Scudo Sports

Sora Tekstil

Scudo
@fensinn Maksimum 7 saatlik sürüşüm oldu, 210 km. Sürüş sonunda bir sıkıntı yoktu. Fazla kilolu değilim, bunun da etkisi olabilir.

Sora'ya bir maaş bağladım sanırım. Bugün de uzun kollu, baselayer ve siyah bandanam geldi hepsi çok kaliteliler.

Dosyalar

• 16407E35-AE4A-42CC-B2A2-83247C662FA7.jpeg
    16407E35-AE4A-42CC-B2A2-83247C662FA7.jpeg
    1,3 MB · Okunma: 195
  • 438545AE-DDAC-4539-BAC6-CEC7BFFEFD41.jpeg
    438545AE-DDAC-4539-BAC6-CEC7BFFEFD41.jpeg
    1 MB · Okunma: 197
@AeroKnight hayırlı olsun hangi forma bu, cepleri tam istediğim gibiymiş

@MertV Siyah Regular uzun forma hocam.

@AeroKnight Hayırlı olsun, yalnız şu regular formaların kol bitiş noktalarına hafif bir lastik taksalar daha iyi olacak sanki. Bileği sarsa daha bir hoş duracak. Zor bir işlem değil aliexpress formama yaptım ama formanın orjinalliğini bozmak gerekiyor.

180 boy 88 kg ile xxl tayt tam oldu. Düşünen arkadaşlar açısından bilgilendirici olur belki.

İlk taytım olmasından mı bilmiyorum ama gerçekten giyince yok gibi. Harika iş çıkartmış Sora. Çok küçük bir detay ama bel kısmındaki etiket biraz kalın olduğu için baya kaşındırdı kestim ben de, belki daha yumuşak bir malzeme kullanılabilir etiket için.

İphone 7 plus ile çekildi hocam. İnstgramda da var bi cok buna benzer fotografım. Hesap Nailo_90
Hocam o telefonu 5 dakikalığına ödünç verebilmeniz mümkü mü acaba, sizinki gibi 3-5 foto cektirip geri veririm söz :krnz:

Hocam o telefonu 5 dakikalığına ödünç verebilmeniz mümkü mü acaba, sizinki gibi 3-5 foto cektirip geri veririm söz :krnz:
Tabiki veririm :) ama herhangi bir telefonla da çok güzel fotograflar çekilebilir
biraz bakış açısı biraz da arka fondaki ortam fotografı güzelleştiriyor :)

Bugün soradan armadillo pedli taytım ve regular formam geldi. Ciddi manada kaliteli hissiyatı var malzemelerim. 30 km hafif tempo sürüşte denedim ve cidden işini çok iyi yerine getiyor ürünler.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
104 göğüs ölçüsü ile L beden regular forma sipariş ettim.Sıkıntı olmaz inşallah kalıplar küçük sanki yorumlara bakılırsa.

Ben de bugün armadillo pedli tayt siparişi verdim. Kasa önü fırsatı olarak base layer 99 tlydi.👍

Ben de bugün armadillo pedli tayt siparişi verdim. Kasa önü fırsatı olarak base layer 99 tlydi.👍
Oo 99tlye baselayer çok iyi fiyat 👌 alalım bi yedek 🙂

@gungor17 merhaba. Sora tekstilin baselayer i nasıldır sizce? Alınabilir mi?

İyi akşamlar arkadaşlar. Soradan jelli tayt almak istiyorum. Ancak sadece askılı modeller var. Kamplı uzun turlarda büyük tuvalet ihtiyacı oluştuğunda sıkıntı yaratır mı? Ya da tulum mu almalıyız? Çok kafam karıştı bir yardım lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
İyi akşamlar arkadaşlar. Soradan jelli tayt almak istiyorum. Ancak sadece askılı modeller var. Kamplı uzun turlarda büyük tuvalet ihtiyacı oluştuğunda sıkıntı yaratır mı? Ya da tulum mu almalıyız? Çok kafam karıştı bir yardım lütfen.
bende baslangicta askililara sicak bakmadim birkactane askisiz kullandim belim filan aciliyordu. sonradan askiliya gectim rahat ettim, daha derli toplu oluyor. tuvalet ihtiyacinda problem yok aslinda askilari asagi indir hallet isini.. alisirsin birakamazsin simdi bende 3 kislik 5 yazlik askili taytim var. :hhhhhh: ama hic sora kullanmadim. avrupadan aldim hep ped cok onemli. avrupadan gelen taytlarimda hic jelli yok vede gormedim hic jel pedli tayt. jel pedli taytlar cin mallarinda var.

• Beğen
Tepkiler: sadettin721
Geri