Scudo Sports

Sokak köpeklerini neden toplamıyorlar?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mehmetsunu

gene duvara tosladın pazar günü kırma bi adet sivas kangal saldırdı bana önde orçun vardı yermi asla korkmadım ,yanımda çıkınımı paylaştım sen olsan kaçardın hahahaha ,,

ne demek ülen köpekleri sevmem yat aşağıya elli falaka ..sana onu yapanlar suçlu ,insan hatası ,ablamı küçükken köpek ısırdı o gündür köpekleri sevmez senin durumun artık psikiyatrislik olmuş ,ayrıca köpek olayını yen bakalım
ha bu arada kırma bayağı büyüktü ama arkadaş olduk sahibi geldi muhabet ettik ağbi dedi valla helal olsun dedi sen kaçmadın ,başka bi gün biri bisikleti ile kaçmaya çalışmış arka tekeri patlatmış hahahahah korkmayacan sunu gardaş korkmayacaksın köpekten korkan paçayı kaptırır ,,,,,ben korktummu geçen pazar asla ,,,

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Kaçmak ne kelime banker biloda alamanyaya kamyonla giden kaçakların, şener şenin alman polisi- kurt köpeği repliğinden sonra yaptıklarını yapardım. Ahdung turko pasport.

• Hahaha
Tepkiler: C.Biberci
@mehmetsunu

hahahahah acaip bi filimdi o ,,,,,kamyondaki bi herifte altıana şey etmişti,,,,hava kapalı sunu bu gün yarına bakarız duruma göre hafta sonu çakarız bi 150 km daha

Uzun mesafede tek sorunum köpekler..Düz yolda hız rekorumu Bandırma'da Bursa-Gelibolu maratonumda yaptım. 300 mtlik sprintim görülmeye değerdi:) Köpeklere fısıldayan adam bile birkaç kez ısırıldıysa bizimde ısırılmamız içten bile değil. Soğukkanlılıkta bir yere kadar..

@Kudret Kurtcebe

Köpekten elbette kaçmayacaksın ama köpek ver köpekçik var.. Şöyle yabani bir Karakafa yada Aksaray Malaklısı denk gelse bir de çevresinde dişi köpek varsa gör o zaman curcunayı..Kendimi savunmak için köpeğin suratında arka aktarıcıyı yamultmuş biri olarak bazı şeyler sadece teoride kalıyor. O sevdiğiniz köpek "köpekçik" sınıfına giriyor Tanrı azman olanlarından korusun..

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Alp Tigin Tengrikut

senin dediğin en azmanına karşı durdum iznik çene dağına giderken aramızda fark var geçen pazarda durdum bende korku yoktur ,,,,
korkunu yeneceksin kaçmayacaksın çıkınını anında paylaşacaksın başka çözüm yoktur ,,
daima çıkın taşıyacaksın bak sana önerim var bi daha uzuna gitmeden önce kebap şişleri hazırla köpekler için en azmanını bile dize o şişler getirir,,
sivas kangal orjinaline rasladım çene dağına gelirken tek önde idim ,karşıdan aslan geliyor idi dolu dizgin ,anında indim dizlerim üstüne çöktüm kafamı eğdim bu hareketi yapacaksın köpek asla bi şey yapmaz ,anca kudurmuş köpekten korkacaksın ona çare yok,bisikleti kalkan olarak kullanacaksın 1000 de bir raslarsın kuduz köpeğe,1 metre ötemden bağırmaya devam etti aslan pencesini omzuma değdirdi asla kafamı kaldırmadım sonunda koca dili ile yüzümü yaladı ne oldu kuzuya döndü orjinal sivas kangal demekki oluyormuş bu takdiği bi dahaki sefere uygula içinde korku olmayacak korku duyduğun an işin bitiktir azizim

Amacın nedir senin @Kudret Kurtcebe abi. Bizi köpeklere parçalatmakmı. Senin Şehri stanbulda gördüklerin beyefendi, peraya, caddeyi kebire kravat takım elbise ile çıkan zürefadan köpekler. Bizim köpeklerle seninkiler arasında hiç bir bağ benzerlik yok. Benim karşılaştığım köpekler nedense tuzsuz deli bekir kıvamında mahallenin kabadayısı havasında köpeklerdi. Birde @Alp Tigin Tengrikut çok doğru söylemiş. Bu kadar kurtlar ile yakın muhabbette olan birinin bile köpek korkusu varise gerisini sen düşün. Hele o şehirlerarası yollarda fabrika kapısından aniden fırlayanları yokmu. Artık bende tik oldu her açık kapı önünden tırsıntı ile geçiyorum.

Adam birde köpek için kebab şişleri hazırla demiş. Yok daha neler. Yok daha devenin bale papucu. Kudret abi kebabı köpeğin önünde görsem köpeğe ben saldırırım o derece. Sen ne diyorsun ya.

@Kudret Kurtcebe

Bir ıslaklık durumuda hasıl oldumuydu kudret abi.

• Beğen
@mehmetsunu

bırak bu işleri yazdığın mesajda bile korkunun izleri var tedirginlik var senle asla bi yere gitmem nedeni köpek korkun var senin yüzünden bizide ısırırlar
bir kişi hata yapar ise aynen diğeride yer zokayı,köpek korkunu yenmesini öğreneceksin sunu eksik tarafın bu senin bir çokları gibi hepiniz oturup bi düşünün bakalım köpek korkusunu yenmek ne demek
içinizdeki korkuları yenmenin yolları vardır ,,geçen pazar beni kırma gördü
önden önce orçunu gördü ve ona doğru atak yaptı ama hızlı idi orçun
beni yakalayacaktı nitekim anında hızı kestim ve çıkınımı kabul etti ne oldu sunu ne konuşuyorsun boş boş sen olsan ne yapardın ,
filimdeki gibi altınamı yapardın kırma sivas kangal üstelik aynı noktadan bu pazarda geçeceğim hemde tek olarak ne var yani bende korkumu var ,,çıkının varsa korkma kardeş,,,,,
takma kafana korkularını ,
küçükken yemişsin zokayı ama suç sende değil ,suç köpeği sana saldırtanlarda, insandır hıyar olan anlamadınmı sunu gardaş,,bak buraya resim atacağım o köpeğin resmini görünce altına şey etme ,,hahahahah
sen formuladaki köpek ordusunu geçen pazar görse idin vallada ordan geçmezdin hepsinin resmini çekip özellikle buraya koyacağım gör bakalım nasıl dost olunur köpek ordusu ile benim işim bu arkadaş köpek seviciliği ,,,bir tanesi havladı bende muc muc dedim bu sihirli bir cümleciktir aga bi anda sakinleşti,,

@mehmetsunu

kurtlar ile muhabbetim benim iyidir karşıma kurt çıkar ise dağ başında silahın olacak azizim havaya ateş edeceksin çünki kurt sürüsünün allahı yoktur aç kurtlar öldürür bilmem anlatabildinmi...

@Kudret Kurtcebe
Ne oldu kudret abi kurt ismini duyar duymaz şafak attı, rengin sarardı. Hatta mahkeme duvarı gibi bembeyaz oldu. Oysaki kurt ile köpek aynı aileden gelir. Valla ben köpek gördümmü senin gibi yiğit değilim. Aynen yolumu değiştiririm.

• Beğen
@mehmetsunu

kurtlar ile asla şaka olmaz ,benim bölgemde kurt yok sunu gardaş ama olsa idi aynen silah taşırdım gerekli çünki,,,işin şakası yok kurt parçalar bu arada haberi izleyelim tahmin ediliyor tam anlaşılmamış olay ,,

(link)

Eskişehir'de doktor olan Serpil ve Reyhan Pütün çiftinin kızları 34 yaşındaki Erinç Pütün'ün sokak köpekleri tarafından parçalandığı sanılan cesedi boş arazide bulundu. Soruşturma başlatan polis, Pütün'ün sokak köpeklerinin saldırısında öldüğü ihtimali üzerinde duruyor.

sunu sana bu pazar köpek ordusundan selamlar edeceğim sen otur bakalım yerinde daha
varsa babayiğit benle gelir formulaya köpek ordusu ile resim çektirip köpeklerden size selam getireceğim sevgili forum sakinleri ..
bekleyin bu pazar donatacağım burayı ,,kaç kişi çıkacak bu pazar köpek beslemeye bakalım konuşup durma forum iş yap iş

(link)
köpek ordusuna giden güzergah korkmayanlar benle gelir korkanlar asla bana takılmasın bu pazar ,,

köpek besleme gezisi ,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi bu pazar senin haberini 3. sayfadan merak içinde takip ediyor olacağım. peşinen RİP kudret abi.

@mehmetsunu

kebap şiş ile kafa buluyorsun ama harbiden seviyorlar acılı kebabı bimde satılıyor ,,bu pazar vereceğim gariplerede çok köpek var en az 80 adet ,,hangisine yeterki,,

@Kudret Kurtcebe

Köpekten korkmuyorum Kudret aka..Askerliğimi yaptığım yerde temel olarak köpek eğitmenliği de gördüm fakat senin köpek ordun şehirlerden yerleşime yzak yerlere göçmek zorunda kalan köpekler. Az çok insaniyetten anlarlar ama benim bahsettiğim günde 2-5 araç geçen mahrumiyet bölgesindeki insandan uzak köpekler..

Kurt severim Kara Kurt'u birebir görmüş kişilerden de biriyim görmek bile insanı dehşete düşürür çünkü Kangal bile yanında ufak kalır oldukça cüsseli ve acımasız bir hayvan.

Güzergahlarınm üzerinde ilçe bazında işletmeler oluyor ve ben geceli-gündüzlü tur yaptığımdan tüm gün kapalı tutulan köpekler gece işletme önlerine sözde gözetim altında salınıyorlar. Bütün gün bunalan hayvanlar iki tekerli görünce aksiyona giriyor.

İnsanda olduğu gibi köpekte de eğitim çok farkediyor. Eğitimli Kangal sen geçerken kılını bile kıpırdatmazken eğitimsiz Karabaş etrafı yıttırıyor..

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Alp Tigin Tengrikut

Zevkle okudum. Bir kaç köpek saldırı anını detaylandırırsan sevinirim. Nedense böyle şeylere acayip merak duyarım.

• Beğen
@mehmetsunu

En son sahibini bile sallamayan köpeklerin saldırısına maruz kaldım. Kapanca limanına antik bir tur planladım yolda irili ufaklı taarruzları atlattıktan sonra limana inan eski Roma yoluna girdim. Yol üzerinde metruk denecek derecede bakımsız çiflikler var ve haliyle Kangal kırması aşırı agresif köpekler..

Çiftliğin birine yaklaştıkça çamurdaki kallavi pati izlerini gördüm ve şansımı yinede deneyeceğim diyerek devam ettim (bu köpeklerden korkmadığımın delilidir) Az mesafe kala aksiyon başladı üç ultra agresif baldırdan et koparacak cinsten köpek...Uluyarak ve havlayarak hiç ikazda bulunmadan bodoslama üzerime atak yaptılar. Bisikleti siper ettim ve ilk hamle yapanın suratına doğru bisikletin arkasını salladım ve çarpmanın etkisiyle aktarıcı bu esnada yamuldu ve köpekler biraz geri vites yaptılar. Sese gelen civar çiftlikteki iki köpete dahil olunca imece şekilde saldırıya devam ettiler. Sonunda da çiftlik sahibi zor bela köpekleri uzaklaştırabildi..

Ben @Kudret Kurtcebe akanın dediği gibi kutsanan şövalye misali diz üstü çöküp başımı köpeklere eğmedim :) Eğer öyle yapsaydım sakinleşip suratımı yalamaz baldırımdan kopardıkları eti yalarlardı :D

@Alp Tigin Tengrikut

Cesaretini tebrik ediyorum. Güzergahı benle paylaşırsan sevinirim. Bir dahaki sefere kudret abiyi oraya yönlendireceğim. Bakalım yarım baldırla bisiklet sporuna devam edebilecekmi.

• Hahaha
@Alp Tigin Tengrikut

unuttuğun olay ise hayvanlara yiyecek vermeyişin sen burda hatalısın ne dersen boşuna konuşuyorsun köpeğe vurmakla iş bitmiyor ,üstelik bisikletin zarar gördü ,ayrıca senin bu yanlış hareketin bedelini başka bisikletçiler ödeyecek yaptığın son derece yanlış bi harekettir

@mehmetsunu
senin cesaretin felan yok sen anca konuşursun en azgın köpek benim yanımda kuzu olur kuzu
cesaret köpeğe vurmak değil anladınmı anasının kuzusu sen evinde oturmaya devam bütün kış boyu sakın sokağa çıkma seni parçalayacak köpekler

alp tigin köpek aport yapınca unutma yiyecek vereceksin hiç bir köpek verilen bi şeyi ters yüz etmez onu böylelikle oyalayacaksın

valla ben insan eğitirim sahada mehmet sunu senin için kayseriye gelerek köpekler konusunda sahada sana eğitim verirdim ne olduğunu görürdün ,ama senin korkuların bence son derece ilkel ,nedenide çocukluğundan gelen saplantı ,beni çocukken köpekte ısırmadı ,
tedaviye ihtiyacın var senin bi psikiyatrise gözükmende fayda var köpek korkusu olanlar normal insan değildir anormaldir sende anormal katagoriye girenlerden oluyorsun ne yazıkki senin gibileri çok malesef hepinizin acilen tedaviye ihtiyacı var

Köpek besleme gezisi

senin vazifen bu konuyu aynen takip etmek sunu bol bol resim atacağım seyret bakalım köpek ordusunu

(link)

ikinci vazifen sunu bu adamı izlemektir ,,

dikkatle izle sunu yaşlı adamı öğreneceğin çok şey var senin daha

Sagolasın @Kudret Kurtcebe abi sayende psikomanyak oldugumuda öğrenmiş bulunuyorum.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri