Scudo Sports

Sokak köpeklerini neden toplamıyorlar?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
20200620_080116.jpg
20200620_080116.jpg
Bu resimde birtanesi benden korkup kaçınca hepsi kacmaya başladı.

Güzel bir noktaya değinmişsiniz.
Evet büyük ihtimalle sürü lideri önce kaçan. Çoğunlukla sürü lideri saldırınca diğerleri de saldırmaya başlıyor. Kurt gibi, değil mi..

Scudo
@yenhesa yok valla köpeklerle senelerdir hasir nesir olan birisi olarak kacanin sürü lideri olmadığına eminim. Saldirsalardi mm yerimden kıpırdamazdım kalibimi basarim ki 15 sn sonra kuyruklarini sallayarak kendilerini sevdirmeye geleceklerdir.

Ne kadar eminsiniz kendinizden, bayıldım. Keşke ben de bu kadar emin olabilsem herşeyde. Saniyesi saniyesine bile veriyorsunuz. Vallahi bravo @trainspotting35

@yenhesa oraya çöp atan insanları uyardigimda %90 ının bana karsilik verip dayilanacagindan ne kadar eminsem kopeklerden de o kadar eminim. Bunlar hep tecrübe. Yasiniz kac bilmiyorum ama 40 lara gelince sizin de bol bol tecrübeniz olur inşallah.

@yenhesa Siz siz olun köpek konusunda emin olmamaya, korkmaya devam edin, korku hayat kurtarır...

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
@a.gul29 sanki köpek adamın gibi. Kızı alacağına köpeği alıyor. Ve köpek adamın elinde gayet uysal

@trainspotting35 benden size bir kardeş tavsiyesi. Siz yine de öyle kalıbınızı basmayın herşeye. Kalıbınızın adamı değilseniz sıkıntı çıkmasın. 👍

@trainspotting35 benden size bir kardeş tavsiyesi. Siz yine de öyle kalıbınızı basmayın herşeye. Kalıbınızın adamı değilseniz sıkıntı çıkmasın. 👍

@trainspotting35 gibi İnanılmaz zeki, vizyonlu, naif, nezaket sahibi, merhametli, vicdanlı, yardımsever, duyarlı, cesur bir adamı sığdırabileceğimiz bir kalıp mı var ki?

@HakanAydn Ah yine geldi. İki kelime yazımdan psikanaliz yapan biri. Nasıl da emin bu da köpekten korktuğumdan. Açıkçası sizin ne düşündüğünüz umrumda bile değil.
Ben köpeklerin yaratabileceği olası kazalardan (maddi manevi) gayet rasyonel bir şekilde analiz yaparak çekiniyorum. Sizin gibi emosyonel düşünce yapısındaki kişilerin bunu ısrarla anlamamak istememesi ve bunu korku olarak adlandırması gayet doğal. Bisiklet sürerken başıboş hayvan tehlikesi olmasın istiyorum; ve benden çok tüm bisiklet sürenler için istiyorum bunu. 7 yaşındaki kızdan 77 yaşındaki dedeye kadar.

@yenhesa yukaridaki cumlemde kalibimi basarim dememisim ama boyum 1.68 cok kalipli bir insan degilim netekim kalıbın boyla değil empatiyle, merhametle, sevgiyle, saygiyla olacağını düşünürüm o bakımdan kalıplı bir adam sayılırım. Dunya da iki tane net cizgisi olan hayvana saldirmak itlaf edelim demek o kadar kolayken (kopek ya saldirir ya saldirmaz) sizi görünce şişe atan, bagiran, yerleri mahveden, bicaklayan, küfür eden hatta oraya bisiklet yolu olmasin diyen insanlara kinininizi kusmanizi tavsiye ederim.

@yenhesa Ya ben köpekten korkarım, hiçbir anlamda yüklemem buna...Neyse..Kusura bakmayın...Bende sayın @trainspotting35 gibi bir insanım..😁..O nunda fikri var benimde...Kimse kimseyle yarışmıyor, dikte ettirmeye çalışmıyor..Pardon @hamlet2006 i unutmuştum..🤣..
Amacım sizi irrite ederek kendimden nefret edecek hale getirmek değildi..Çoban diye mi aşağılanıyorum yoksa..😁..Çoban olmasa et yiyemezsiniz...

@yenhesa Paparazi gibisin be hocam 🤣 ama genel itibarı ile @trainspotting35 e kesinlikle katılıyorum. Vahşi hayvanla mücadele yapılmalı. Savaş yapılmamalı , afrikada süremeyide çok isterdim Arssslanların arasında, memleketimin gariban köpeklerinin gözünün içine bakınca , utangaçlıklarını korkaklıklarını, çaresizliklerini görüyorum. Anadoluda ciddi ciddi tek korkmanız gereken çoban köpekleridir. Onlardan tırsmayan iki defa düşünsün. Onun dışında diğerleri kızan dönemleri hariç çok tehlikeli değiller.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@HakanAydn Kusura bakmayın sizi de benim yaptığım sık yaptığım gibi ironi, kinaye yapıyor zannettim. Bir yanlış anlaşılma oldu.
Sizi daha önce tartıştığım insanları korkak, hayvan düşmanı, cani, katil gibi damgalayan bağnaz insanlardan zannettim. Bir argümanları kalmayınca karşı tarafın kişiliğine mesnetsizce saldırıyor bu insanlar.

Ben kimseyi yaşıyla, mesleğiyle vs. değerlendirmem.

Kimseden de nefret etmiyorum; bazı arkadaşların insanlardan nefret ettiği gibi.
Mizantropist deniyor galiba.

İnsan bir yazıyı okurken o anki hisleriyle kelimeleri vurgulamaya, mizaç katıyor. Bu da farklı anlamlara sebep olabiliyor. Elimden geldiğince yapmayaya çalışıyorum. Herkese de tavsiye ederim. Böylece daha bir mantık çerçevesinde konuşulabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: mali.ozdemir
Basmışım kalıbımı helal olsun bu konuda yine basarım. Saldiran kopegin sahibi varsa gider sahibini terbiye ederim. Sahibi yoksa hayvan der geçerim zehirlemek, itlaf etmek benim kalıbıma uymaz. Saygılar.

@trainspotting35 Kalıbımı basarım demiş , o mesaj üzerine dedim. Diğer yazmış olduğu ve benimde hem fikir olduğum düşüncelerine hiç değinmemişsiniz. Sadece bir kareyi fotoğraflamışsınız.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Özür dilemek, kusura bakmayın demek bir erdemdir tavsiye ederim. İnsanız yanlış görürüz ben dediniz diye hatırlamıştım, baktım demişsiniz. Eğer yanlış görseydim bir pardon derdim en azından.

Zehirlemek itlaf etmek hoş şeyler değil. Tebrik ederim sizi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@yenhesa Alkışladım daha ne yapayim anlamadim. Gönlünüz olacaksa pardon. Ben gönül kirmaya degil, gönül yapmaya geldim bu dunyaya problem değil.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve yenhesa
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri