Scudo Sports

Sora Tekstil

Hazır bib short taytlar kaç günde geliyor. Bir ara 15 gün falan diyorlardı.
Mesela şu (link)

Scudo
Sora hakikaten kaliteli yalnız
Jordanred de yaptırdım, afedersin pazar malı gibi yanında.
Üzgünüm jordanred...

Beden olarak boyum 173 kilom 82 iki mağazadan da L hem alt hem üst aldım. Göğüs 105. Dapdar değil, bol hiç değil böyle bir güzel oluyor. Kilo verince de regular fit ayağına giyerim yani.
Jordanred'in L taytı sora'nın L taytına göre bir beden büyük gibi. Sora'nınki daha iyi oldu fit ve boy olarak.

Sevgiler

@asibol

Ben aldım 5 günde elimde oldu 2. gün kargoya verdiler.

• Beğen
Tepkiler: asibol
@Pawcraft Yorumunuzdan tek anladığım jordanred'in kötü olduğu ama detayları vermemişsiniz. Amacım 2 firmayı da övmek ya da yermek değil. Göğüs ölçüsü vermişsiniz ama ne aldınız ne yaptınız belli değil yani dar olmasın bolda olmasın deyip geçmişsiniz. Regular mı yoksa Slim fit mi aldığınız anlaşılmıyor. Sanırım bir firmanın ölçüsüne göre seçip sonra diğerinden de sipariş vermişsiniz uyumsuzluk olmuş gibi geldi.

Not: Sora tayt ve Jordanred forma kullanıyorum.

Sora kaliteli olabilir ama iletişim sıkıntısı var ben mail atmıştım ne arayan ne soran var.

@sadi imren Salı günüydü sanırım taytım ile ilgili iletişim kısmından mesaj atmıştım dün akşam dönüş yaptılar sonra geri döndüğümde 5 dakika sonra diğer cevap geldi biraz sabretmeniz gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Sora Tekstil'e ulaşım için whatsapp kullanmanızı tavsiye ederim. Oradan çok hızlı dönüş yapıyorlar. Yani en azından bende öyle oldu :D

03.09.2019'da sipariş verdiğim linkteki ürün (link) az önce elime ulaştı. Aynı forma gibi arka cepleri yok üzerimde duruşunu sevdim. Kalıbını slim fit gibi duruyor. S beden aldım ben 1.65 boy ve 67 kg ile çekme olmazsa sorunsuz giyebileceğimi düşünüyorum.

Yıllar önce bir Çin sitesinden askılı pedli tayt almıştım. Arkadaşlarla günlük göreceli bir uzun tura çıkmıştık. Söylemesi ayıptır turun yarısında öyle bir çişim gelmişti ki anlatamam. Askılı pedli tayt bu dertten kurtulma çabam sırasında beni baya bir uğraştırmıştı. O gün o pedli taytı ilk ve son giyişim olmuştu.
Sora'dan pedli tayt almak istiyorum ama maalesef Sora'da askısız pedli tayt modeli yok. Askılı pedli tayt kullanan arkadaşlar benim yaşadığım sorunu yaşamıyorlar mı acaba?

Sora tekstilden tayt sipariş ettim. Malesef defolu çıktı. Memnun kalmadım

@Denizci33
Görsel paylaşma şansınız var mı acaba?

uzun süredir takip etmiyordum forumu, bu formalar indirimde 90₺ gözüküyor. geçmişe göre nasıl fiyatları? uygun mu sizce? geçen sene bir indirim olmuştu 50-60₺ civarında satılıyordu diye hatırlıyorum sanki

(link)

@Denizci33

benim de jordanred formam defolu geldi geri yolladım onardılar.
iletişime geçin derim.

@sirrunu
Doğrudur, geçen sene 50-60 TL'den satıldığı oldu. Şimdilerde ise herşeyin fiyatı arttığı gibi formaların da arttı ama 90 TL şu an için uygun görünüyor bence, regular fit olanlardan aldim gayet başarılı.

@amasseia
Evet fiyatlar genel olarak zamlandı, 90₺ piyasaya göre uygun mu diye merak etmiştim.
Bu formalar cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda milli takımın giydiği formalarla aynı mı? Kalite farkı yoktur değil mi?

@sirrunu
Aynısı

Hazır bib short taytlar kaç günde geliyor. Bir ara 15 gün falan diyorlardı.
Mesela şu (link)

Ben siyahindan soyledim. Siparisle elime ulasmasi arasi tam 6 gun.

Kilo 82, Boy 188, beden L. Tam oldu.
Pedin rahatligini daha deneme sansim olmadi. Ama fena durmuyor fiyatina gore.

Benim boy 181 kilo 76-77 Large mı almalıyım bib short tayt'ı?

Geri