Ceyhun Özkan
sür
- Tepki
- 1.957
- İsim
- Ceyhun Özkan
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Benim quadricepsler de beygir gibi. O yüzden formayı m beden aliyorsam taytı da l beden alıyorumYahu bu nasıl iş? Benim boy 1.70, kilom 65. L bedende üst bacaklarım sığmıyor, aşırı sıkıyor.
Çok mu kalın quadriceps'lerim var anlamadım ki? Bu yüzden aldığım taytı başkasına sattım ?
178 cm 77 kg M kullanıyorum, Belki L de olabilir ama Ped kısmı kalçayı tam sarması ve uzun sürüşlerde sağa sola kaynaması için M beden ideal.Benim boy 181 kilo 76-77 Large mı almalıyım bib short tayt'ı?
Teşekkürler. formada da L beden alıyorum. Demek vücut orantılı zayıflıyor. ?@Mad Buddha Benim boy 180, kilo 58 S beden aldım.Sana L iyi olur.
1 Sagan 2 Sen abi. Bu akşam gel mudanya veya gündoğdu yapalım, kurtlar dökülmüş olur. ? Dün solo Mudanya yaptım Bademli yolundan süperdi. Dolunay vardı, bir taraftan müziğimi de açtım. 10 numara antrenman oldu valla.Yahu bu nasıl iş? Benim boy 1.70, kilom 65. L bedende üst bacaklarım sığmıyor, aşırı sıkıyor.
Çok mu kalın quadriceps'lerim var anlamadım ki? Bu yüzden aldığım taytı başkasına sattım ?
179 TL 129 değil. Bana kilo ve boy olarak large beden oluyor ama ne yazık ki iç bacak boyu 74 diyor. Benim iç bacak boyum 86. alsam herhalde bilekler falan baya bir açıkta kalacak.kışlıklar gelmiş.3-4 farklı renk var. model çoğalır mı acaba? fiyat 129 lira. jordanredden daha ucuz ama keşke az daha ucuz olsa. önümüzdeki hafta içine kadar bekleyeceğim bakalım.
Taytın Peri’de kalitesi felan iğide, çok soğuklarda pek sıcak tutmuyor, ayazda felan sürecekseniz yetersiz.Taytı listeye ekledim. Fiyat fena değil gibi; umarım kalitesi de iyidir.
@Deniz A. Aynı boy kilo 76 iç bacak boyu 86 benim bacaklar uzun biraz o sıkıntı çıkarıyor.
0 dereceye kadar koruma yazmışlar, siz kaç derecede test ettiniz?Taytın Peri’de kalitesi felan iğide, çok soğuklarda pek sıcak tutmuyor, ayazda felan sürecekseniz yetersiz.
Uzun zamandır indirimdeydi, sosyal medyadan 4 5 gün boyunca indirim sona eriyor diyerek geri sayım yaptılaryazlık formalara güzel zam gelmiş. sezon değişiyor, fiyat düşer diye beklerken şu işe bak![]()