullanma fırsatım oldu. 80km'nin son 10-15km'sinde kasıklarda sürtünme yanma gibi bir etki bırakmıştı 2. sürüşte krem kullanarak bunu yaşamadım. İlk sürüşte bacaklardan yukarı toplanmış ve kaydırmaz tutucular pek işe yaramamıştı, bir cesaret kıllara veda ettikten sonra bu problem de kalmadı.

Askılı taytın en büyük faydası ise, sırtım/belim açılmıyor ve bel bölgesinde lastik sıkması gibi rahatsız edici bir baskı olmuyor.

Ben de kısa kollu regular fit sarı forma aldım. 175 boy ve 72 kiloyum. M beden tam oldu. Üstelik bel kısmı uzun olduğu için sürerken hiç yukarı sıyrılmıyor. Oldukça rahat ve havadar. keşke daha fazla renk seçeneği ve tasarım olsa.
Birebir aynı boy ve kilodayız bana L tam oldu. Kilo ve boydan ziyade göğüs ölçüsü tam sonuç veriyor.

@cagatay660 Bende göğüs kısmı hafif bol kalıyor hatta. Tam sarmıyor. Göbek kısmı da hafif sıkı ama rahat edici değil. Herkesin beden yapısı farklı tabi. Göbeği eritip üst beden çalışsam tam tersi olur.

sadettin721
Yazmıyorlar sebebi de yazı işlemi malum ısıyla yapılıyor,kumaş yapısı ısıya dayanıklı değil,deformasyona sebep olabilir diye imiş.
teşekkür ederim
boy 168cm kilo 75 kg. armadillo pedli askısız kısa tayt sipariş ettim. boyum kısa ve kiloluyum umarım olur. düşüncelerimi buraya yazarım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
Sora'ya zam gelmiş hayırlı olsun ):

• Üzgün
Tepkiler: Hami Bulut
Tayt alacaklar, bedeni iyi hesap edin değişim ve iade kabul etmiyorlar hijyen sebebiyle. Elimde bir adet S beden tayt var isteyen olursa.

Edit : Özelden gelen sorulara istinaden, modeli Expedition Premium Armadillo Pad, 280 TL, bir defa prova için temiz iç çamaşırı ile denenmiştir, 30 sn falan üstümde kaldı. kot bedenim 29/32, alt oldu ama askılar kısa geldiği için kasma yaptı.

Son düzenleme:
Tayt alacaklar, bedeni iyi hesap edin değişim ve iade kabul etmiyorlar hijyen sebebiyle. Elimde bir adet S beden tayt var isteyen olursa.

Edit : Özelden gelen sorulara istinaden, modeli Expedition Premium Armadillo Pad, 280 TL, bir defa prova için temiz iç çamaşırı ile denenmiştir, 30 sn falan üstümde kaldı. kot bedenim 29/32, alt oldu ama askılar kısa geldiği için kasma yaptı.
Kargo ile gönderip askıları size göre uzatabilirler, e-posta ya da telefonla iletişime geçin derim.

• Beğen
Tepkiler: Superevo ve sonalp
Siparişler bugün ulaştı, rüzgarlık gerçekten çok iyi

230603 dosyayı görüntüle
Aynı formadan 5-6 haftadır bende kullanıyorum, o da çok kaliteli ürün. Güle güle kullanın. Rüzgarlık kumaş olarak formadan daha ince bir yapıya sahiptir diye düşünüyorum, doğru mudur? Birde katladıktan sonra ne kadar yer kaplıyor, zahmet olmazsa bir fotoğraf atabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Aynı formadan 5-6 haftadır bende kullanıyorum, o da çok kaliteli ürün. Güle güle kullanın. Rüzgarlık kumaş olarak formadan daha ince bir yapıya sahiptir diye düşünüyorum, doğru mudur? Birde katladıktan sonra ne kadar yer kaplıyor, zahmet olmazsa bir fotoğraf atabilir misiniz?

Katlanmış halini bende merak ediyorum

@Superevo rüzgarlık yelek mi kastetdiginiz ürün.

Geri