Scudo Sports

Şişli - Beşiktaş Civarı Yollar Bizim Grubu

Ayda kaç kere bisikletle dışarı çıkarsın

• Toplam katılım
    335
@YSD @Mesut A.. 'ya ya da bana özelden gönderebilirsiniz numaranızı, akşamları çıkamayacağınızı düşünüp sadece tur grubumuza ekletirim.

Scudo
@leyla_p teşekkürler

@YSD hos geldiniz numaranizi bana atabilirsiniz. Eklerim sizi

benide beşiktaşdan şimdilik yayan grubuna dahil etmenizi rica ederim bende akşam spor amaçlı beşiktaş-bebek sahil bisiklet turu yapmak istiyorum. Ama önce bisiklet almam lazım kurbandan sonra para durumuna göre kendimi 1500 tl Ye çıkabilecek şekilde ayarlamayı düşünüyorum kask ,eldiven vs içinde. Ama salcanomu veya decatlonda btwin ler var 1000-1200 arası görüp almak istiyorum, bin git kafasındayım, sizler ne önerebilirsiniz. çünkü alır almaz bisiklet aktivitesi yapmak istiyorum yağmurlar gelmeden.

@ayhan53ismail facebook kullanıyorsanız (link) grubundan yazarsanız daha fazla kontrol edildiği için daha kolay cevap alabilirsiniz. whatsapp grubumuza eklenmek isterseniz telefon numaranızı bana özelden yazabilirsiniz.

@leyla_p internet kullanmıyorum çok rahatım , bisiklet aldığım zaman kısmetse bir şekilde whatapss grubuna dahil olurum teşekkürler.

@mzerenoglu @Mesut A.. Bayramdan sonra Aşağıdaki bisikletlerden birini almayı düşünüyorum size ve diğer bisiklet sahibi arkadaşlara sormamın nedeni salcano ve btwin modelini kullanmanız.

salcano sora 040 (2014) modelini - 1500 civarı gibi fiyat
carraro cr race 022 (turuncu) - 1600 gibi fiyat
mosso cavalıer 700 clarıs - 1310 gibi fiyat
bianchi slr 400 28 jant - 1300 gibi fiyat
b twın trıban 500 yol - 1200 tl decatlondada canlı gördüm almam kolay olur diye.
kron rc 1000 - 518 usd - 1550 tl geliyor

salcano ve btwın hariciler janjanlı renkleri olduğundan tercih sebebidir. Biraz renkli görünür olsun istiyorum. Tercihlerim de sizin önerileriniz kafamda yer edip kararlaştıracağım teşekkür ederim.

@ayhan53ismail 2014 040'a sıfır ise o rakamı vermr. Claris'ten uzak dur. 022 kompenanta göre biraz pahalı. Slr'de aynı şekilde pahalı. 500 bu listede ki iyi f/p ürünü. Ama bence sıfırdan uzak dur. Nakitin varsa temiz bi ikinci el bulursun. Ayrıca 3500 set ile 040 listede ki en iyi seçenek bence lakin o denli rakam verilmez. Daha alt rakama jant ve gidonu revize edilmiş bi ikinci el daha mantıklı

@ayhan53ismail

@lealtad

arkadaş çok güzel yorumlamış, bende birkaç bişey ekliyim.

eğer illa 0 alıcam diyosan o listeden triban 500 ü al derim. dacethlon gerçekten 10 numara çalışıyor. Bisiklette gayet yeterli ve güzel.

yok 2.el de alırım yeterki iyi bi fiyat/performans olsun diyosan, 2 seçenek var.

1- salcano xrs 040 , 2.el bi aylıkken 950 liraya aldım, 1.5 ay kullandım dün 900 liraya sattım. Arkadaşında dediği gibi bence 2. el almak en mantıklısı,900-1100 arasına çok temiz 2.el bulursun,( benim sattığım 040 ın üzerinde en ufak çizik yoktu sıfırdan farksızdı senin dediğin fiyatın 600 lira aşağısında.) 2.elde ilk adresin 040 olsun.

2- eğer maksimum 1500-1600 lira ise bütçen 2. el salcano xrs 030 tiagra modelini bul (şuanki bisikletim) , ara ara sahibinden e falan düşüyo, tam bir fiyat/perfomans ürünüdür, hiç bişeyini değiştirmene gerek yok. seti, gidonu, jantları 040 dan bir tık önde( bunlar için ekstra 500-600 lira verilmeyi gerçekten hakediyor) , ayrıca eminönünde doğubank ın karşısında yurt bisiklett var, salcano ana bayi, iyi bi pazarlıkçıysan ve sahibi ahmet abi seni severse çok pis indirim yapar benden söylemesi ;)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@lealtad @mzerenoglu kredi kartıyla taksitle alacağımdan görerek almak istiyorum, dedikleriniz aklımda yer etdi. 2 el titiz olduğumdan tutma kolu ne kadar temiz olduğunu bilmediğimden tercih etmiyorum. teşekkür ederim bilgiler için. doğubankdaki yurt bisiklet veya decatlon btwin tercihim olacaktır bakıp araştırarak alacağım sağolun.

ben şimdilik tek başıma performans turları yapıyorum. kış gelince grupla pedalamaya devam edeceğim :)

whatsapp vs grubuna başvuru için ikametgah ilmuhaberi ve iki vesikalık yetiyor mu? :D

@ayhan53ismail Bu tarz gruplara katılarak satmak isteyen kişilerden %6 komisyon ile sanalpazar üzerinden alabilirsin illa ki taksit istiyorsan;) Böylece ikinci el taksitli olur ve daha uyguna gelir. İlk bisikletinse ikinci el tavsiye ederim. Kontrolünü ve kendini sıfır bisiklette geliştirmek pek iyi bi fikir olmaz bence, gene de son karar senin :harika:

@lealtad daha önce dediğim gibi hijyen açısından düşünmüyorum , birde 2 el güvenilir site üzerinden riske girmek istemiyorum.

mesela decatlonda hesap kite yaptım ıvırı zıvırı herşeyiyle yol bisikleti + kask+zincir+gözlük+sort vb 1800 hesabı çıktı 9 taksitle öderim gibime geliyor hesabıma göre.

@ayhan53ismail şahsi tercih bu durum tamamen. Ben şahsen ikinci elden şaşmam;) Madem sıfır alacaksın tek yere bağlı kalma alternatif siteleri inceleyerek listeni revize et sürekli. Ayrıca Beşiktaş grubunun bir turuna mola yerinde katıl otur tanış arkadaşlarla. Mesut hocayla otur sohbet et faydasını görürsün:)

• Beğen
Tepkiler: Mesut YB
@ayhan53ismail hocam bisikleti 2.elde alsanız bir gidon sargısı alır değiştirirsiniz, başkada hijyenik olmayan neresi vardır bilmiyorum bisiklet sonuçta üstünde toz olur elbet :) forumda 100 kişiden 90 ı eğer ilk yol bisikletinizse 2.el önerir.

Selamlar.

Okmeydanı Sigorta hastanesi tarafındayım, dahil olabilirim.
Genelde Pazar sabahları bireysel, kısa turlara çıkıyorum.

İnstagram grubumuz

(link)

Bugünkü turdan kareler, tur hakkında notlar ve videomuz
(link)

Geri