Bende yer imlerine eklemiştim, iyiki zam gelmiş, yoksa mutlaka alırdım. En azından borca girmekten kurtuldum.ne zaman bir şeyi almaya niyetlensem başına bir iş geliyor.
Uzun olanı kullanıyorum. Bildiğim kadarı ile ped kısa ile aynı. Kumaşının esnekliği fena değil. Hem sıcak tutma hem de ter uzaklaştırma konusunda pek başarılı diyemem. 15 santigrat derece altında bir sıcaklıkta denemedim ama rüzgar geçirdiğini düşününce kış koşullarında sıcak tutma konusunda beklentiye girilmemeli.Bende kışlık tayt konusunda kararsız kaldım. Daha önce görselde ki ürünü (Btwin earofit 900) kullandım ve memnundum ancak düşünce diz kısmı yırtıldı. Sora'nın kısa taytını kullanıyorum eksiği esnememesi. Uzun taytı kullananlar yorumlarsa sevinirim, görselinde pek beğenmediğimi itiraf etmeliyim.
211836 dosyayı görüntüle
soradan sipariş verdim. bakalım nasıl olacak? her zamanki gibi para cezbetti@makaram su havalar icin fazla kalin. Soguk havalarda is gorecektir. Sora da slimfitte M beden giyiyorum, fakat kislik forma dar geldi, kollarda kisa. Aklinizda olsun.
Kargoya verilince bilgisi ve takip numarasını yolluyorlar.sipariş takip ekranında siparişiniz alındı yazıyor başka birşey yazmıyor. kargoya verildi mi verilmedi mi, tahmini ne zaman verilir ne zaman ulaşır hiç bir bilgi yok. neye göre ne kadar bekleyeceğiz verdiğimiz siparişi?
sipariş takip ekranında siparişiniz alındı yazıyor başka birşey yazmıyor. kargoya verildi mi verilmedi mi, tahmini ne zaman verilir ne zaman ulaşır hiç bir bilgi yok. neye göre ne kadar bekleyeceğiz verdiğimiz siparişi?
ben de yeni kışlık formalardan aldım bir tane. kaza yaptığım için iki kez giyebildim sadece. izlenimlerimi aktarmak istiyorum.
bir kere kumaşı çok kaliteli. içi şardonlu. serin havalarda tek kat olarak giydim ne üşüdüm ne de terledim. ama hava biraz ısınınca hemen terletiyor tabi. buna dikkat etmek lazım. kışın üzerine rüzgarlık ile yeterli gibi duruyor.
kaydırmaz şeridi sadece bel sırt tarafında var. yanlarda ve önlerde yok. forma boyu da normalden biraz kısa bence. hal böyle olunca da yukarıya çok sıyrılıyor. arka taraf tutsa bile yanlarda ve önlerde kaydırmaz şerit olmadığı için buralar yukarıya kayıp arkayı da yukarı çekiyor. sürekli düzeltmek gerekiyor. en büyük sıkıntı bu bence.
ayrıca formanın arkasında ek bir parça var. sitede resimlere dikkatli bakarsanız görürsünüz. bel kısmına ek yapılmış. tam olarak aşağıdaki kısım. buraya ek yapılmasına hiç bir anlam veremedim. ne gerek vardı böyle bir şeye. aldığım forma bedenime tam oturuyor ama bu ek kısmın dikişi yüzünden bu kısım diğer kısımlar kadar esnemiyor o yüzden de göbek kısmından fazla sıkıyor.
213348 dosyayı görüntüle
bunlar dışında kol uzunluğu ve bolluğu tam ideal. fazla sıkı da değil bol da değil. bel kısmını düzeltirlerse mükemmel bir forma olur. onun dışında işçilik ve kumaş kalitesi fiyatını hakediyor bence.