Scudo Sports

Sora Tekstil

Benimde ürünlerim geldi akşam fotoğraf paylaşırım renklerin canlılığı kumaşı herşeyi hoşuma gitti sora gerçekten çok kaliteli bu fiyatlara çok mantıklı alışveriş başka yerde bulmak zor.

Scudo
Hami Bulut
hocam malum sıcak memlekette yaşıyoruz,zaten hararetli biriyim eksileri görmedikçe sorun yok:harika: softshell mont var bazen gece sürüşlerinde giyeyim diyorum 5 dk sonra afakanlar basıyor:komik: formayı yaz için aldım zaten,ama taytı her türlü giyerim,önceki taytımda soradandı eskiyince yenilemiş oldum

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Aldığım formaların fotoğraflarına bakabilirsiniz arkadaşlar içininde fotoğraflarını çekmeye çalıştım umarım alacak olanlara yardımcı olur fotolar

IMG_4317.jpgIMG_4316.jpgIMG_4315.jpgIMG_4314.jpgIMG_4313.jpgIMG_4312.jpgIMG_4310.jpg

@Superevo Harika görünüyorlar.? Hayırlı olsun.
Bu arkadaki fermuarlı cep hepsinde var mı aceba?(yokmuş ?)
Peki arka sağ ve ya sol cebe 6.7 inç ekranlı telefon tamamen sığar mı?

Ben de kışlık forma ve tayt aldım. Formayı açıkçası daha ince kımaştan bekliyordum, neredeyse mont kumaşı gibiymiş. Kolsuz içlik ve bu forma hava 2-3 dereceye inene kadar yeterli olur. Sıcaklık eksi değerlerde bile olsa bu formanın üstğne softshell bisiklet ceketi giyip sürüş yapmak imkânsız, perişan eder. Tayt gayet güzel.

İlk defa Sora tekstilden alışveriş yaptım, üç ürün aldım ancak henüz kullanma şansım olmadı. İlk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ürünleri gerçekten harika benim çok hoşuma gitti. İnşallah bu çizgilerini hiç bozmazlar. Aldığım ürünler şunlar:
(link)
(link)
(link)
Kullanmaya başlayınca izlenimlerimi yazarım.

Tamam Sora candir, dolapta formalari doludur ama kislik formalari ile ilgili sikintilarim var. Simdi su formayi aldim ilk ciktiginda, (link) hepaldigim m beden. Kollar kisa, beden yapisik. Slim fit dedim, kollar uzse de eyvallah giyilirdi. Yeni formalar yeni siparis, bu sefer (link) formanin l bedenini siparis vereyim. Bu formada regular fit gibi oldu. Asiri genis, kol bir yanda yaka bambaska yerde. Yazlikta yasamadigim sikintilar kislikta uzdu. Yelek icin ise tamam yapisi guzel ama sirt bolgesi, bel bolgesi kumasi cok kalin. Yaka cok genis, amaci ruzgar kesmek ise gogusten kestigi ruzgarin daha fazlasini boyundan alirsiniz. Boyunlukla kullanmak sart. Bunlar benim gozlemlerim tabi, aktarmak istedim. Genel olarak begendiginiz firmalarda da problem yasayabiliyorsunuz bazen.

kışlık slim fit siparişi verdim bende şimdi,

178 boy 75 kiloyum l beden olarak geçtim siparişi. bakalım kaç güne gelcek nasıl durcak :)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Tamam Sora candir, dolapta formalari doludur ama kislik formalari ile ilgili sikintilarim var. Simdi su formayi aldim ilk ciktiginda, (link) hepaldigim m beden. Kollar kisa, beden yapisik. Slim fit dedim, kollar uzse de eyvallah giyilirdi. Yeni formalar yeni siparis, bu sefer (link) formanin l bedenini siparis vereyim. Bu formada regular fit gibi oldu. Asiri genis, kol bir yanda yaka bambaska yerde. Yazlikta yasamadigim sikintilar kislikta uzdu. Yelek icin ise tamam yapisi guzel ama sirt bolgesi, bel bolgesi kumasi cok kalin. Yaka cok genis, amaci ruzgar kesmek ise gogusten kestigi ruzgarin daha fazlasini boyundan alirsiniz. Boyunlukla kullanmak sart. Bunlar benim gozlemlerim tabi, aktarmak istedim. Genel olarak begendiginiz firmalarda da problem yasayabiliyorsunuz bazen.
Yasadigim sikintilari kendilerine mail attim. Bedenleri M tutup, kol boylarini uzun olarak duzenleyerek uretim yapip bana ileteceklerini belirttiler. Musteri memnuniyet seviyesini en tepeye cikardilar. Hala idrak etmeye calisiyorum durumu. Ne kadar tesekkur etsem az.

IMG_20191203_165008.jpg
Ürünler bugün geldi. Rüzgarlığı deneme şansım oldu.
Çok terleyen biriyimdir. Adım atsam terlerim. Rüzgarlık rüzgarı kesecek ama içeride, sahuna etkisi yapacak diye düşünüyordum.
Gerçi sağolsun bir arkadaş tecrübelerini paylaşmıştı, böyle olmadığıyla ilgili ama gerçekten çok terliyorum ve bende işe yaramayacağını düşünmüştüm ?
Ama gerçekler harika?
4 saatlik sürüşün tamamında üzerimdeydi. (20C hava sıcaklığı) Sürüşü bitirdiğimde sırtım kup kuruydu. ?
Verdiğim para helal olsun. Üretip, emeği geçen herkese teşekkürler ???

Bende bugün ön far almaya giderken vazgeçip rüzgarlığa yazıldım ahahaha, kışlık forma 2 güne gelir, rüzgarlıkta bisonraki haftaiçinde elimde olur diye düşünüyorum

siparişlerim geldi. l beden rüzgarlık ve kışlık forma sipariş etmiştim.. rüzgarlık tam oldu ama kışlık forma omuzlardan baya dar geldi.. değişim için talep açtık bakalım nasıl ilerlicez

Sora'dan özellikle tayt alan arkadaşlar boy-kilo bilgileri ile satın aldıkları bedeni paylaşırlarsa satın alacak diğer arkadaşlara iyi bir rehber olur diye düşünüyorum. Çünkü sora -bana göre haklı olarak- hijyen açısından tayt iadelerini kabul etmiyor diye biliyorum.

Ben 192 cm, 81 kiloyum. Kısa taytın XL bedenini satın aldım. Aslında bacak genişliği açısından belki L bedeni daha iyi olabilirdi ancak ben üst bacak ve üst beden uzunluğunu da düşünerek, bütün markalarda giymiş olduğum gibi XL bedenini aldım ve gayet de güzel oldu. İlk izlenim olarak ped kalitesinin üst düzey olduğunu söyleyebilirim. Aynı şekilde kumaş kalitesi de öyle. Tek eleştirebileceğim tarafı ise dikiş kalitesi. 2 ürün satın alındığında sepette uygulanan ekstra indirim ile oluşan fiyatını (144 TL) kat be kat hak eden bir tayt diyebilirim.

Linkteki yelekten ( (link) ) alacak olanlar için belirtmekte fayda var: Bu yelek, formanızın cebine koyabileceğiniz, avuç içi kadar küçülen, özellikle inişlerde rüzgarı kesmesi için giyilen o ince ve hafif rüzgarlıklardan değil. Bu bir kışlık yelek. Ön kısım kumaşı nispeten kalın, rüzgara ve suya dayanıklı, iç kısmı ise polarlı kumaştan yapılmış. Bunda L beden aldım ve kusursuz şekilde tam da istediğim gibi üzerime yapıştı. Yaka kısmı hariç yeleği de oldukça beğendim.

Son düzenleme:
ben bugün yeleği deneme fırsatı buldum, oldukça başarılı parasının kuruşu kuruşuna hakeden bir ürün, uzun kollu formamı değişim için göndermek zorunda kaldım. omuzlarım genetik olarak geniş olduğu için l uymadı. boyum 178 75 kiloyum. bu boy ve kiloda birine l forma ve l yelek tam oturur üstüne..

ben bugün yeleği deneme fırsatı buldum, oldukça başarılı parasının kuruşu kuruşuna hakeden bir ürün, uzun kollu formamı değişim için göndermek zorunda kaldım. omuzlarım genetik olarak geniş olduğu için l uymadı. boyum 178 75 kiloyum. bu boy ve kiloda birine l forma ve l yelek tam oturur üstüne..
Bende kendi omuzlarım geniş sanardım ? Aynı boy ve kilodayız L tam oluyor bana.

Herhalde 183cm 86 kg XL mi 2XL mi ne dersin? Zira bu soğukarda başka türlü olmayacak lahana gibi giyin giyin nereye kadar :)
Sora'dan özellikle tayt alan arkadaşlar boy-kilo bilgileri ile satın aldıkları bedeni paylaşırlarsa satın alacak diğer arkadaşlara iyi bir rehber olur diye düşünüyorum. Çünkü sora -bana göre haklı olarak- hijyen açısından tayt iadelerini kabul etmiyor diye biliyorum.

Ben 192 cm, 81 kiloyum. Kısa taytın XL bedenini satın aldım. Aslında bacak genişliği açısından belki L bedeni daha iyi olabilirdi ancak ben üst bacak ve üst beden uzunluğunu da düşünerek, bütün markalarda giymiş olduğum gibi XL bedenini aldım ve gayet de güzel oldu. İlk izlenim olarak ped kalitesinin üst düzey olduğunu söyleyebilirim. Aynı şekilde kumaş kalitesi de öyle. 2 ürün satın alındığında sepette uygulanan ekstra indirim ile oluşan fiyatını (144 TL) kat be kat hak eden bir tayt diyebilirim.

Linkteki yeleklerden ( (link) ) alacak olanlar için belirtmekte fayda var: Bu yelek, formanızın cebine koyabileceğiniz, avuç içi kadar küçülen, özellikle inişlerde rüzgarı kesmesi için giyilen o ince ve hafif rüzgarlıklardan değil. Bu bir kışlık yelek. Ön kısım kumaşı nispeten kalın, rüzgara ve suya dayanıklı, iç kısmı ise polarlı kumaştan yapılmış. Bunda L beden aldım ve kusursuz şekilde tam da istediğim gibi üzerime yapıştı. Yaka kısmı hariç yeleği de oldukça beğendim.
Daha önce iade etmiyordu lakin şimdi bir sticker/label ile gönderiyormuş eğer onu çıkarmazsanız iade alıyoruz gibi bir şey demişlerdi. Yazın ürün alırken sormuştum. Lakin yine de sormakta fayda var dediğiniz gibi.

bilgi paylaşımı olması açısından... 1.80 boy,77 kilo,içbacak 85cm. tayt olarak L beden forma olarak yine L beden cuk oturuyor,ne sıkı nede bolluk oluyor;)

@haldun sayi 78.5kg ve 182cm ölçülerim. Xl uzun tayt genital bölgeyi biraz sıktı gibi. Ama onun dışında boy ve bacak genişliği gibi bir sorun olmadı. Eğer kalça kısmı büyük ise XL dar gelebilir...

• Beğen
Tepkiler: haldun989
Geri