Scudo Sports

Sivas

bizim yapacağımız tur çok uzun ve yorucu bir tur olacak ihtimalle.giresun-sivas arası kolay bir yol da değil arada giresun dağları var ve bu dağları aşmak çok zor.
Yol ekibimiz çok güçlü günlük 200 km gidebiliyoruz. Ama dağlara tırmanma konusunda o kadar iyi deeğiliz. çünkü kullandığımız bisikletletler yariş türü bisikletller olduğu için çok zorlanıyoruz rampaları tırmanırken.
konumunda kayseri olduğunu belirtmişsin. yolumuz kayseri den de geçiyor

Scudo
Günlük 200km gerçekten çok iyi. Ben max 150km yol yaptım mtb ile. Günü birlik turlarınıza katılmak isterim. Gerçi daha 3 ay gibi uzun bir zaman var Sivasa gelmeme ama... Neyse sonbaharda umarın görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Onur Daş
@müslüm açar

Günlük 200km yapabilen insanlar olarak tur genelinde bitap düşmezsiniz.Ama tırmanışlı günlerin sonunda biraz yorgun olacağınız kesin.Bu yüzden size başarılar diliyorum.Siz Sivas'tan geçeceğiniz tarihi bana söyleyin ben forumda üyeliği olmayan arkadaşları haberdar edeyim.
Dipnot:Bazı gelecek arkadaşların kondisyonu iyi değil bu yüzden size katılamayabilirler yolda.Fakat Sivas içerisinde her türlü yardımda bulunabilirler :)
İyi günler
Kolay gelsin

• Beğen
ooo baya hareketlenmiş burası ya arkadaşlar ben yazmıştım okuyanlar varsa burda katılsan bize diye neyse gelince görüşürüz artık tur yapacak arkadaşlar ben sivastayım geçeceğiniz tarihte işim olmzsa size katılırım yardımcı olurum.bu arada oğuz hani gelmiyodun gel de görüşelim neysee

• Beğen
arkadaşlar turumuz biraz gecikmeli olarak yarın sabah başlıyor. sivastan geçecegimiz güzergah;
koyulhisar-suşehri-zara-hafik-sivas merkez-şarkışla- pınabaşı olacak.
Belki küçük sazı değişiklikler olur ama önemli olmaz.
25-26 tarihlerinde sivastan geçeceğimizi düşünüyorum. bize ulşmak isteyen arkadaşlar 05466384649 nolu telefondan ulaşabilir.
yolculuga iki kişi çıkacağız

Yolunuz açık olsun.Numaranızı Sivas'taki arkadaşlarıma iletirim.Merkezde yardımcı olurlar.Allah yolunuzu açık etsin

Tura katılmak için Sivas'a gelmeyi düşünüyordum, fakat Ürgüp yarışına gideceğim için Sivas'a gelemeyeceğim.
İyi yolculuklar dilerim.

• Beğen
Sivas gercekten cok canlandi bisiklet konusunda :)
turlarımızkalabalık oluyor artık.
bugün 1. Uluslarası Muhsin Yazıcıoğlu Bisiklet Turunun halk yarısında birlikte gezdiğimiz herkes kendi kategorisinde 1. ya da 2. oldu :) yaptıgımız turlarsayesinde muhtemelen :)

• Beğen
canım sivaslıların bölümü açık oraya neden yazmadın bende sivastayım ve sivastan baya arkadaşımız var

• Beğen
Tepkiler: Yasin Doğan
1 yıl arayla bi mesaj da ben atayım.. sina çok laf saydı bana foruma üye bile olmadığım için.. geldim sina burdayım gel SOKAKta bisiklet sürelim :D

@FURKAN YAVUZ

Seni de katabildik sonunda foruma :)
Bugün kuzey anadolu fay hattı bisiklet turundayız, 16:00da genclik spor il müdürlüğünün önünde ol. 7-8 kişi olur bizden, 16:30da erzincandan gelen grubu karsılıycakmışız.

• Beğen
ne kadar az kişiyiz yok mu şu işe gönül veren???ben bile katılıyorum 8 kişiyiz bu nasıl bir şehir anlamadım

• Beğen
hakikaten ne kadar sivaslı varmış oğuz artıyo dimi sivaslılar iyi ya ramazan girmese baya tur ypardık ama hem ramazan giriyo hemde ben gidiyorum istanbula tekteker arkadaş otogarın orada gördüklerin sivasın yol bisiklet takımı onlar sitede yok pek ilgilenmiyorlar siteyle ama ben takıma giricem ben varım ordan sadece galiba ayrıca hakan KIBIK DEĞİL HAKAN KIPIK;) ;)

ya olm keyfimden mi ekiyorum ben staj yapıyoruz heralde akşam altıda eve geliyorum ben o yorgunlukla hafiğe gitseniz yine gelirdim ama gitmiş gelmişsiniz anca katılabildim

Geri