Scudo Sports

Sol diz kapağında şiddetli acı

@cazci

Çinko kelimesini görünce tombala oyunu ile konuyu yeterince kirleten biri olarak daha fazla yazmamanda fayda olur.

Scudo
Suan ilaçlarımı kullanıyorum tam 15 gün bisiklet sürmeyeceğim. bikefitte yaptıracagım Bakalım ilerleme nasıl olacak iki hafta sonra tekrar konuyu hortlatırım :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@emirozturk

Ortopedik hastalıklarda iyileşme süreci yavaş oluyor. Acele etmeden tedavine devam etmelisin.

@emirozturk
merakla bekliyor olacağım. ;)

Herkese merhabalar 12 gündür ilaçları kullanıyorum müthiş bir şekilde azalma yaşıyorum acıda trainerda 5 dk duramazken 25 dakika bana mısın demiyor( sonrasınıda basarım ama korkuyorum henüz değil :) ) Bakalım tedavi olumlu yönde ilerliyor . acı farklı yerlere dağılıyor sanki yanma hissiyatida gitti :) Perşembe günü de çapadan spor hekimiyle görüşmemiz var yine bilgilendireceğim :)

@emirozturk
Umarım tedavi süreciniz olumlu bir şekilde ilerler ve maksimum verimi alırsınız. Diz eklemi rahatsızlıkları ihmal edilmemesi gereken önemli bir hastalık grubudur. Uzman tavsiyelerine ehemmiyet verilmemesi halinde özellikle ileriki yaşlarda daha ciddi sonuçlar doğurabilir. Şimdiden geçmiş olsun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@emirozturk
Adınıza çok sevindim. Bisiklet sporu boyunca vitamin bence alabilirsiniz bunuda doktordan teyit edin bence. Nede olsa sürekli bisiklet sürüyoruz. Dizlerde sıvı kaybı kıkırdaklarda deformasyon olmasın

@emirozturk

Benzer bir problemden ötürü konuyu tekrar gün yüzüne çıkartmak istedim. Baya uzun bir süreç geçmiştir üzerinden artık, son durumlar nedir acaba?

Geri