Scudo Sports

skx ayna kol

yıldızlevent

Daimi Üye
Tepki
42
arkadaslar ben ayna kol almak ıstıyorum slx nasıldır bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım saygılar

Scudo
arkadaşım slx aynakol lx xt ortası ayarındadır.Almanı tavsiye ederim ben kullanıyorum çok güzel bir aynakol görünüşüde güzel

slx güzel aynakol fiyat/performans açısından, fiyatı yüksek gelirse deore fc-m532 ye bakabilirsin ben yeni aldım çok memnun kaldım.

SLX aynakol gayet iyidir,güzeldir.XT ile arasında fabrika verisine göre 15 gram oynar.XT'de tüm dişliler alüminyum iken SLX'de sanırım orta dişli çeliktendir.Bana göre fiyat / performans olarak en iyi aynakollardan biridir.

Bende şu an anterman bisikletimde kullanıyorum ama yarışlarda kullandığım bisiklete takmayı bile düşünüyorum :) Gerçekten çok rijit ve dayanıklı bir aynakol.. Fiyat/performans oranıda gerçekten çok yüksek.. Tavsiye olunur..

Hayırlı olsun.. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah..

@Önder Tarım

Selam.
Slx aynakolda orta dişli çelik-karbon, küçük dişli çelik, büyük dişli aluminyum'dan üretilmiştir. Orta dişli'nin çelik-karbon üretilmesinin sebebi, dişlinin ömrünü uzatmak ve daha iyi vites geçişleri sağlamaktır.

Yeni aynakol montajı yaparken yeni zincir kullanmanız tavsiye edilir bilginize.
İyi bir seçim olmuş, güle güle kullanın.

Geri