Scudo Sports

son dakika süprizi !!!

fatihaydın

Forum Bağımlısı
Tepki
340
Bisiklet
Look
iyi günler herkese.yaklaşık 2 ay önce araştırmalarımı tamamlayıp max 650 tl verebileceğim bir bisiklet arıyordum sonunda kron tourer sport u buldum ve almaya karar verdim fakat bisikletin bana 1 ay sonra 13 mayısta(6 gün sonra) gelebileceğini söylediler tamam diyerek beklemeye başladım ve bugün net tarihi ve ince detayları belirlemeye gittiğimde ay sonu geleceğini söylerdiler.ay sonuna kadar beklemem çok zor turlar ve antrenmanlar var fakat bütçem max 650 tl bana bu bütçede kron tourer ile aynı seviyede ya da daha üstü bi bisiklet önerebilirseniz sevinirim arkadaşlar çamurluk bagaj vb ağırlık yapan parçaları kulanmayı düşünmüyorum ben onlar olmazsa bisiklette daha iyi olur...

bu kron tourer sport (630 tl ye alıyorum)

(link)

bu bisikletçimin bana önerdiği salcano(bunun hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum..700 tl ye alıyorum)

(link)

evet arkadaşlar sizlerin yorumlarını bekliyorum artık 2012 teknolojisinde hiç bir marka belli kalitenin altında kadro üretmiyor fakat yinede kadro haricinde parçalarında belli kalitede olmasını istiyorum bu yüzden sizlere açtım konuyu yardımlarınızı bekliyorum...

Scudo
@fatihaydın

yanıldığınızı düşünüyorum, Salcanoların kadroları asla bir Trek, Scott, Cannondale, Specialized vs markaların kadroları gibi olamaz. Bu gibi markalar kadrolarını üretirken bu işe milyon dolarlar akıtıp en güncel teknolojileri kullanarak ve en üst seviyede testler yaparak üretmektedir. Ayrıca bu testler neticesinde bisikletlerinde kadronun yapısına ve kullanım amacına uygun donanımlar kullanmaktadırlar. Öyle sallapati kadro-donanım kombinasyonları bu tür markalarda olmaz. Dolayısıyla kadro kalitesi donanımın da performansını etkiler. Cannondale'deki bir Acera sistem ile TR de satılan Bianchilerdeki Acera sistemin ne ömrü aynı olur ne de performansı.

Tabi bisikleti alacak olan sizsiniz ve biz size sadece naçizane önerilerde bulunabiliriz. Benim size önerim, bütçenizi çok az daha zorlayabilirseniz şu bisiklet olabilir..

(link)

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
eğer salcanoyu dediğiniz fiyata alabiliyosanız alın derim..

• Beğen
@Oguzhan.Pilgir

söylediğinizde sonuna kadar haklısınız tabiki bahsettiğiniz markalar kadar kaliteli değil benim anlatmak istediğim mesela trek 10 üzerinden 9 alıyosa salcano da 7 alıyodur ama ikiside 5 in altında kalitede üretmiyordur gibi bi düşüncem vardı belki yanılıyorumdur.bisiklet öneriniz içinde teşekkür ederim bütçemi 800 tl ye çekebildim fakat 499 euro biraz fazla aşıyor beni üniversite öğrencisi olduğum için o kadar açılmam zor fakat 800 tl ye uygun bir şeyler önerebilirseniz bana gerçekten çok yardımcı olmuş olursunuz iyi günler tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
2. el almayı düşünmüştüm fakat bisiklet ilk bisikletim olacak 2. el konusunda pek tecrübem yok malesef scoot trek cannondale specialized ya da bunlar gibi iyi markaların 800 tl ye uygun bisikletleri yok mu hiç önerebileceğiniz.ve linkte gösterdiğim iki model hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

@bülent samsunlu

evet dediğim fiyata alabiliyorum fakat malesef bugün öğrendiğim üzere 2 ay beklemem gerekiyor onun gelmesi içinde.bi hayır var bu işte de ama bi türlü anlayamadım hep bi sorun...

istanbulda değil misiniz? gidin bir salcona bayisine pazarlıkla çok rahat city sportun 24vs ni 700tl altına alabilirsiniz. kron toureri salla gitsin.

• Beğen
Alacaksanız bisikletcim.com'dan almayın derim çünkü forumda bisikletcim.com ile ilgili olumlu bi yazı okumadım bugüne kadar. Ya yanlış ürün yolluyolar ya da ödeme şekillerinde bi hata oluşuyo veya eksik ürün yolluyolar...

• Beğen
@Berk Mercancı

uyarınız için teşekkür ederim aldıktan sonra madur olmaktansa hiç böle yerlere bulaşmamak daha iyi...

• Beğen
Tepkiler: Berk Mercancı
Fatih abim bisikleti bugün almış bulunmaktadır.Ben okuldan gelirken tesadüfen evin önünde karşılaştık oda yeni geliyormuş :) Markası GT Traffic 4.0.İlk fotoğrafı ben yüklüyorum diğerleri için Fatih abim konu açıcak en kısa zamanda...

http://f1205.hizliresim.com/x/c/5p6h5.jpg

Geri