Scudo Sports

Şişli

Scudo
selam arkadaşlar düzenlenecek gezi ile tam tarih ve zaman belirtilirse çok iyi olur hem formun konusu dağılmamış olur hemde o gün o saate gelebilecek kişiler haber verir

herkes (tabiri caiz ise ) birbirini dürtüyor artık bi buluşalımda pedallıyalım die :)

bende istiyorumki ramazan öncesi bi pedallamak ama cuma geldi...
cumartesi günleri geç çıkıorm işten ancak yarın olabilir ama katılım nasıl olur bilmiyorum..
ayrıca sizlerde benim gibi ramazanda pedallamayı bırakmayacaksanız haftayada bi akşamda olabilir :)

Besiktas meydan ve profilyonun o taraflardayım Ama bmxim calındı ondan pedal hikayesi yalan oldu :)

Ortaköy'den katılabilirim size.
Trek 7.0

bu aralar duraklamış gibiyis okmeydanı beyoglu arası hergün gidip gelıorm fakat aklımda sultanahmete gitmek var fakat ses yok kmseden...

beşiktaştanım bende, forumda yeniyim yalnız pedalladığım beşiktaş-sarıyer yada beşiktaş-rumelifeneri turlarını yol arkadaşlarıyla pedallamak isterim.
amatör denilebilecek mtb kullanıcısıyım.

Selamlar.

Şşli grubuna sormak isterim.

Bisikletlerinizin bakimlarini yaptirdiginiz ve parca ihtiyacini giderdiginiz yerler neresidir.? yardimci olursaniz sevinirim

@placan

baya uzun zaman olmus ama cevaplayayım :)

ben şahsen sirkeciye gidip karşılıyorum..
diğer ufak tefek şeyleri kendim..

ya arkadaşlar hala bir geziye çıkamadık bıraktımı herkes yoksa yazmıyor mu ?

bende çağlayanda oturuyorum beraber sürebiliriz :) böyle bir buluşma olacağı zaman özel mesajla haber verirseniz daha rahat haberleşebiliriz. ama daha erken çıkalım malum herkes için gece 00:30 da dönmek uymuyor :(

Bu haftasonu bi aksilik çıkmaz ise görüşelim ve pedallayalım.Katılmak isteyen olursa yazsın bize

Merhabalar,

Feriköy-Şişli civarında tavsiye edebileceğiniz servis-tamir yeri
nereler olabilir??

Teşekkürler...

merhabalar servis olayını naptınız?

bu bahsedilen bike&outdoor her türlü bisiklete bakıyorlar mı?aksesuar yedek parça satışı var mı? fiyatlar nasıldır?

@Y.Emre BODUR

Servise ben gitmedim ama arkadaşım için sormuştum. onun anlattıklarını iletecek olursam; gayet profesyonal bir yermiş, hertürlü bisiklete bakarlar(servis,aksesuar, yedekparça vb.), ancak gidecekseniz hafta içi gitmenizi öneririz. Birazda tok esnaf olduklarını belirtmekte fayda var!

Selamlar...

İstanbul - Bomonti 'den ikamet ediyorum. Bisikletle bayağı ilgiliyim. Çoğu zaman keyfime göre güzergah belirleyip dolaşıyorum. Beraber sürmek isterim...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: berat cansız
Henüz bisikletim yok fakat mecidiyeköy'de yurtta kalıyorum en geç seneye mecidiye köyde evimde olacak, aynı zamanda bisikletim de, eğer beraber sürme imkanımız olursa çok daha eğlenceli olacağı kanısındayım.

Geri