Scudo Sports

Sonunda Salcano xrs 030 apex :))

Arkadaslar uzulerek soyluyorum, az once deveyuku.com dan Merve Hanim dan cevap geldi sto klarinda yokmus.

Scudo
Arkadaşlar Salcano yu arıyorum açmıyorlar telefonları xrs 030 ların yeni üretimi bu yıl içerisinde 2013 olarak 1 seri daha çıkacak mı yoksa direk eylül sonu gibi 2014 olarak mı çıkacak diye soracaktım. Eğer Salcano dan bir umut alamazsam, Decathlon dan Btwin Triban 5 2013 ü almayı düşünüyorum . (link)
Ömür boyu garantisi olduğundan cazip geldi ve Decathlon daki Alkan KOCA sağolsun bana çok yardımcı oldu ki hala da devam ediyor sizlerin görüşü nedir bu ürün için, evet apex sistemden sora sistem e düştüm ama zamanla parçaları yenilerim. Fiyat da düştü tabi ki. Ürünün TR Decathlon fiyatı muhtemelen 1300 lira . Alkan ürünün geleceğini söyledi. Sizlerde görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum.

2013 Sora'da değişiklik yapıldı ve yapı olarak Tiagra'ya benzedi. Bu açıdan nispeten de olsa sınıf atladı Sora. Giriş için sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sedona 601'e oranla daha mantıklı duruyor. 601 her ne kadar daha alımlı dursa da, 2300 ve Sora karışımı olduğundan cazibesini yitiriyor. Görebildiğim kadarıyla Triban'da Sora set var. 2013 sistem kullanılıyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum. Emin değilim ama Orbea üretiyordu sanırım bu bisikletleri. Öyle olmasa bile belli bir garanti sunuluyor ki yerli markaların bazıları bu kadar arkasında değil ürünlerinin.

@ahmetcan44
Öncelikle yorumunuzu esirgemediğiniz ve bilgilerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Ben de Btwin in Fransa da en çok kullanılan bisiklet markaları arasında olduğunu duymuştum merak sardık yine, yeni başka bir makineye ama hadi bakalım :D

Ben ikinci el diyorum. :) 2012 Apex'i 1500'e aldım, tertemiz. Daha ne ilanlar düşüyor, günlük takip edersen, hem daha donanımlı, hem de daha iyi kadro yapısına sahip bisikletlere denk geleceksin.

Yok illa sıfır dersen de, Triban şimdilik mantıklı duruyor. :)

fiyatı iyiymiş iki aylık maaşım iki ay aç kalırsam alabilirim iki ay boş tabakları kaşıkları yiyerek yaşarım artık bununla sokağa çıkamam boyası cizilse 100 tl neyse hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: alper yazıcı
Aşkın Bey;

Yol bisikleti tavsiyesi ile alakalı bir konu açmanızı tavsiye ediyorum. Bütçenizi belirtin. Bende oraya cevap yazayım.

Btwin almayın. Decatlonda gördüğüm kadarıyla para vermeye değer bisiketler değil. Elbet kullanırsınız ancak paranızla daha iyisini alabilme şansınız varken akıllı bir seçim olmaz.

• Beğen
@Tuncay Üner
Tuncay Hocam daha once bu secim konusu hakkinda 1 den cok konu actigim ve yaklasik 2 yildir bir bisikleti alamadigim icin konu acmaya da soru sormaya da ben de utanir oldum.

• Beğen
@BF Okuru

2 gün önce 19 inç olan,aynı zamanda son olan bisikleti satmışlar malesef :(

Btwin Triban 5 black TR de yokmuş muhtemelen gelmeyecek. Sedona 611 e baktım . TR deki tüm Sedona satış bayilerine e-mail attım yaklaşık 2.5 yıldır bisiklet seçimi konusunda araştırıyorum . Bu yüzden aldığım üründe sorun yaşamak istemiyorum. Trek 1.2 yi de sordum ama kompenentleri düşük geliyor bana parasına göre 980 euro dediler gerçi ben biraz daha düşürürüm ama arka planda şuan benim için. Sizler ne dersiniz bilmem TREK arka plana atılmayacak bir marka mı dersiniz ? Yoksa 1.2 atılabilir mi dersiniz ?

611'i elemendeki dusunceni sorabilirmiyim acaba bende yol bisikleti arastiriyorum.
specialized allez dusunuyorum bende 2000 civari.
sedona 611'e bu fiyata kararsiz kaldim acikcasi.

@cagkan dur

Ben 611 i elemedim sadece yok diye ama 3 urun arasinda kaldim . Yolun sonu yakın.

Sedonadan uzak durun bence, kadro deseniz yok parça deseniz yok 2 sinden birinin olmasi şart.. onun yerine speciliazed, trek, scott alıp ilerde parça yükseltmek daha mantikli.. Bende hala arayistayim yurt dışı imkaniniz varsa kullanmanizi tavsiye ederim almanyadan scott s10 u 750 euroya alan arkadas vardı :D

@Musa S.

Parça yükseltmek dahada sıkıntı . 2 bin tl ye alacağınız yabancı marka bisiklette 2300 veya Sora set vardır. Bunu Salcanolardaki gibi Apex veya tiagraya yükseltmeye kalksanız 1000 tl yi aşkın masraf olacak. Kadronuzu değiştirmek isteyebilirsiniz belki diye düşünüyorum. Elinizdekini satıp + koyarak yeni bisiklet almak daha mantıklı. Veya şimdiden donanımlı bisiklet almak.

@Mert Çelilk

Demek istediğimi anlayamamışsınız, eleştirdiğim model sedona 611 ve onda da sora set var, aynı fiyata yazdığım markalardan sora setli bir bisiklet alması daha iyidir onu belirttim..

@Musa S.

Tartışma amaçlı algılamayın kesinlikle Sedonanın etiketi 1850 tl sanırım. Diğer markalardan Specialized Allez C2 var bildiğim kadarıyla en düşük model 2300 set 2100TL gibi bir fiyatı var (Sora 2600 TL ) , Scottlarda Speedster S50 var 2200 TL 2300 set aynı şekilde , Cannondalenin ülkemizde en düşük Sora setli modeli vardı sanırım o da 2500 tl yi aşkın fiyatta .. Yani aradaki farka Tiagra sete geçilebilir neredeyse. 2013 sora setin tiagraya yaklaştığınıda öğrendim . Bence Sedona kötü alternatif değil :)

Geri