Scudo Sports

Sivas

ii güzel yavaş yavaş toplanıyoruz...

Scudo
@SNkaraoglu

Senin şimdi burada ne işin var olm.Okulda olman gerekmio mu???

@Saruz26

Tabii ki her zaman...
Yeter ki Sivas'a gelince haber ver...

• Beğen
Tepkiler: Onur Daş
slm sivaslı arkadaşlar bizim köy sivasa 130 km malatyaya bağlı sivas kangal alacahan yolu nu bilen varmı nasıl bir yol bisikletle rahat gidilebilinirmi şimdiden tşk ederim

• Beğen
Bahsettiğin yola gitmedim ama Alacahan'lı bir çok arkadaşım var.Ve yine bildiğime göre gelişmiş bir belediye ve yollarıda güzeldir sanırım.Ama bu arada kangal köpeklerine dikkat!!!
Çünkü tam merkezindesin.

Sivas'ın aktif bisiklet kulübü var bildiğim kadarıyla.

Ankara'dan selamlar

• Beğen
arkadaşlar mademki hem sivastan hemde malatyadan bir grup kuramıyoruz o zaman güçlerimizi birleştirelim bir hafta sivasta bir hafta malatyada bir etkinlik yapalım

• Beğen
@UCO

Sivas'tan aleyküm selam...
Evet Sivas'ta 5 tane bisikleti kulübü var.Ama federasyon yarışlarına tek minibüs gidiliyor.

• Beğen
@Saruz26

Olabilir.Yakın zamanda Sias'a bekliyorum.Sen Malatya'dakileri topla gelin.

• Beğen
slm arkadaşlar bende istanbul'da oturuyorum ama aslan tabiikide SİVAS' lıyım yazları geliyorum Sivas'a benim köy size biraz uzak ama uğrarsam beraber turlamak isterim. bu yaz gelemedim ama bi daha ki yaz bi aksilik olmazsa Sivas'tayım inşallah gelince görüşürüz.
herkese selamlar......

• Beğen
Her zaman bekleriz hatta buyaz gelirsen burdaki grup büyükken daha eğlenceli olur.Seneye dağılıyoruz birazcık...

selam gardaşlarım:) bende sivaslıyım ist deyim ama pazar günü sivas gidiyorum seneyede ordayım inş. üniversite dolayısıyla matrixod sivasın neresindesin sivasa gelmem kesinleştikten sonra görüşebiliriz orda şehir bisikletimi de götürücem oraya katılırım size

• Beğen
evet herkese selam ismim mesut 2 senedir aktif olmıyan bisikletimi tozlu raflardan cıkardım ve istanbuldan tamamen sivasa gelerek yerleştim istediğiniz gibi görüşebilir turlara gidebiliriz bisikletimde sedona karbon shimano lx donanımlıydı hatırladığım kadarıyla hidrolik disk v.s v.s portakal@portakal.com msn adresim hadi bakim hareketlensin artık sivas :)

• Beğen
Geri