Scudo Sports

Sora Tekstil

@srdrmrs hocam varsa farklı açılardan fotoğraflar paylaşır mısınız?

Scudo
@srdrmrs teşekkürler. Çok duruyor. Ama bu model şu anda yok galiba.

Ben soranın ürünlerini kullanıyorum son 1 yılda da acayip geliştirdiler kendilerini lakin şu softshell yeleklerde koldaki beyaz biye nedir :/
Birde @x2772 @BayCicik ürün rüzgar ve suya dayanıklı diyor, geçirmez değil. Aman dikkat :)
Tekeriniz düz bassın

@Adrenalin26 Hocam ürünler kargolandı mı ?
Cuma günü bende forma, tayt ve rüzgarlık siparişini vereceğim.
Bu gün kargolandı, yarın elimde olur büyük ihtimal. Kısacası 3 günde elinde.
Cuma günü verirseniz, elinize ulaşması Salı gününü bulabilir. Hafta sonu araya girdiği için

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Ben soranın ürünlerini kullanıyorum son 1 yılda da acayip geliştirdiler kendilerini lakin şu softshell yeleklerde koldaki beyaz biye nedir :/
Birde @x2772 @BayCicik ürün rüzgar ve suya dayanıklı diyor, geçirmez değil. Aman dikkat :)
Tekeriniz düz bassın

Bilgi için teşekkür ederim, dikkat etmiştim buna.
Ben Sora'daki siparişi iptal ettim ve gidip decathlondaki üründen aldım. Daha önce denemiştim zaten. Bi de görünürlük konusunda daha iyi sonuçta. Aşağıdaki mesajda da sanki benim ihtiyacım olan buymuş gibi geldi ve az önce satın aldım. Bi başka ürüne kaldı Sora'yı tecrübe etme durumu :)

(link)
Linkteki ürünü kullanıyorum 182 boyundayım 86 kilo civarına düştüm sanırım ürünün large bedeni kışlık formanın üstüne anca oluyor.
Rüzgar yada su geçirmiyor ve gerçekten sıcak tutuyor ama havalandırma sıfır içimdeki termal ve forma teri hemen dışarı atıyor ama su yeleğin iç kısmında birikiyor ilk mola verdiğiniz anda sırtınızdaki ıslaklığı hissediyorsunuz ve katladığınız zaman arka cebe sığsada soranın ürünlerinin iki katına yakın yer kaplıyor. Uzun gece turlarında yada düşük tempo işe gidip gelirken kullanacaksanız özellikle ısı yalıtımı ve görünürlük açısından çok başarılı ama tempolu antreman sürüşleri için hele ki kısa molalar vermeyi seviyorsanız asla tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: haldun989
Ben de soradan kışlık bisiklet forması alacağım fakat beden ne alacağımı bilemedim.Boyum 182cm kilom da 57 kg.Verilen beden listesinde boy tutsa kilodan kaybediyorum.Kiloya göre baksam boy kısa geliyor.Ne yapmalıyım?

@Mustafa.bnck Hocam sayfalarında WhatsApp iletişimine tıklayıp sorabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa.bnck
@Mustafa.bnck boy daha onemli olabilir. Kol boyuna bakmanizi oneririm. Medium beden aldigim formanin kollari kisa geldigi icin sikinti oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa.bnck
51697F77-80F6-441C-839E-F9245D8F72A3.jpeg
08A1961E-6FD4-4F05-9E06-10A7E4B951FE.jpeg
ürünler geldi,20 günde çoook özel forma yapan malum firma gibi, orantısız ölçülerde değil, Tam vücuduma göre olan güzel bir forma. Allah korusun bu da up uzun kollu olsaydı, ortopedi ile uğraşacaktım sürekli ?

@Adrenalin26 Hocam hayırlı olsun. Beden ölçüleri nedir aceba?
O uzun kollu forma Sora nın değil miydi? ??
Rüzgarlığın kırmızısı da çok güzelmiş. Ben siyah olanını istedim...

@Adrenalin26 Hocam hayırlı olsun. Beden ölçüleri nedir aceba?
O uzun kollu forma Sora nın değil miydi? ??
Rüzgarlığın kırmızısı da çok güzelmiş. Ben siyah olanını istedim...
178 cm 73 kg ım, L beden aldım.
yok o şekilsiz formalar Jordenreed ti.. Allah’a şükür 2 Yıldır sora da öyle bir sorun yaşamadım.
Yelek sitede turuncu yazıyor ama görüldüğü gibi tatlı bir kırmızı renk, iyiki de turuncu değilmiş

• Beğen
Tepkiler: specific
@Adrenalin26 Siyah ve kırmızı çok güzel uyan renkler bana göre. Yakışmış tekrardan hayırlı olsun.
Sanki kollar az daha dar olabilirmiş...
Ürünlerin içinin de fotoğraflarını çekebilir misin? ?

@Adrenalin26 Siyah ve kırmızı çok güzel uyan renkler bana göre. Yakışmış tekrardan hayırlı olsun.
Sanki kollar az daha dar olabilirmiş...
Ürünlerin içinin de fotoğraflarını çekebilir misin? ?
2. Katman olarak kullanılacağı için dar olamadığı iyi bence ,

@Adrenalin26 kesinlikle sık duruyor?
Sadece slim fit diyince insan yapış yapış diye düşünüyor?

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Benim siparişlerde geldi,hemüz test etme imkanım olmadı akşama bakıcam tadına ;)taytın ped kalitesi kendini belli ediyor,forma zaten dikiş olsun fermuar arkası olsun çok hoş?Kesinlikle tavsiye edilir88757D2C-8E85-4167-8C7F-7D393A63B235.jpeg2C8CAC48-F825-4F57-8EA4-7C875D8787B5.jpeg3342F39F-0E62-4013-9EF7-EA9025AF878A.jpeg

@seko35.50 Taytı kullanan biri olarak memnunum. Ayrıca taytı 113,73 km ardından ertesi gün 112,36 km üst üste sürüşte bile işe yaradı. Kış geliyor ama siz yazlık almışsınız. :)

Geri