Scudo Sports

Sora Tekstil

@Mad Buddha Benim boy 180, kilo 58 S beden aldım.Sana L iyi olur.

Scudo
Yahu bu nasıl iş? Benim boy 1.70, kilom 65. L bedende üst bacaklarım sığmıyor, aşırı sıkıyor.
Çok mu kalın quadriceps'lerim var anlamadım ki? Bu yüzden aldığım taytı başkasına sattım ?

• İnanılmaz
Tepkiler: Hami Bulut
Yahu bu nasıl iş? Benim boy 1.70, kilom 65. L bedende üst bacaklarım sığmıyor, aşırı sıkıyor.
Çok mu kalın quadriceps'lerim var anlamadım ki? Bu yüzden aldığım taytı başkasına sattım ?
Benim quadricepsler de beygir gibi. O yüzden formayı m beden aliyorsam taytı da l beden alıyorum

Benim boy 181 kilo 76-77 Large mı almalıyım bib short tayt'ı?
178 cm 77 kg M kullanıyorum, Belki L de olabilir ama Ped kısmı kalçayı tam sarması ve uzun sürüşlerde sağa sola kaynaması için M beden ideal.

@Mad Buddha Benim boy 180, kilo 58 S beden aldım.Sana L iyi olur.
Teşekkürler. formada da L beden alıyorum. Demek vücut orantılı zayıflıyor. ?

1 Sagan 2 Sen abi. Bu akşam gel mudanya veya gündoğdu yapalım, kurtlar dökülmüş olur. ? Dün solo Mudanya yaptım Bademli yolundan süperdi. Dolunay vardı, bir taraftan müziğimi de açtım. 10 numara antrenman oldu valla.

uzun kollu formalar ne zaman çıkacak acaba? yazlıklar bile yaz ortası çıkmıştı nerdeyse. kışlıklar bir an önce çıkar umarım.

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Ben de kışlıkları bekliyorum

kışlıklar gelmiş.3-4 farklı renk var. model çoğalır mı acaba? fiyat 129 lira. jordanredden daha ucuz ama keşke az daha ucuz olsa. önümüzdeki hafta içine kadar bekleyeceğim bakalım.

kışlıklar gelmiş.3-4 farklı renk var. model çoğalır mı acaba? fiyat 129 lira. jordanredden daha ucuz ama keşke az daha ucuz olsa. önümüzdeki hafta içine kadar bekleyeceğim bakalım.
179 TL 129 değil. Bana kilo ve boy olarak large beden oluyor ama ne yazık ki iç bacak boyu 74 diyor. Benim iç bacak boyum 86. alsam herhalde bilekler falan baya bir açıkta kalacak.

Taytı listeye ekledim. Fiyat fena değil gibi; umarım kalitesi de iyidir.

Taytı listeye ekledim. Fiyat fena değil gibi; umarım kalitesi de iyidir.
Taytın Peri’de kalitesi felan iğide, çok soğuklarda pek sıcak tutmuyor, ayazda felan sürecekseniz yetersiz.

@Mad Buddha
181 boy 83 kg L beden aldım tayt cuk oturdu üst forma bir tık daha dar olabilirdi

@Deniz A. Aynı boy kilo 76 iç bacak boyu 86 benim bacaklar uzun biraz o sıkıntı çıkarıyor.

1.82 cm boy, 80 kg, bacak boyum 82 cm large beden kısa tayt tam oluyor. Uzun taytla kesimi ve pedi aynı. Fakat pedin kalitesi vasat. Jordanred tmf airmesh taytı öneririm.pedi daha kaliteli ama fiyat olarak biraz daha tuzlu.

@Superevo topuğa kadar olan. Ama pedal çevirdikçe taytın dizden alt kısmı yukarı doğru sıyrılıyor. Bazı taytlarda ayak tabanının altından geçirilen askı tarzı bi'şey oluyor. En kullanışlı olanlar onlar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Taytın Peri’de kalitesi felan iğide, çok soğuklarda pek sıcak tutmuyor, ayazda felan sürecekseniz yetersiz.
0 dereceye kadar koruma yazmışlar, siz kaç derecede test ettiniz?

yazlık formalara güzel zam gelmiş. sezon değişiyor, fiyat düşer diye beklerken şu işe bak :D

yazlık formalara güzel zam gelmiş. sezon değişiyor, fiyat düşer diye beklerken şu işe bak :D
Uzun zamandır indirimdeydi, sosyal medyadan 4 5 gün boyunca indirim sona eriyor diyerek geri sayım yaptılar

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri