Scudo Sports

Sonunda Salcano xrs 030 apex :))

Scudo
@Mert Çelilk

Aldığımda biraz sağlam bir şey olsun istiyorum en azından sora olsa bile 2013 olsun istiyorum.

@Aşkın Şentürk

Bakırköy metin bisiklette gidip gördüm. Ömür boyu kadro garantisi var fakat donanımı çok düşük. Artıları kadro garantisi ve karbon maşa. Başka bir artısı yok. :D ve kadrosu tam performans için tasarlanmamış

@ogulcanislim

Tavsiyede bulunabileceğin 2000 e kadar kadar bir ürün var mı peki ?

kron rocket, focus culebro serisi. Ve sahibindende 2. el bisikletlere bakman. Birisi 1.2 satıyordu 2000 liraya eskişehirde

Focus Culebro serisi uygun değil pek, fiyat olarak çok yukarılara da çıkmak istemiyorum. Bu yolun sonu yok. Bu arada Kron Rocket ın gidon bana itici geldi görüntü de önemli . Trek 1.2 nin sıfır peşin fiyatı 980 euro .

Ben 030 Tiagra buldum bayide 2 bin tl ayırmıştım bisiklet için , Apexi 2100 e kadar indirmişti arkadaş . Gittik geldik araştırdım biraz. İlk yol bisikleti için bu kadar fazla dedim ve düşürdüm , 88-16 yı gördüm tasarım olarak hoşuma gitti mavisi , 2300 setten bile düşük parçalar var üzerinde ve 1500 tl civarında. Madem başlangıç arıyorum sora olmasın 2300 de olur deyip sedona 601 i gördüm çok iyi tasarımıyla. 1100 Tl. 1 Haftaya kadar Mersine dönünce alacağım

Bir salcanoya 60 küsür cevap. Hala bisiklet ortada yok, nasıl bir iş ise artık.

@mehmetsunu

Hocam siparisi verdik bisiklet gelmedi ne yapalim, ama guzel paylasimlar oldu en azindan.Seni rahatsiz ediyorsa sikayette bulunma hakkin var.

@mehmetsunu

Salcano alanları forumdan atmak lazım :D

@Aşkın Şentürk

Kron rocket in gidonunun itici gelmesinin sebebi fren kollarının çok aşağıda olması onu istediğiniz kadar yukarı çıkarabilirsiniz. Nerede 1.2 nin fiyatı 980 eu bilgi verebilir misiniz

bianchi slr 500, carraro 032, lapierre Audacio 200 bakabilirsiniz

@ogulcanislim

Sedona 611 2013 ile 2012 aynı fiyattalar ama 2013 de içime yattı farketmez ikisinin de 50 kadrosu var :)

Geri