Scudo Sports

siteme isim

ahmet ozgen

Forum Bağımlısı
Tepki
596
slm arkadaşlar website hazırladım kendime ama isimde karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum
sitenin içeriği bisiklet ve teknolojı ile ilgili olacak

Scudo
Bence sitenin içerigi ne ile ilgili ise ona göre isim koyman daha iyi olacaktır..

Web Sİtesİ Ne İÇerİklİ AÇiklarsan Yardimci Olmaya ÇaliŞiriz

Evet...İçerik ve yaplaşıma açık olup olmayacağı önemli...Ona göre fikir beyan edelim.:)

iki içerikte (bisiklet, teknoloji) birbirinden uzak bence (tabi bisiklettede teknolojik gelişmeler, olaylar olmakta fakat bunu bir isim altında bulundurmak pek güzel durmaz). bunun gibi içeriği tek bir konuya dayalı olmayan site isimlerine anlamsız kelimeler kullanabilirsin. ama bazen site ismi bulmak siteyi yapmaktan zor olabiliyor. bence 5 ya da 6 harfi geçmeyecek, hecelemesi kolay akılda kalacak bir isim seçmelisin. (bu bir marka stratejisidir). ben mesela tasarım firması için H477.com ismini uydurdum. bu ismi duyan bir daha unutmuyor ne siteyi, ne ismi. ilk seferler garip / değişik gelebilir fakat belli bir zaman sonra herhangi bir kelime StarBucks kadar doğal geliyor :) (pohahah ne kadar garip bir kelime PEPSI :D)

uzantısı ne olacak sitenin ? com , ws , net ?

bisiklet ve teknoloji .. Hımm

bistek , bisikletmania , bike-tech , techbike , tech2bike , ahmtb hiç düşünmeden aklıma bunnar geldi :) içerik söle satış falan yapıcakmısın ne üzerine olacak , forum vs ?

benim zamanında açtığım cogunuda kullanmadığım için kapattığım sitelerden bir iki örek sana

omeronaral.150m , onaral.150m , hiphopcars.150m , anormal.150m , incirlikshop.150m , bi ara forum açmıstım www.ilgi.tk diye :) sonra techme.150m aklıma bunlar geliyor ..

Erkedönergeci.com falan olsun. Hem teknolojik bir gelişme, hem dönüyor teker gibi...

www.trbike.com olabilir domaini kontrol ettim alınmamış. Arkadaşlar yukarıdaki domainler bir kısmı müsait değildi. Domaini aşagıdaki türkçe (link) adresinden alınıp alınmadığını kontrol edebilirsiniz.

@cyclist_43

yalnız yanlıs yazmıssınız :)
(link)
olucak

Geri