Scudo Sports

Sonunda bu da oldu, kurşun sıktılar.

geçmiş olsun, bugünkü gezimizde bizde tatsız olaylar yaşadık ama sizinki daha bir vahim, yada asıl vahim olan toplumumuzun eski hoşgörüsü mü demeliyim bilemedim

Scudo
yuh ebesinin... demek geliyor içimden çok büyük geçmiş olsun silahlar kuru sıkıdır büyük ihtimalle yani sanırım

Cok gecmıs olsun. allah korumus resmen. ınsallah yakalanırlar ve gereklı cezayı fazlasıyla alırlar...

Allah korumuş. Büyük geçmişler olsun kardeşim.
Allah bunu yapanların cezasını verir umarım kii hem de bir an önce.
O sıralarda modesa kamera veya alışveriş merkezlerinin veya dükkanların kameraları yok mu acaba ? Vardır muhakkak ya İzmir gibi bir yerde.

Çevredeki var olan tüm magazaların veya iş yerlerinin ve mobesa kameralarının incelenmesini istediğine dair dilekçe verdin dimi ? Adli yöne de taşınması gerekiyo ki zaten de öyle olmuş. İnşallah bir sonuç çıkar.

geçmiş olsun...anlaşılır gibi değil...peşini bırakmayın...yerel gazetelere de olayı bildirin derim...gerekirse dikkat çekmek için izmirli bisiklet gruplarıyla eylem yapmanızı tavsiye ederim...
gelişmelerden haberdar edin lütfen...bisikletten vazgeçmeyin, pes edersek meydan bu hasta ruhlulara kalacak

• Beğen
Tepkiler: ilyasss
Bu nedir böyle, ne oluyor bu kendilerini bilmezlere umarım cezasını en ağır şekilde çeker.Ne mutlu ki sizde bi yaralanma yok,çok çok geçmiş olsun,Allah tüm bisikletci camiasını bu tür olaylardan korusun.

• Beğen
Tepkiler: Berkay Çolak
Çok geçmiş olsun. Bizim de dün yaptığımız 4-5 kişi Antalya-Side yolunda sabah 9 gibi Manavgat'a 17km kala Motorlunun teki dibimizden geçerken koluma yumruk atmaya kalktı tabi ki o an refleks olarak dirsek attım haliyle ancak arkadan yokuş yukarı yolda basmama rağmen yakalayamadım erkeksen in motorundan cart-curt tehtid sonucu kaçmayı tercihler ve bu gibi insan dışı ki kendilerine hayvan kelimesi bile layık olmayan canlılar yüzünden bir çok insan şikayetçi. Bunun sebebinin insanların cahilliği ve bisikleti, bisikletçileri tanımamasına bağlıyorum ki eğer böyle bir durum olsa bile bu cahillikle yine saygısızca davranıp hareketlerinde bir değişme olmayacağı kanaatindeyim.Ama en azından bu bilince sahip olan kişiler biraz daha saygı gösterebilir.
Saygılar.

geçmiş olsun kardeş ama afedersin bu forumda küfür edeni yasklıyorlarmı

adam öldürmeye teşebbüs,yapılması gereken belli.peşini hiç bırakmayın.gereken cezayı alması için elinizden geleni yapın.büyük geçmiş olsun.bu insan bisiklet süren bir insana ateş ediyorsa normal insanlar da tehlike altındadır.

arkadaşlar biraz da kendimize batıralım çuvaldızı. neden bu kadar kibarız? demokrasilerde tarihin her sayfasında hak = güç olmuştur. böyle olursak tabi saldırırlar kusura bakmayın. biraz bizim de agresif olmamız lazım bu tür insanlara karşı, çünkü ancak bundan anlıyorlar. karakola gitmek falan kesmez bunları, arkadaş plakayı versin izmirde oturanlar toplanıp bir güzel dağıtsın arabayı ve eylemi gerçekleştiren şahsı.

bir kaç arkadaşımızın da dediği gibi kurusıkı olma ihtimali yüksek fakat bu olayın çirkinliğini zerre kadar azaltmaz o ayrı konu. . . bu arada büyük geçmiş olsun . . .
bu olaydan çok daha küçük çaplısı gelmişti başıma bir şahin arabanın içinden sollarken koluma eliyle vurup gitmişti ş.sizin biri baya bi saydırdım ama nafile tabi . . .sizin olaya zaten yorum bile yapılacak durum kalmamış inanın insanın isyan edesi geliyor . . . tekrar çok geçmiş olsun . . .

tüm forum dostlarına teşekkürler,
tüm bisiklet dostlarına teşekkürler,
yorum yazan ve yazmayan tüm üyelere teşekkürler,bana teselli verdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.
şuan itibari ile bir gelişme yok,eğer olursa yazacağım.
bisiklet üzerinde şimdiye kadar fiziki ve sözlü saldırıya uğramıştım ama bu silah olayı beni iyice etkiledi.
iki bisikletime bakıyorum onlarda bana bakıyor.
büyüklerimiz derler ya, "nerede o eski bayramlar"
şimdi ben bunu değiştiriyorum, "nerede o eski toplumumuz"
yaşam kalitesi artıkça,teknoloji en üst seviyelere geldikçe güzelim yurdumda insanlık aşağı doğru ilerliyor.
Allah tüm bisikletçileri,iki ayaklı hayvanlardan ve kör kurşundan korusun,saygılarımla.

Bisiklete binmemeyi nniye düşündünüz ki, o buna sebep olmadı, hatta size birçok şeyde katan odur. Buna sebep olan türkiyemiz gerizekalı embesil beyinli, insanları kaale almayan gerzekleridir. Boşverin benim başıma bu gelmedi çok şükür ama bir araç taafından istene istene sıkıştırıldım. O silah kuru sıkıdır emin olun kimse eline öyle kolay tabanca alamaz filmlerdeki gibi, kuru sıkının sahibide demek akıl hastasıymış bu yüzden gerçek silah olsa bile ruhsatlı olması çoook zor hatta imkansız. Pisilk erifler. Meyve veren ağaç taşlanır. Benim yanımdan da çokça öyle motorlu embesil geçti, tam yanımdan geçerken gazı kökleyip ödümü patlatmaya incitmeye çalışan çok insan var. Hepsi gerizekalı hepsinin hakkettiği tekj yer cehennmein dibi.

enseyi karartmayın...bisikletten vazgeçmeyin...zalimlerden, ruhsuzlardan korkulup çekilinseydi...ne kültür ne hayat olurdu...olayın peşini bırakmayın. bulunmamaları mümkün değil...polislerin ihmal etmesine izin vermeyin derim...

geçmiş olsun..dikkat etmek gerek.bunun için geçerli değil ama yakın münakaşada herzamn bibergazı taşımanızı tavsiye ederim.

çok geçmiş olsun.. ben de bisiklet sürerken sürekli bana laf atan 1-2 kişi çıkıyor, gerçekten kafaya kask takım ele eldiven giyince uzaylıymışız gibi bakıyorlar, biz toplum olarak böyle devam edersek biyere varamayız..

Geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda yakalanıp gerekli olan cezayı alırlar.

Timur Abi geçmiş olsun. Yaşadığınız bu olay resmen cinayete teşebbüs. İnşallah bu olayın failleri yakalanır da en ağır cezayı alır.

Geri