yenhesa
Aktif Üye
- Tepki
- 196
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Diğer
Evet üst tarafta demedim dedi ben de görsün diye gösterdim. Cımbızlamamın sebebi bu. Yoksa manipülasyon değil.@trainspotting35 Kalıbımı basarım demiş , o mesaj üzerine dedim. Diğer yazmış olduğu ve benimde hem fikir olduğum düşüncelerine hiç değinmemişsiniz. Sadece bir kareyi fotoğraflamışsınız.
Merak etmişsiniz
Yazının diğer kısımları demagojiye kaydığı için tartışmaya gerek görmedim. Örneğin kinim olduğunu iddia etmiş bunu hangi sözümden çıkarmış hiçbir fikrim yok. Büyük ihtimal kendi gibi düşünmeyenleri stigmalayıp belirli bir kalıba oturtmuştur. Kimseye kolay kolay kin beslemem. Sokak canlıları gibi planlı düşünemeyen, iç güdüleriyle harekey eden canlılara karşı asla.
Polemiğe dönüştürmek istemediğimden kişiye hitap etmiyorum. İsterse cevap da yazar zaten.
Ayrıca cümlesinin sonunda ya sadece o ya sadece bu gibi. İkileme sokmuş. Bisiklet yollarındaki çöplere tepki göstermek sokak köpekleri sorununu görmezden gelmeyi mi gerektirir.
Şimdi anladınız mı niye yazmadığımı. Çünkü karşı tarafın bir laf çarpıtmasına cevap vermek zaman ve enerji alıyor. Ve karşı taraf bunu anlamıyor. Çünkü anlasa zaten bu çarpıtmaları yapmaz. Kısacası tartışmayı bilmeyen kişiyle tartışmak gereksiz bir olgu.
Alkış alaycı bir anlama gelebileceğinden; doğru iletişim kuralım istedim.@yenhesa Alkışladım daha ne yapayim anlamadim. Gönlünüz olacaksa pardon. Ben gönül kirmaya degil, gönül yapmaya geldim bu dunyaya problem değil.
Teşekkür ederim. Şu üç günlük dünyada gönül kırmaya değmez.