Scudo Sports

Şişli

Scudo
bahsettiğin civarda yok abi varda goturursen 1000 lira verip çıkarsın

grubunuza bende katılabilirmiyim bende aynı güzargahda pedal atıom sedona borla 2008 var bende 14 yaşındayım bitimeden tükenmeden sonsuza dek pedal basabilirim

ben de şişlideyım cevahırın oralarda. gurubunuza katılmak ısterım duzenlı olarak kullanıyorsanız haftada 3gun aksam 22 -0:30 arası uygun bnım ıcınde.
mesela bu aksam turlıcakmısınız?

Arkadaşlar merhaba.
İstanbul'da yeniyim ve yeni bir bisiklet almak istiyorum, sedona, kron ve scott modellerini internet üzerinden yeterince inceledim, şimdide yakından inceleyebileceğim Mecidiyeköy civarında mağazalar mevcutmudur merak ediyorum? İkinci el bisiklet satmak isteyenler de bu mesajıma cevap verebilir bisikletlerinin fotolarının bulunduğu linkleri paylaşabilir, önerilerde bulunabilirler.

Teşekkürler.

@cizimatolyesi

Dostum bence Sirkeciye git bizzat gör derim. Bende kış boyu internet üzerinden araştırdım. Dün sirkecide görmeye gittim internette gördüklerimizden çok daha canlı ve alımlı duruyor bisikletler.

bende bomonti den derviş.hafta içi pazartesi ve perşembe 1 den sonra hafta sonnları ise cumartesi 1 e kadar pazar 1den sonra müsaitim.müsit olmadığım zaman derken dersanem var.

@masculine

merhaba
biz bakırköy cenahı olarak :)'' avrupa yakası pedal grubu''yuz düzenli olarak
çarşamba ve cumaları florya tarafına..
pazar sabahları ise sarıyer istikametine pedallıyoruz..
mecidiyeköy ve beşiktaştan katılan arkadaşlarımızla iletişime geçip
istediğiniz zaman bizimle de pedal basabilirsiz..
saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Vedat METİN
Mşp de oturuyorum bende mtb var fazla yola çıkmıyorum o yüzden işkence oluyor ^^ roadbike bakıyorum bu aralar sanırsam yaz sonuna yeniliycem artık asfalta çıkıp aşındırma zamanı geldi :in:

Kesin olmasa da büyük olasılıkla artık Şişli'de ikamet edeceğim. Aranıza 2 günlük Sedona Borla ile katılmış bulunmaktayım. Etkinlikleri canla başla takip edip yanınızda yer almayı istiyorum. İyi pedallar :)

Merhaba, ben de Okmeydanında oturuyorum, işim B.Paşa'da ve her sabah 7:30 da Kağıthane tarafından B.Paşa'ya ise gidip, akşam 6'da aynı yolu kullanarak tersi istikamette eve dönüyorum. Bisikletim hybrid Merida ve ozellikle cumartesi pazar günleri tur düzenleyen olursa katılmaktan zevk duyarım... Özellikle şehir merkezinden uzak ve güvenli yollarda pedallamaktan hoşlanıyorum. 5 kişilik bir grubumuz var ama grup genelde 200km lik turlara çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: huseyinkucuk
uzun zamandır ormanda bisiklet kullanmak istiyordum , şu sıralar vaktimde bol olduğu için bisiklet almak istiyorum. hatta yakınlarda olanlar varsa birlikte yapabiliriz. iyi akşamlar :)

Ah keşke bmx olsaydı birlikte öğrenirdik bende yeniyim yanımda birlikte öğrenebileceğim kimsede yok :) Ayazağada oturuyorum bende. Fakat bizim buradaki ormanda öyle downhill yapabileceğin mekanlar var mı ki ? Ben hiç görmedim öyle bir alan.

40 yaşından sonra yaz başında tereddütle başladığım bisiklet sporuna kararlı bir şekilde devam ettiğimden buradaki herkese bir merhaba demek istedim.

Şu anda Scott Scale 80 HT-MTB sahibiyim ama Cycle-Cross lada ilgileniyorum sanırım ikinci bisiklet olarak onu alacağım.

Kazasız ve yokuşsuz gezintiler diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: hamdullahgörgel
@Hakan Gencer

:) Hakan Bey aramıza Hoş Geldiniz.Ben 51 yaşındayım sporun yaşı olmaz,Bisikletin asla...

Aynı şekilde ben de 45'den sonra başladım. MTB kullanıyorum ama o kadar zevk aldım ki bir de tur bisikleti almaya karar verdim. İlkbahar'la birlikte o da olacak inşallah. Trakya bisiklet sporu için çok uygun.

42 yaşındayım, ilk bir kaç gün kondüsyon eksikliğinden dolayı sıkıntıntı olur. Yavaş yavaş alışınca, heryere bisikletle gitmeye başlarsınız. Bende Şişli- Feriköydenim.

Merhabalar,

Şişli- Kurtuluş tarafındayım ve bu civarlardan bisiklet arkadaşları arıyorum, 1 ay olmadı bisikletle yol arkadaşı olalı.

Haberlerinizi bekler, bol pedallı günler dilerim,

• Beğen
Tepkiler: cengizsolmaz
Ben feriköydeyim. eğer isterseniz mekanik konularda size akıl fikir verebilirim, bisikletiniz ile alakalı yapmak istediğiniz geliştirmelerde bizzat yardım edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Sema Merve
Geri