Scudo Sports

Carraro Big 929 HD | 2014

Bugün bende baktim almak istiyorum ama kafam karışık bir çok model baktım fiyatına göre en iyisi bu bisikletnizden memnun musunuz + lari - leri nedir birde boy kaç sizin deneme fırsatım olmayacak en azından kıyaslama yapayım :)

Scudo
@Özgür Ergün

Geç cevap verdiğim için öncelikle kusura bakmayın Özgür bey. Şimdi şöyle anlatayım size. Şehir içi kullanacaksanız ve uzun yol yapacaksanız kesinlikle şehir bisikleti öneririm. Carraro Big 929 almak yerine Carraro Sportive 227 alabilirsiniz yaklaşık aynı fiyat. Neden böyle söyledim, şimdi buna gelelim. Carraro Big 929 adlı bisikletin gidonu alçak boyum 1.82 ve seleyi ayarlarken bana uygun olan pozisyon gidonun üstünde kalıyor hal böyle olunca uzun yolda bele ve boyuna çok yük biniyor ve bel ve boyun ağrıları kaçınılmaz oluyor ayrıca bir yerden sonra dayanılmaz oluyor öyle söyleyeyim. Bu derece ileri seviye ilk bisikletim olduğu için başka konular için diğer bisikletler ile kıyaslama yapamayacağım ama bu sorunu göz önünde bulundurursanız şehir bisikletlerine yönelin ama problem değil derseniz ki ben bisikletin diğer her şeyinden memnunum yanlız yazın sıcaklarda mecburen lastiği inceltmek gerekecek :) Sağlıcakla kalın...

bisikletin net ağırlığını paylaşabilir misiniz ?

hayırlı olsun kilometre saatini nasıl boğaza taktınız aynı saatten bende de var da onu için sordum iyi günler

Çok güzel bisiklet. Kazasız belasiz ;)

Çok güzel bisiklet. Kazasız belasiz ;)

Geri