Scudo Sports

Sonunda geldi Canyon

agirlik farki karbonun islenme turunden kaynaklaniyor. 2 kadro da farkli karbon islemesine tabii tutuluyor. tunc bey in son cumlesi farki ozetliyor. CF SLX 790 gr. agirlikta CF SL 940 gr. agirlikta.

@tunç tuncay

konfor hakkinda yorum yapabilirim: eger ellerin kucukse chorus da daha rahat edersin (ellerin buyukse ek bir aparatla sorun giderilebiliyor), ultegra elleri buyuk olanlar icin daha uygun.
NOT: TR de aktifpedal campagnolo urunleri satiyor.
@Volkan Yazıcı

Scudo
Bilgi ve açıklama için teşekkürler campagnola malzemeler ile ilgili hiç bir bilgim yoktu ilgilenen arkadaş için yardımcı olur umarım.

neticeyi kendi adıma özetleyecek olursam almaya değer bir marka ve bisikletleri diyebiliriim :)

bisiklet alacak arkadaslar, bilginiz olsun : campagnolo-shimano-sram her firmanin vites degistirme yontemleri farklidir. once size hangi vites degistirme sekli uygun onu belirleyin. ona gore karar verin. sonra bisiklet sporunda sogumayin.

Merhaba arkadaşlar,

Şöyle bir sorum var; ben internetten şipariş verip Belçikaya göndereceğim bisikleti, oradan arkadaşım uçak ile buraya getirecek.

Sizin de dediğiniz gibi Belçika çıkışında, Türkiye'ye götürdüğümüzü onaylatırsak yine alabilir miyiz oraya ödediğimiz vergiyi.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu durumda teslim adresi arkadaşınız adına ama fatura sizin adınıza düzenleniyor ve export sertifikası isterseniz onaylatmanız durumunda alabilirsiniz.

@tunç tuncay

Fatura kimin adına düzenlenirse daha garanti olur acaba. Gerekirse faturayı da onun adına kestirebilirim.

Arkadaşın türk vatandaşı ise olur ve onun adına bir banka hesabına yatırırlar oda sana yollar tabiki daha garanti olur

AB vatandaşlığı da var arkadaşımın o yüzden sorun çıkabilir sanırım..

Sanmam türk pasaportu ile çıkış yaparsa sorun olmayabilir ama bu detayı arkadaşınız daha iyi biliyordur sanırım

Evet arkadaşlar yeni bisikleti yenileme çalışmaları sürüyor , bu bisiklet tutkusu böyle bişi işte neyse siparişe dilen ve alınan malzemeleri paylaşmak istedim şu an kimi yolda kimi gelecek bisiklete takılınca son halini tekrar paylaşcağım ama şimdiden parçaları huzurlarınıza sunmak istedim. Bende sabırsızlanıyorum parçalar için ya bakalım bekleyelim.
ilk olarak jantlar değişiyor easton ec90 aero55 olacaklar
(link)
daha sonra sele prologo x10cpc olacak
(link)
pedal look keo blade 2
(link)
gidon boğazı ritchet c260 ud carbon
(link)
kablolar jagwire elite link red
(link)

bakalım parçalar gelip takılınca nasıl bişey çıkacak ortaya ...

Merhaba hocam bisikletiniz gayet güzel maşaallah ama daha canlı görmek nasip olmadı,çok sürmüyorsunuz herhalde:) Neyse,profil jant takacağınıza göre önceden kullanmışsınızdır herhalde.Ben de kullandım bir ara 50mm ama bisikletten soğudum resmen,ilk işim ön jantı değiştirmek oldu normal bir jantla.Sizin için sıkıntı yaratmayacak mı bu jantlar,yaratmayacaksa taktiği nedir bu işin acep?

valla zaten profil jant seti var mevcuttada model yenilicem. taktik idman bu işte bide çok yokuşlu yollarda çıkış için profil önermiyorlar ama bu yeni jantı tırmanışda da denemek istiyorım çünkü açıklamasında tırmanış jantı kadar hafif diyor baktım 1350 gr sanırım. ama düzde vazgeçilmez profil devri aldımı gidiyor ama iyi bisikletin hakkı bol idmanla veriliyor aslında çok biniyorum ama her seyahat halinde olduğumdan ben nerde bisiklet orda oluyor gittiğim yerde biniyorum en son samsun sonra danimarkada bindim bolca. şu an brezilyadayım buraya getirmedim ama 1,5 ay sonra çorluda binmeye devam etcem arada evimde olunca ankarada da eryamandan ayaşa gidip geliyorum ama tabi nadiren oluyor bu ara işlerim yoğun

• Beğen
Tepkiler: Ali.K
bu makina ateş eder, dikkat edin :)

yeni halini alınca bence daha neler neler yapacak :) tüm yorumlar ve iyi dilekler için çok teşekkür ederim.

Çok güzel bir bisiklet. Kazasız, belasız, güzel günlerde kullanın...

Hayırlı olsun ritçi nin bu boğaZı adama bisiklet aldırır süper yapmış adamlar [emoji2][emoji2][emoji2]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Uzun uğraş ve araştırma sonunda almanyada satan 2 dükkana ulaştım 1.1/8 yaygın ama 1.1/4 steerer çapı çok nadir bulunuyo onun için zaten adamlar boğazı bi bisiklet parasına satıyolar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İyi günler de bolca pedal dilerim. :)

Geri