Scudo Sports

Sora Tekstil

Scudo
Sora tekstil tayt ölçülerini slim fit giyenler için yazmış sitesine sanırım.
Oradaki ölçülere bakıp xl sipariş verdiğim tayt ın içine zar zor giriyorum.
Değişim de yapılmıyor.
Zaten istedikleri maile cevap veriyorlar.istemezlerse cevap yazmıyorlar.
Diyeceğim şu: eğer tayt alacaksanız ve biraz göbeğiniz var ise tayt ölçü tablosuna bakmanız kâr etmez,size yardımcı olmaz.sonra elinizde hiç sürüş yapmadığınız tayt ile kalırsınız.
Gidin mağazası olan bir yerden alın deneyin öyle alın
Mecbur kilo vericez😆😆

• Hahaha
Tepkiler: yavuzkosar
Değişim de yapılmıyor.
Diyeceğim şu: eğer tayt alacaksanız ve biraz göbeğiniz var ise tayt ölçü tablosuna bakmanız kâr etmez,size yardımcı olmaz.sonra elinizde hiç sürüş yapmadığınız tayt ile kalırsınız.
Mecbur kilo vericez😆😆
İade almamalarının sebebi neymiş ? Sitelerinde iade aldıklarını yazmışlar tabiiki bazı şartları bulunuyor

(link)

İade almamalarının sebebi neymiş ? Sitelerinde iade aldıklarını yazmışlar tabiiki bazı şartları bulunuyor

(link)
Taytlar hijyen açısından değişim yapılmıyormuş.Alt kısımda öyle yazıyor.gönderdiğiniz linkde var

Değişim de yapılmıyor.
Mecbur kilo vericez😆😆

Tayt hakkındaki bu politikalarını sonuna kadar destekliyorum başka birisinin cinsel organına yada bacakarasına değmiş bir taytı satın alıp bilmeden giyip nurtopu gibi hastalık sahibi olmak hiç ama hiç hoş olmazdı ! Sırf bu yüzden decathlondan tayt satın almıyorum orda da tayt denemek yasak olmasına rağmen denetlenmiyor ve önüne gelen istediği taytı deniyor.

Ben beden tablosundaki ölçülere dikkat ederek satın aldım gayette rahat bir şekilde kullanıyorum.

Ben de watsap hatlarına mesaj bıraktım gördükleri halde cevaplamadılar bu iletişimsizlik yüzünden sora'dan ürün almam. Yol bisikleti takımı için kışlık mont yaptıracaktım kendileri kaybetti.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Tayt hakkındaki bu politikalarını sonuna kadar destekliyorum başka birisinin cinsel organına yada bacakarasına değmiş bir taytı satın alıp bilmeden giyip nurtopu gibi hastalık sahibi olmak hiç ama hiç hoş olmazdı ! Sırf bu yüzden decathlondan tayt satın almıyorum orda da tayt denemek yasak olmasına rağmen denetlenmiyor ve önüne gelen istediği taytı deniyor.

Ben beden tablosundaki ölçülere dikkat ederek satın aldım gayette rahat bir şekilde kullanıyorum.
Demekki siz gayet şanslıymışsınız ölçüler tutmuş
Hijyen konusunda aynı fikirdeyim ama onunda önüne geçilebilir o kısım bantlanır vs çözüm bulunur.
İletişimleri sıfır derdimiz o.

Demekki siz gayet şanslıymışsınız ölçüler tutmuş
Hijyen konusunda aynı fikirdeyim ama onunda önüne geçilebilir o kısım bantlanır vs çözüm bulunur.
İletişimleri sıfır derdimiz o.

Belkide ben çok hassasım bu konuda bilemiyorum ama sadece cinsel organın tayta temas etmemiş olması veya o bölgenin korunarak taytın denenmiş olmasıda tayt gibi vücuda tamamen yapışan bir ürün için yeterli görmüyorum.
İletişim konusunda nasıl bir sorun yaşıyorsunuz belki yoğunluk vardır bence tekrar mail atın.

• Beğen
Tepkiler: Ersanozturk37
@Ersanozturk37 Merhaba, bende Sora'ya ait 3 farklı tayt var. 1.85 boyundayım 80 kiloyum. Bu ölçülerle oldukça keyifli kullanıyorum. Geçtiğimiz sezon kışlık taytların paça boyları biraz fazla kısa kalıyordu bu sezon onuda çözmüşler. Sora iyidir, küsmeyin firmaya =)

Bugün Sora tekstilden almış olduğum askılı tayt elime ulaştı. Ürün gayet güzel ve kaliteli görünüyor. 182 cm ve 67 kg boy ve kilom. Beden listesine bakıp M sipariş vermiştim. Üzerime tam oldu, giyilmesi keyifli olacak gibi. Almak isteyip de beden tercihinde yardımı dokunabilir diye yazdım. Keyifli günler herkese :)

Bu siteye girince 8 10 tane formam olmasına rağmen hemen bir tane daha almaya çalışıyorum. Geçen sene 2 tane daha aldım. Tasarım, dikiş, kumaş çok hoşuma gidiyor Sora'nın..

kışlık slim fit siparişi verdim bende şimdi,

178 boy 75 kiloyum l beden olarak geçtim siparişi. bakalım kaç güne gelcek nasıl durcak :)
Xl olarak kışlık formayı değiştirdiler sağolsun, omuzlardan ötürü çok dar olmuştu, rüzgarlık l olarak tam olması gerektiği gibi durdu.. kışlık forma 2 aylık bir süreçte çok fazla giymememe rağmen deforme oldu. Tüylenme vs. Dün kargoya verdim incelemeleri için, bakalım nasıl ilerlicez

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Xl olarak kışlık formayı değiştirdiler sağolsun, omuzlardan ötürü çok dar olmuştu, rüzgarlık l olarak tam olması gerektiği gibi durdu.. kışlık forma 2 aylık bir süreçte çok fazla giymememe rağmen deforme oldu. Tüylenme vs. Dün kargoya verdim incelemeleri için, bakalım nasıl ilerlicez

Yeni formayı dün teslim aldım, değişime gittiler deformeden dolayı. Kargoya teslim işlemi biraz hızlı olsa 10/10 hakkaten..

Koca yaz sora sora sora dedim burada. Bazı arkadaşlar takmışlar başka bir Antalya firmasına hala burun dikine gidiyorlar.

@Mad Buddha Hocam çocuk için milli takım forması almayı düşünüyorum sora textilden ,ürünler iyi değil mi ?

@Mab1K Eyvallah kardeşim :harika:

• Beğen
Tepkiler: Turisti
Sora tekstilden bir çok forma tayt aldım. Uzun kollu formalarinda kol boyu bana kısa geldiği için sipariş kısmına istediğim kol boyunu yazdım ve her defasında bana Özel kol boyu yaptılar. Kışlık ve yazlık taytlarda askı kısmı kısa geldiği için onuda istediğim uzunlukta yapıp gönderdiler. Hiç bir sorun çıkarmadılar yerli üretim olarak benim tek tercihim her zaman sora tekstil olmuştur.

Geri