Scudo Sports

Sonunda aldım bisikleti!

@Barış Onur

Eğer sorunu doğru anladıysam şunu mu dediniz, zincir birinci dişlideyken arttırıcı 2. dişlide görünüyor. aynı şeyi mi düşündük acaba. eğer buysa, nedeni tamamen benim viteslerle oynamamdan kaynaklanıyor :D mekanizmanın nasıl çalıştığını anlamaya çalışırken sanırım vitesi düzeltmeyi unutmuşum :D

@Gökhan SÜMER
Çok teşekkür ederim biraz kullandıktan sonra jant setini değiştirmeyi düşünüyorum zamanla çok masraflı olmayan şeylerle daha güzel bir hale getiririm umarım. :)

@Ahmet AKÇA
Sana da hayırlı olsun o zaman ne sipariş ettin ? :)

Scudo
Aynen yandaki dişliyle aynı hizada gözüküyormuş. Sıkıntı yok demek ki.

http://content.bikeroar.com/system/content/000/079/057/med/upper_limit_alignment.png?1371773620

Sedona 610 1235 TL ,bende yol bisikleti konusunda yeniyim bakalım shim. claris kullanmak nasıl olcak :D Ha bide kimi yol bisikleti kullananlar:"Bisikletler ikiye ayrılır;yol bisikleti ve diğerleri..." der.peki ilk izlenimlerine dayanarak sen ne dersin gerçekten öylemi ?? :D

@Ahmet AKÇA

Ben claris kullaniyorum. Cok memnunum. Basparmaktan kontrollu kollardan cok daha rahat kullanimi var. ve 2013 eski soralardan daha performansli

• Beğen
Tepkiler: Ahmet AKÇA
@Barış Onur

hatta sürerken zincirin ses çıkardığını görünce farkedip düzelttim :D

@Ahmet AKÇA

hayırlı olsun renkleri harika o bisikletin, kazasız belasız günlerde kullanırsınız umarım :)
bence yol bisikleti dedikleri şey gelmiş geçmiş en büyük icatlardan biri :D bisikletin geldiği zaman sende göreceksin pedalı çevirmeye başladığın an, titreşimleri gidon bandında hissetmeye başladığın an cidden farklı olduğunu anlıyorsun :)

@Ahmet O

evet 3400 sora dan daha iyiymiş, ben de öyle okudum(3400 SORA için)

@Ozan Temel

cevabını okuduğumda gerçekten tüylerim diken diken oldu :D dahada heycanlandım :D 10 küsür gün var,zaman zor geçiyo :D
Peki bişey daha sorcam bisiklet altında küçük görünüyo mu ? hani boyun uzun ya benimde boyum 190 aldığım kadro 56 cm Türkiyede o paraya 58-60 bulmak kolay değil malesef...

• Beğen
Tepkiler: Ozan T
vélo BTWIN

vélo Triban :).Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Ozan T
hayırlı olsun, güle güle sürün bisikletinizi :) ben de yakın zamanda yol bisikleti almak istiyorum, bütçem 1000 tl. triban 3 ve bianchi slr 400 arasında kararsızdım ama decahtlon Ankara mağazasında triban yok ve gelmeyecekmiş :( siz nereden aldınız acaba ?

@erphan
çok teşekkür ederim, ben istanbul forum decathlondan aldım bisikleti. gelmeyecek felan diyorlar ama belli de olmuyor açıkçası. bana da bu sezon triban 5 gelmeyecek dediler geldi.

@Ahmet AKÇA

açıkçası küçük durmuyor tam uyuyor desem yeridir. :) senin için problem olacağını zannetmiyorum en azından yokuşları daha rahat çıkarsın :D

Hayırlı olsun şu ana kadar bisikletinizle ilgili neler söyleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Lostcros
Geri