Scudo Sports

Sora Tekstil

@haldun sayi 78.5kg ve 182cm ölçülerim. Xl uzun tayt genital bölgeyi biraz sıktı gibi. Ama onun dışında boy ve bacak genişliği gibi bir sorun olmadı. Eğer kalça kısmı büyük ise XL dar gelebilir...
Valla kg vermek en güzeli de halen "yediklerini hak etme" mevzusunda tembelim :) Tavsiye için teşekkür

Scudo
Benim de siparişlerim çarşamba günü elime ulaştı. Cuma ve pazar günü deneme fırsatım oldu ve hepsi cuk diye oturdu. :) Yeleğin boğazı geniş olduğu için dün ki sürüşümde oradan biraz soğuk aldım. Rüzgar kesme konusunda tam rüzgarı kesmediğini fark ettim ya da boğazdan gelen hava öyle hissettirdi. Boyunluk kullansaydın diyenler olabilir ama öyle olursa vücuttaki ısı nasıl çıkacak ve boyunluk için hala sıcak bir havadayız.;) Tayt için bir daha ki sefere yorum yaparım. Yazlık modelini de kullandığım için ped kısmından hala memnunum.
Boy 1.65 kilo en son 65'ti. Değerler ne kadar doğru bilmiyorum ama aldığın ürünler aşağıda ki gibi. Ayrıca dün ki sürüşte slim fit olan formayı giydim yani boğazı regular beden kadar yukarı çıkmıyor.
sora.jpg

Benim de siparişlerim çarşamba günü elime ulaştı. Cuma ve pazar günü deneme fırsatım oldu ve hepsi cuk diye oturdu. :) Yeleğin boğazı geniş olduğu için dün ki sürüşümde oradan biraz soğuk aldım. Rüzgar kesme konusunda tam rüzgarı kesmediğini fark ettim ya da boğazdan gelen hava öyle hissettirdi. Boyunluk kullansaydın diyenler olabilir ama öyle olursa vücuttaki ısı nasıl çıkacak ve boyunluk için hala sıcak bir havadayız.;) Tayt için bir daha ki sefere yorum yaparım. Yazlık modelini de kullandığım için ped kısmından hala memnunum.
Boy 1.65 kilo en son 65'ti. Değerler ne kadar doğru bilmiyorum ama aldığın ürünler aşağıda ki gibi. Ayrıca dün ki sürüşte slim fit olan formayı giydim yani boğazı regular beden kadar yukarı çıkmıyor.
216110 dosyayı görüntüle
Yeleği medium beden aldığın için olabilir mi? 1.81 76 kg halimle ben M beden giyiyordum.

@Mad Buddha S alsaydım dar gelecekti. Aradığımda yeleğin slim fit olduğunu söylediler.

@Mad Buddha benim de gorusum ayni yonde. Yaka biraz bol yapilmis. Boyunlukla desteklemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Mad Buddha Haklısınız. :) Ama bu durumu mesajda iletmiştim ve dediğiniz gibi o şekilde cuma günü işe gelirken kullandım ve baya darladı. Boyunluk olarak buff'u kast etmiştim.
Boyunluk kullansaydın diyenler olabilir ama öyle olursa vücuttaki ısı nasıl çıkacak ve boyunluk için hala sıcak bir havadayız.

@Mad Buddha Haklısınız. :) Ama bu durumu mesajda iletmiştim ve dediğiniz gibi o şekilde cuma günü işe gelirken kullandım ve baya darladı. Boyunluk olarak buff'u kast etmiştim.
Ah o buff yok mu o buff! Tam tırmanış segmentine başlarsın 10 dk sonra başlar boynunda darlamaya. Çıkartayım desen kask, şapka ve gözlükleri de çıkartmak gerekiyor. E tabi haliyle bunlar için durmak gerekiyor. Ya segment'den vaz geçeceksin ya da yaferahlıktan. İki ucu boklu değnek.

• Hahaha
Günaydınlar;
Sora'dan almış olduğum regular formanın ilk yıkamada fermuarın plastik tutma kısmı çıktı, muhtemelen makinenin tahliye kısmından da kayboldu. Neyse ki fermuar kullanılabiliyor ve kendi adıma dert edinmem öyle de kullanırım, ufak bir bilgi olsun.

Buff aynı zamanda ensede terleme yapıyor. Biraz performans bastığın zaman terletiyor, sonra yavaşlayınca çıkarmak istiyorsun ama terli olduğun için çıkarmaya cesaret de edemiyorsun. Hiç takmasan boynun donuyor. Taksan bir dert takmasan bir dert. buna bir çözüm bulmak lazım

• Beğen
Buff aynı zamanda ensede terleme yapıyor. Biraz performans bastığın zaman terletiyor, sonra yavaşlayınca çıkarmak istiyorsun ama terli olduğun için çıkarmaya cesaret de edemiyorsun. Hiç takmasan boynun donuyor. Taksan bir dert takmasan bir dert. buna bir çözüm bulmak lazım
decathlon'un bisiklet maskesini kullanıyorum. Bufflarda dediğiniz rahatsızlık hissi bende de oluyor ama maskede oldukça rahatım. Siteye baktım ama sanırım kalmamış. Mağazalarda denk gelirseniz deneyin derim. (link).

decathlon'un bisiklet maskesini kullanıyorum. Bufflarda dediğiniz rahatsızlık hissi bende de oluyor ama maskede oldukça rahatım. Siteye baktım ama sanırım kalmamış. Mağazalarda denk gelirseniz deneyin derim. (link).
Bak bu ürün güzelmiş hakikaten. Ben geçen hafta internetten aldım bir tane termal diye. Gelen ürün bildiğin polar kar maskesi. Yani ağır kış şartları için uygun olabilir ama bugünler için bir ürün lazım . Ya gidip görüp almak en iyisi ya da bu bahsettiğiniz ürünü..

Decathlon bu işi çok iyi yapıyor. Her tür spor branşına uygun farklı farklı kumaşlardan üretilmiş envai çeşit malzeme var. Hakikaten bilinçli yapılmış ürünler.
selamlar...

ben de bu urunu kullaniyorum. Eger agizdan nefes alanlardansaniz, agiz bolgesi islaniyor ve nefes almak zorlasiyor. Ben agiz bolgesini kapatmadan kullaniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@Şeffaf Konuyu dağıtmak gibi olmasın bu maskeyle yüzünüzü tamamen kapattığınızda durmamaya özen gösterin. Gözlüklerinizin anında buharlanıyor bilginiz olsun.
Aynen. Bende de var bu maskeden. İşini görüyor ama burnu kapadığın an bittin. Hemen sis başlıyor. ?

Buğunun çözümü ise gözlük camını içeriden çok ince sıvı sabun ile kaplamak. Böylece buğulanma olmaz. Aynı mantığı banyo aynalarında da kullanabilirsiniz. :)

• Beğen
Buğunun çözümü ise gözlük camını içeriden çok ince sıvı sabun ile kaplamak. Böylece buğulanma olmaz. Aynı mantığı banyo aynalarında da kullanabilirsiniz. :)
Bana WD40 denemek mantıklı geldi sizin bu önerinizden sonra. Hem akma ve silinme riski olmaz muhtemelen ?

Geçen ay kışlık tayt ve formadan almıştım. İkisi de on numara ve çok güzeller. Açıkçası alırken yakayı da pek önemsememiştim. Giyince boynun ön tarafı bayağı açıkta kaldı. Bu modeli boyunluksuz sürmek mümkün değil, deli rüzgar yiyiyor bu noktadan. Decathlon'un tam yüz maskesine rağmen sürüş esnasında açılıp rüzgar yiyiyor. Üzerine ceket veya rüzgarlık giyip fermuarı sona dayarsanız eyvallah yoksa durum anlattığım gibi..

Ekran Alıntısı.JPG

Geri