Scudo Sports

Sizce hangi bisiklet?

@Bisikleti Seven Uye
Bende bu bütçeyle bisiklet bakıyorum. İkinci el düzgün bir bisiklet bulamazsam kipadan transval marka bisiklet alıcam sanırım. Geçenlerde baktığımda gayet hafif bir bisikletti ancak üzerindeki malzemeler kalitesiz

Scudo
Cyclocross tip bisikletler hem şehir içi hem uzun yol hem de performans açısından isteklerinize cevap verebilen bisikletlerdir.

her bisiklet gider. bisiklet aşktır

@BabekDesign eğer biraz daha bütçeyi attırsanız (bütçeyi arttırmanız için beklemeniz gerrkse bile) bence bekleyin arttırın. Canyon roadlite al 5.0 yada endurace al 5.0 yada 6.0 bence epey yol kat etmenizi sağlar ve size kalite hissi sağlar. Almanyada canyon nasıl görünür bilmem ama ben 7 ay sabredip kenme ömürlük arkadaşım olarak göreceğim bir canyom tercih edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: BabekDesign
@DKN bisiklet aşktır zaten, Şuan burda yazıyorsak bizi bu çatı altında toplayan ortak noktamız var oda bisiklet. @Bisikleti Seven Uye bencede biraz bekleyiniz bütçenizi geliştiirip almanız sizin için çok iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: DKN
@Osman Tuğrul
öneriniz için teşekkürler, bisiklet fena bir şey gerçekten de, ama bütçemin neredeyse 2 katı olduğu için malesef alamam onu. 4-5 ay beklemem gerekecek onu almak için, tabi o da garanti değil.

bir şey kafama takıldı. 29" mtb ile 26" mtb arasında sürüş farkı vardır bence, ama bu fark nedir?

bir de fuji traverse isimli bisikletler var. bu markayı bir çok forumda gördüm, kullanan veya fikri olan var mı fuji hakkında?

arkadaslar, LEADERFOX TOSCANA isimli acera - deore setli bisiklet buldum. Fiyati da makul bence - 430 euro. Yakin zamanda deneme sansim olacak. Ama ondan once sizin de fikirlerinizi almak istedim. Linkini asagida veriyorum

(link)

Tabii bu olursa daha da iyi olur bence.
  • VSF-FAHRRADMANUFAKTUR T-50 SPORT SHIMANO ACERA - 2016 - 28 ZOLL - DIAMANT
Aslında Leaderfox hakkında bilgim yok, ama araştırınca aynı sitede şöyle bir seçenek de var. Hem de 400 euro. Kalan parayla kask vesaire alınabilir. Bence deneyip almak en mantıklısı.
  • GIANT ROAM 3 - 2015 - 28 ZOLL - DIAMANT

• Beğen
baküden selamlar

ben kullanmadım fakat size trek fx serisini öneririm gördüğüm bisikletler arasında o kadar dinamik bir tasarıma sahip bisiklet görmedim sanki al beni sür hız rekoru yap diyor

@musa t3m1z
Salam gardaş :)trek fx serisini begeniyorum ama fiyati biraz pahali benim icin. Ustelik onu aldiktan sonra isikti, dayakti, camurluktu filan derken fiyati biraz da artiyor :)

@engin444

malesef o kadar butcem yok

@engin444

Giant Roam 3 beni de baya cezbediyor. Yakinlarda onu deneyebilcegim dukkan, bayi filan bulamadigim icin denemeden siparis vermekte istemiyorum acikcasi

arkadaslar, bir cok bisikleti karsilastirdiktan sonra kendimce boyle bir liste yaptim:
1) Kalkhoff Blackwood - 350 euro acera, 16,8kg
2) Serious Cedar - 350 euro alivio, 13,3kg
3) Giant Roam 3 - 400 euro acera, 13.5kg
4) Giant Escape City - 550 euro altus, 12,5kg

Kalkhoffu acikcasi fiyatina ve tam donanimina gore 1-ci siraya koydum, Serious Cedar hem fiyati, hem de alivio'suna gore, Roam 3 markasina, fiyatina(ancak onu alirsam arti olarak fener, dayak, camurluk almam da gerekecek ki, hepsine 50 euro diyelim, toplamda 450 euro) ve gorunusune gore, Escape City ise tam donanimli olmasina ragmen cok hafif olmasi, gorunusu ilebeni cezp ediyor. Ilk iki marka pekte populer degil, ama fiyatlari gercekten guzel.
Bu arada, agirligin fazla olmasi performansa kisa sureli suruslerde engel teskil eder mi? Bisikleti universiteye gitmek, bazen de sehir ici turlamak icin kullanicam.

@Angel
Radon markasi hakkinda hicbir bilgim yok. Guvenilir midir, kaliteli midir? Kullandiniz mi daha once?

@BabekDesign
ben kullanmadım ama kalitelidir bence. zaten kadrosu dışındaki parçalar her markanın kullandığı markalardan.

• Beğen
Geri