Scudo Sports

Şişli

özel mesaj attıydım :) bisikletçiyi aradım 2-3 kez cevap veren olmadı, yarın havada yağmur gözükmüyor, yapabiliriz.

Scudo
Ama sabah çok erkenden yapmasak olur mu? Vapur yada neyle gideceksek kalkış saatlerini biliyor musun?

14:00 Kabataş kalkışlı olan ideal duruyor..

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Ok bu saat bana uyar. Murat sen nediyorsun?

Mert sende gelecek misin?

dönüş içinde 18:15'de vapur var saatlerde sıkıntı varsa rotayı Sarıyer'e çevirip; aheste aheste kilometrede yapabiliriz:)

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Bana ikiside uyar en iyisi sizler karar verin hangisini yapalım?

ben derimki adaya gidelim. kesmezse karada da süreriz :D

Ok o zaman adaya gidiyoruz Mahir sen ne diyorsun? Büyük adaya gidelim ama.

Büyük adaya saat kaçta gideceğiz kaç gibi döneceğiz bilgilendirirseniz adaya gitmek isterim. Yalnız kendi bisikletlerle gidince arada sıkıntı çıkarttıklarını duydum (hayatımda hiç gitmedim adaya) yani bu bisikletlerin aynısında olan çalıntı damgası falan vuruyorlarmış gerçi girişte güvenliklere ve garanti belgesi gösterilebilir. Bir çok arkadaşım gitti ama bazılarına bunu yapmışlar duyduğuma göre.

Murat abi mesaj attın daha demin bu mesajı yazarken buradan cevaplamak istedim. :)
Saati söylersen uygunsa geleceğim.

Mahir daha önce gitmiş o daha deneyimli saat 14 ile 18 arası yapacağız kabataştan

defalarca gittim adaya bisikletle sorun olmadı hiç, ama illa güvende olmalıyım diyorsanız faturanızı veya garanti belgenizi yanınıza alın derim gönlünüz rahat olur en azından..

şimdi 14:00'te kalkan vapor 14:50'de kınalıada'da olur 15:05 burgaz 15:20 heybeli 15:35'te büyükada'da olur.
Adalar arasında Büyükada en büyüğü ama dönüşte 18:15'e bineceksek 2,5 saat yeterli olmaz:) Kınalı haricindeki tüm adaların rampaları da sağlamdır, tercih sizin. Dönüş vapurları muhtemelen çok kalabalık olur; yarın hava güzel ve insanlar adalara gezmeye gideceği için..

Carraro servisi var görünüyor büyük ada o yüzden oraya gidelim dedim 12 yada 13 gibi yok mu vapur?

Abi adalara vapur kaç saatte varıyor?
45-60 dkda adaya gidiyor diye duymuştum.

14:15'de binilse 15:15'de orada olunur. 18:00'de dönülse 19:00'da falan geliyoruz bence adaları bırakalım normal tur yapalım ama yine siz bilirsiniz. Turdan zevk alınmaz gibime geldi. İstinyeye kadar gidip gelebiliriz istinye yokuşunu inip sarıyere gelmeden dönüş yapabiliriz devlet hastanesinin oradan.

Ben sabah olmasın dediğin için direk öğlene baktım:)
12:00 vapuru var 13:35'de büyükada'da oluyor..

Siz bilirsiniz abiler eğer adalara gitmek istiyorsanız ben keyifsiz olacağını düşündüğüm için soğuk bakıyorum.
Eğer sarıyer rotasını ayarladıysanız istinye ye kadar eşlik ederim sonra geri dönüş yaparım ben.
Yarın zaten bu rotayı tekrarlamak istiyordum.
Son durum ne sizin görüşleriniz neler.

12 olur bana bende baktım şimdi. Murat sen nediyorsun 12 uyar mı? Bende hiç adaya gitmedim birde bir vasıtaya bisikletle binmek istiyorum o yüzden kesin ada yapalım derim ben? Birde yarın ki havayı bulamayız.

Arkadaşlar hadi kesinleştirelim artık saati!!! Nasıl buluşuyoruz falan?

12 vapuruna bınelım o zaman cok gec olur dıyorsanız

Ben adalara gelemiyorum.
Rota;

karaköy-kabataş-beşiktaş-ortaköy-bebek-arnavutköy-baltalimanı-emirgan-istinye-sarıyere doğru kayarsa eğer katılmak isterim saat kaç olursa olsun veya başka bir rotaya adalar harici selamlar..

Tamam o zaman. 12 Vapuruna biniyoruz? Murat senle osmanbey metronun pangaltı çıkışında buluşuruz saat 11:20 gibi oradanda kabataşa geçeriz. Mahir sende kendini ayarla hangi saat senin için uygunsa kabataşa doğru yola çıkarsın OK?

http://i.imgur.com/iLN58mY.png

Geri