fatihaydın
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 340
- Bisiklet
- Look
iyi günler herkese.yaklaşık 2 ay önce araştırmalarımı tamamlayıp max 650 tl verebileceğim bir bisiklet arıyordum sonunda kron tourer sport u buldum ve almaya karar verdim fakat bisikletin bana 1 ay sonra 13 mayısta(6 gün sonra) gelebileceğini söylediler tamam diyerek beklemeye başladım ve bugün net tarihi ve ince detayları belirlemeye gittiğimde ay sonu geleceğini söylerdiler.ay sonuna kadar beklemem çok zor turlar ve antrenmanlar var fakat bütçem max 650 tl bana bu bütçede kron tourer ile aynı seviyede ya da daha üstü bi bisiklet önerebilirseniz sevinirim arkadaşlar çamurluk bagaj vb ağırlık yapan parçaları kulanmayı düşünmüyorum ben onlar olmazsa bisiklette daha iyi olur...
bu kron tourer sport (630 tl ye alıyorum)
(link)
bu bisikletçimin bana önerdiği salcano(bunun hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum..700 tl ye alıyorum)
(link)
evet arkadaşlar sizlerin yorumlarını bekliyorum artık 2012 teknolojisinde hiç bir marka belli kalitenin altında kadro üretmiyor fakat yinede kadro haricinde parçalarında belli kalitede olmasını istiyorum bu yüzden sizlere açtım konuyu yardımlarınızı bekliyorum...
bu kron tourer sport (630 tl ye alıyorum)
(link)
bu bisikletçimin bana önerdiği salcano(bunun hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum..700 tl ye alıyorum)
(link)
evet arkadaşlar sizlerin yorumlarını bekliyorum artık 2012 teknolojisinde hiç bir marka belli kalitenin altında kadro üretmiyor fakat yinede kadro haricinde parçalarında belli kalitede olmasını istiyorum bu yüzden sizlere açtım konuyu yardımlarınızı bekliyorum...