Ahmet TOPAL
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.171
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu gün kargolandı, yarın elimde olur büyük ihtimal. Kısacası 3 günde elinde.@Adrenalin26 Hocam ürünler kargolandı mı ?
Cuma günü bende forma, tayt ve rüzgarlık siparişini vereceğim.
(link)
Linkteki ürünü kullanıyorum 182 boyundayım 86 kilo civarına düştüm sanırım ürünün large bedeni kışlık formanın üstüne anca oluyor.
Rüzgar yada su geçirmiyor ve gerçekten sıcak tutuyor ama havalandırma sıfır içimdeki termal ve forma teri hemen dışarı atıyor ama su yeleğin iç kısmında birikiyor ilk mola verdiğiniz anda sırtınızdaki ıslaklığı hissediyorsunuz ve katladığınız zaman arka cebe sığsada soranın ürünlerinin iki katına yakın yer kaplıyor. Uzun gece turlarında yada düşük tempo işe gidip gelirken kullanacaksanız özellikle ısı yalıtımı ve görünürlük açısından çok başarılı ama tempolu antreman sürüşleri için hele ki kısa molalar vermeyi seviyorsanız asla tavsiye etmem.
178 cm 73 kg ım, L beden aldım.@Adrenalin26 Hocam hayırlı olsun. Beden ölçüleri nedir aceba?
O uzun kollu forma Sora nın değil miydi? ??
Rüzgarlığın kırmızısı da çok güzelmiş. Ben siyah olanını istedim...
2. Katman olarak kullanılacağı için dar olamadığı iyi bence ,@Adrenalin26 Siyah ve kırmızı çok güzel uyan renkler bana göre. Yakışmış tekrardan hayırlı olsun.
Sanki kollar az daha dar olabilirmiş...
Ürünlerin içinin de fotoğraflarını çekebilir misin? ?