Scudo Sports

Sora Tekstil

@Mad Buddha Hocam çocuk için milli takım forması almayı düşünüyorum sora textilden ,ürünler iyi değil mi ?
Abi ben sora kullanıyorum. Aldığım bir formanın küçük bir problemi çıktı. Gık demeden değiştirdiler. Genel olarak Sora dan herkes memnun yorumlarda göreceğin gibi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
@Mad Buddha Eyvallah kardeşim , frey ,jordan ve sora arasında gidip geliyordum ,oğlum için güzel bir milli takım forması sipariş vereyim o zaman.

@Mad Buddha Eyvallah kardeşim , frey ,jordan ve sora arasında gidip geliyordum ,oğlum için güzel bir milli takım forması sipariş vereyim o zaman.
Abi jordan kullandım. Frey konusunda fikrim yok ve hatta daha önce hiç duymadım. Sora dersen ben gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sora dan üçüncü ürünümü kısa türkiye tayti olarak aldım. Yine süper. Soraya devam

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Sora forma üstündeyken sırt çantası kullanan var mı aramızda

@MertV illa ki ter yapıyor hocam. Hangi formayı giyersen giy sırt çantası varsa ter kaçınılmaz oluyor eğer sorunuzun odak noktası terse.

Evet arkadaşlar formalar geldi , oğlum bayıldı ben daha çok bayıldım, bana tavsiyede bulunan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum sağolun varolun :harika:

Arkadaşlar sora tekstil stoktan hızlı kargomu yapıyor hazır ürünlerinde?
Ve hangi kargoyu kullanıyorlar?
Bknz. (link)

Yelekle aynı görsellere sahip olan milli takım forması, dizaynı ile gerçekten büyüleyici, kargo işlemi 3 gün gibi sürdü, formaların taksiti bitsin 2 ay sonrasında düşünüyorum bu yeleği :harika:

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Bknz. (link)

Yurtiçi olması lazım, sipariş verdikten sonra kargoya verilmesi 2 3 iş günü sürüyor...

• Beğen
Bknz. (link)
Merhaba kargoya verilmesi 2 ila 3 iş günü sürüyor genelde çünkü siparişe göre üretim yapılıyor. Kargo şirketi olarak yurtiçi kargo ile gönderim yapıyorlar.

• Beğen
Bknz. (link)
Peki bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı? Memnunmusunuz , bende almayı düşünüyorum da..

@okuyucuoptik benim kullandigim yelek bu galiba tam olarak emin olamasamda ben cok memnunum. Gecis mevsimleri yada hafif soguk sonbahar-ilkbahar suruslerinde kullanilip terleyince cebe atılacak cinsten.IMG_20191020_111223_035.jpgIMG_20191130_173824_198.jpg
Arkada cep yok ve beden olarak bir büyük bedeninizi tavsiye ederim.

Peki bu ürünü kullanan arkadaşlar varmı? Memnunmusunuz , bende almayı düşünüyorum da..
Bende SORA tekstil 2 yazlık forma var. Gayet memnunum. Problem yaşadım mı? Yaşadım ama olayı hiç uzatmadan hemen sıfır forma ile değiştirdiler. Başka bu tarz üretim yapan bir firma ile de çalıştım ama SORA kadar ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti verdiğine şahit olmadım.

Yeni sezon formaları için sora tekstil ile anlaştık. Ürünlerimizi ayrıca kısa zaman sonra, sora tekstil internet sitesinde bulabilirsiniz.

(link)
(link)

Merhaba, sora tekstilden tayt siparişi verdim. Ölçülere bakmıştım fakat açıkçası askı boyunu ölçmedim ve küçük geldi. Hiç beklemiyordum :D Bir önerisi olan var mı ? Etiketi falan duruyor fakat hijyen açısından değişim yapacaklarını düşünmüyorum(ki şortun üstüne giydim ama :D ) Terziler bir şey yapabilir mi ?

Giyiliyor fakat askılar çok esniyor :(

Düzenleme : Sora tekstile destek talebi açmıştım ve anında cevaplandı. Bize gönderin ve askı boyunu uzatalım dediler. Başına gelen olursa bilgisi olsun.

Geri